رفتن به مطلب
  • 0

کمک برای انجام پایان نامه شهرسازی

Moment

سوال

سلام به همه بچه های شهرسازی:w16:

استارت این تایپیک رو زدم تا اگر کسی از بچه ها در انجام پایان نامش به مشکل برخورده بیاد اینجا مشکلش رو بگه و با هم فکری هم به همدیگه کمک کنیم

در ضمن خواهشا اینجا تبدیل نشه به جایی برای رد و بدل کردن فایل:w000:

فقط سوال در زمینه پایان نامه:whistle:

از همه بچه های شهرسازی هم دعوت میکنم که بیان اینجا وگرنه به زور متوسل میشم:ws3:

امیدوارم بتونیم با کمک هم به سوالاتی که برامون پیش میاد جواب بدیم... راستی قرار نیست من سوالی جواب بدم من فقط از دور نظارت میکنم ببنم بچه ها چقدر به موضوع مسلط هستنws3.gif

• Like 28
لینک به دیدگاه
  • پاسخ ها 183
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

ارسال کنندگان برتر این سوال

ارسال کنندگان برتر این سوال

ارسال های توصیه شده

• 0
نواب یه محله نبوده مثل خانی آباد (محله با خصوصیات خاص اجتماعی که داره) و همونطور که جوزف گفت اصلاً توش مشارکتی نبوده که بخواد مقایسه بشه.

اون طرح خوب بخت یه مثال جالبی بوده واسه این قضیه ناموفق بودن و تا حدودی رویکردش تو مشارکت فرق میکرد و واسه همین شاید مقایسه بهتری بشه.

آره قرار شد که خانی آباد رو با مقدم شمالی مقایسه بشه!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0
اگه مقایسه تطبیقی داشته باشی خب بهتره ولی اگه یه محله رو هم کار کنی هیچ مشکلی نداره

چرا میگی تکراریه مگه توی محله خانی آباد این موضوع کار شده؟

من این موضوع رو برای محله سیروس تهران دیدم ولی چون موضعت فرق میکنه اگه کسی اونجا رو کار نکرده باشه تکراری نیست!

این موضوع کار نشده اما خوب مشارکت و بافت فرسوده زاد کار شده آخه!!

حالا قرار شد مقایسه ای کار کنم فکر کنم جدید باشه و بهتر بشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0
آره قرار شد که خانی آباد رو با مقدم شمالی مقایسه بشه!!

ااا. اینو تو پروفایل صحبت کردیم :ws3:

این مقایسه هم جالب نیست با توجه به صحبتی که تو پروفایل باهات کردم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0
ااا. اینو تو پروفایل صحبت کردیم :ws3:

این مقایسه هم جالب نیست با توجه به صحبتی که تو پروفایل باهات کردم.

آره و همچنان هم ادامه داره

امان از بی اطلاعاتی:4564:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 0
منم برا باوند رو دارم ، هم 1:10000 ش هست هم 1:2000 :ws38:

نه دیگه اینا رو شرمنده ی اخلاق ورزشیتم :ws3:

خب منم همینا رو دارم:sigh:

کسی نقشه ها رو نداره اینجا...حداقل یه سیگار بهم بدید:sad0:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 0
این موضوع کار نشده اما خوب مشارکت و بافت فرسوده زاد کار شده آخه!!

حالا قرار شد مقایسه ای کار کنم فکر کنم جدید باشه و بهتر بشه

قرار نیست موضوعی که کار می کنیم جوری باشه که قبلا هیشکی روش کار نکرده باشه...خب اگه تکراری هم باشه ما باید بهتر روش کار کنیم، این موضوت موضوع جدیدیه ، من فقط یه پایان نامه با این موضوع دیدم که روی محله سیروس کار کرده

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 0

فصل سوم استادم گفت شناخت محدوده مورد مطالعه س. به نظر شما روی اینا خوبه که کار کنم؟به جز این موارد شما چی پیشنهاد میدین؟

1-وضعیت دسترسی ها

2-تقاطع ها

3-حجم ترافیک در معابر و تحلیل آن

4- خطوط و پایانه های حمل و نقل عمومی

5-شناسایی کاربری های عمده محدوده مورد بررسی

6-بازدید میدانی و برداشت کیفی مسیر و محدوده خط brt

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 0
فصل سوم استادم گفت شناخت محدوده مورد مطالعه س. به نظر شما روی اینا خوبه که کار کنم؟به جز این موارد شما چی پیشنهاد میدین؟

1-وضعیت دسترسی ها

2-تقاطع ها

3-حجم ترافیک در معابر و تحلیل آن

4- خطوط و پایانه های حمل و نقل عمومی

5-شناسایی کاربری های عمده محدوده مورد بررسی

6-بازدید میدانی و برداشت کیفی مسیر و محدوده خط brt

حجم ترافیک در معابر رو تحلیلش رو بذار واسه فصل سه

خیلی خوبه که توی شناختت اقلیم و جغرافیا و تاریخچه شهر رو نیاوردی چون خیلیا اینکارو می کنن و روی موضوعت زوم کردی

میتونی در مورد کاربری زمین هم بیشتر کار کنی یعنی این خطوط بی آر تی باید روی مسیری مستقر بشن که از لحاظ کاربری یه تفاوتی با محورهای دیگه داشته باشن

میتونی میزان جذب سفر رو توی زون های مختلف بررسی کنی

میتونی با space syntax مسیرهای اصلی که بیشترین هم پیوندی و اتصال و کمترین عمق رو نسبت به محورهای دیگه دارن رو پیدا کنی و مسیرهای brt رو روی اونا پیشنهاد بدی

البته یادگیریش خیلی برات وقت گیر میشه ولی یه پیشنهاده دیگه

کتاب شبکه ارتباطی قریب رو خوندی؟

آئین نامه های طراحی راه رو نگه کردی؟اگه اینا رو ببینی خیلی راحت میتونی سر تیتراتو پیدا کنی

چدر ضمن اون بحث space syntax واسه مرحله تحلیله نه شناخت گفتم که از همین الان اگه خواستی کار کنی پیگیرش باشی

راستی نمیخواد نرم افزارش رو یاد بگیری یه نفر واسه مشهد این کار رو کرده و فکر کنم مقاله انگلیسی ازش در آورده تو میتونی نقشه هاش رو پیدا کنی و به عنوان منبع معرفی کنی و از کارش استفاده کنی

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0
حجم ترافیک در معابر رو تحلیلش رو بذار واسه فصل سه

خیلی خوبه که توی شناختت اقلیم و جغرافیا و تاریخچه شهر رو نیاوردی چون خیلیا اینکارو می کنن و روی موضوعت زوم کردی

میتونی در مورد کاربری زمین هم بیشتر کار کنی یعنی این خطوط بی آر تی باید روی مسیری مستقر بشن که از لحاظ کاربری یه تفاوتی با محورهای دیگه داشته باشن

میتونی میزان جذب سفر رو توی زون های مختلف بررسی کنی

میتونی با space syntax مسیرهای اصلی که بیشترین هم پیوندی و اتصال و کمترین عمق رو نسبت به محورهای دیگه دارن رو پیدا کنی و مسیرهای brt رو روی اونا پیشنهاد بدی

البته یادگیریش خیلی برات وقت گیر میشه ولی یه پیشنهاده دیگه

کتاب شبکه ارتباطی قریب رو خوندی؟

آئین نامه های طراحی راه رو نگه کردی؟اگه اینا رو ببینی خیلی راحت میتونی سر تیتراتو پیدا کنی

چدر ضمن اون بحث space syntax واسه مرحله تحلیله نه شناخت گفتم که از همین الان اگه خواستی کار کنی پیگیرش باشی

راستی نمیخواد نرم افزارش رو یاد بگیری یه نفر واسه مشهد این کار رو کرده و فکر کنم مقاله انگلیسی ازش در آورده تو میتونی نقشه هاش رو پیدا کنی و به عنوان منبع معرفی کنی و از کارش استفاده کنی

مشهد کلا یک خط بی ار تی داره اونم فک کنم 1 ماهه که راه افتاده.اسم اون مقاله نمیدونین چیه؟کتاب قریب دارم حتما بهش یه نگاهی میندازم

یعنی هر وقت که جوابمو میدین خیلی کارم جلو میوفته واقعا ممنونم ازتون:icon_gol::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0
مشهد کلا یک خط بی ار تی داره اونم فک کنم 1 ماهه که راه افتاده.اسم اون مقاله نمیدونین چیه؟کتاب قریب دارم حتما بهش یه نگاهی میندازم

یعنی هر وقت که جوابمو میدین خیلی کارم جلو میوفته واقعا ممنونم ازتون:icon_gol::icon_gol:

پس مسیر بی آر تی داره مشهد نگفته بودی ها

خب اینطوری هم خوبه میتونی مثلا با این چیزی که تو پست قبلی گفتم عملکردش رو بسنجی البته این میشه یکی از معیار هات

اسم مقالش رو نمیدونم ولی اینو سرچ کن پیدا میشه احتمالاspace syntax+mashhad یه خانمی کار کرده من چند وقت پیش کارش رو دیدم

خواهش می کنم انشالله کارت راه بیفته واسه ما هم دعا کن:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0
پیدا کردمش.خیلی خوبه...با دیدنش واقعا ذوق کردم :) :) :)

خب الان که پیداش کردی برو در مورد این روش تحقیق کن، چون اون در مورد بافت فرسوده ش کار کرده تو باس اینو به مباحث حمل و نقل ارتباط بدی که کاملا مرتبطه

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0

پایان نامه

شدیدا به یه نفر ساکن تهران نیازمندم.یه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
پیدا کردم که موضوعش شبیه موضوع
منه فقط نمونه موردی فرق داره.این
تحت حمایت مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران تهیه شده اسمشم اینه:

ارزيابي عملكرد سيستم حمل و نقل BRT در كلانشهر تهران

اینم یه سری دیگه اطلاعات از پایان نامه:

نام دانشجو : بهزاد عمران زاده

رشته تحصیلی: جغرافيا و برنامه ريزي شهري

مقطع: کارشناسي ارشد

نام دانشگاه : تهران

سال دفاع : 1388

استاد/اساتید مشاور : دکتر احمد پوراحمد

استاد راهنما : دکتر مهدي قرخلو

هرکی کمکم کنه تا اخر عمر مدیونش میشم.لطفا از کمکتون دریغ نکنین

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 0
هیشکی از تهران نیست؟

دیشب محمد ادمین مقالات هشتمین همایش حمل و نقل رو توی سایت آپلود کرد برو دانلودش کن

راستی اون مقالت رو هم که گفتی بفرس من نگا میکنم

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 0

سلام دوستان...
من 2 هفته ی دیگه دفاعیه پایان نامه دارم.
من یه نمونه پایان نامه میخوام که با چهارچوبه پایان نامه ی خودم مقایسه کنم... تا ایراداشو در بیارم.
موضوع پایان نامه ی خودم:
ارزیابی شیوه های برنامه ریزی مسکن در شهرهای جدید با رویکرد موفقیت و عدم موفقیت آنها _ نمونه موردی: شهر جدید سهند (تبریز)
ممنون میشم اگر نمونه پایان نامه ای دارید حالا با هر موضوعی، فقط ترجیحا شهرسازی باشه برام ایمیل کنید...
[EMAIL="masoud.moradi84@YAHOO.com"]masoud.moradi84@YAHOO.com[/EMAIL]

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...