Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ قبلش که سوتی عظیم تری بود مثلا الان درستش کرده :biggrin: عه؟ قبلش چه سوتی داده بود؟ من در جریان نیستم . 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ عه؟ قبلش چه سوتی داده بود؟ من در جریان نیستم . قبلش دیتابیس ارور بود 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ اول که قطع بود بودم از فرداش به سایتای دیگه سر زدم همشم تو دلم میگفتم مــــحـــــمــــد :banel_smiley_4: امروزم کلا قطع امید کردم و رفتم سایتای دیگه فعالیت کردم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 13 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ خخخخخخخ من کلا نت خودم چن روز قط بود:persiana__hahaha: اصصصصصصصصصصصصصنم به فکر انجمن نبودم. بعدم که امروز اومدم دیدم عه!!! چه سوتو کوره!!ارسالای جدید مال 2 روز پیشه!!!به این میفکریدم که همه رفتن مسافرت!! چه همه زود رفتن تو فاز گشت و گذار تعطیلات...نگو انجمن پکیده بود:persiana__hahaha::persiana__hahaha: 10 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ سال نو مبارک از اونجایی که سیل عظیمی از مهمان روانه خونه ما شد بود بیشتر از یه بار نتونستم بیام 8 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ ما که چندین سال هست تو نت هستیم.هیچ انجمنی به اندازه اینجا قعطی نداشت.برید دنبال رکورد گینس شاید رکورد بشکنید 8 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ این بار آخری داشتم به خودم میگفتم قطع قطع خودتو بیخودی معطل نکن و برو سراغ کار خودت... ولی یهو دیدم نه مثل اینکه وصله...بسی خوشحال شدیم. 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ شونصد هزار بار سر زدم خدا خیرشون بده سرعت که توپ .. همه چی داشتیم فقط اینجا اضافه بود که اونم قطع بود .. البته یکم تن درد گرفتم بخاطر اعتیاد ولی چون جدیدا خیلی سابقه قطعی داشتید عادت کردیم.. حالا که وصله خدا رو شکره .. امسال قراره چی بشه فقط خدا میدونه و بس نوروزتون پیروز هر روزتون نوروز 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ من يه چند باري اومدم ديدم قطعه با خونسردي رفتم بيرون..فحشم ندادم 7 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ بیخیال... ما به نواندیشان پرحادثه عادت داریم! فقط از سر بیکاری مجبور شدم به انجمن هایی که نباید... 8 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ من یه عالمه بار اومدم... بسی اعصاب مبارک ما خورد شده بود... البته خوب من سرم شلوغ بود این چند روزه و زیاد وقت نکردم سربزنم... وگرنه هیچی اصلا... سرعت سایت بالا رفته یا بنده دچار توهم شدم؟ 10 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ من یه عالمه بار اومدم... بسی اعصاب مبارک ما خورد شده بود... البته خوب من سرم شلوغ بود این چند روزه و زیاد وقت نکردم سربزنم... وگرنه هیچی اصلا... سرعت سایت بالا رفته یا بنده دچار توهم شدم؟ بالاست 8 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ عججججججججججججججججججججججب سرعتی داره سایت... یه سرور در پیت بگیرید... ما به این سرعت ها عادت نداریم آقا... 9 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ منم روز اول خيلي ميومدم كه با همون پيام دلنواز رو برو ميشدم! خب ديگه عادت كرديم!قبلنا در مواجهه با اين معضلات فشار روحي ميومد،ولي حالا نه! 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ منم روز اول خيلي ميومدم كه با همون پيام دلنواز رو برو ميشدم!خب ديگه عادت كرديم!قبلنا در مواجهه با اين معضلات فشار روحي ميومد،ولي حالا نه! اوا من کی پیام دادم؟ ...................................................................................... من که خیلی چک کردم یا oops بود یا ارور دیتابیس ... گاهی وقتا هم میگفت ،برو بابا اصن همچین سایتی وجود نداشته اووووف انقد بدوبیراه گفتم که نگو دوستان شاهدند اما عرق ملی مو حفظ کردم به رقیبان پناه نبردم اما به فکر زدن سایت به اسم دلنوازان بودم 11 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ حال و روز منو که خود محمد بهتر میدونه از تمامی پل های ارتباطی موجود جهت گرفتن خبر از محمد استفاده نمودم. ولی خیلی خیلی خیلی شب عیدی خورد تو ذوقم:icon_razz: 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ عججججججججججججججججججججججب سرعتی داره سایت... یه سرور در پیت بگیرید... ما به این سرعت ها عادت نداریم آقا... بالاست چاکریم تلاش شبانه روزی محمد و مهدی و سرور یه نمونشم اینجا میتونید ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رتبه بندی سرعت سایت صفحه اصلی رو ببین با گوگل یه مقایسه کن اینم واسه گوگل بدرد نخور حالا هی باز بگو توهمه 9 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ چاکریمتلاش شبانه روزی محمد و مهدی و سرور یه نمونشم اینجا میتونید ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رتبه بندی سرعت سایت صفحه اصلی رو ببین با گوگل یه مقایسه کن اینم واسه گوگل بدرد نخور حالا هی باز بگو توهمه تییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییس... باباااااااااااااااااا... خیلی باکلاس شده سایت... دمتون گرم... 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ تییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییس... باباااااااااااااااااا... خیلی باکلاس شده سایت... دمتون گرم... دست مهدی بیشتر درد نکنه بد ممد البته اگر مقطعی نباشه میشناسی که ممدو 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ دست مهدی بیشتر درد نکنه بد ممدالبته اگر مقطعی نباشه میشناسی که ممدو مهدی رو نمیشناسم... داداش ممد نیست؟ ممد رو که آره بابا... مگه میشه نشناسم... دستشون درد نکنه... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده