Hossein.T 22596 ارسال شده در 21 خرداد، 2013 قبلش که سوتی عظیم تری بود مثلا الان درستش کرده :biggrin: عه؟ قبلش چه سوتی داده بود؟ من در جریان نیستم . 9
شــاروک 30242 ارسال شده در 21 خرداد، 2013 عه؟ قبلش چه سوتی داده بود؟ من در جریان نیستم . قبلش دیتابیس ارور بود 10
- Nahal - 47858 ارسال شده در 21 خرداد، 2013 اول که قطع بود بودم از فرداش به سایتای دیگه سر زدم همشم تو دلم میگفتم مــــحـــــمــــد :banel_smiley_4: امروزم کلا قطع امید کردم و رفتم سایتای دیگه فعالیت کردم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 13
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 21 خرداد، 2013 خخخخخخخ من کلا نت خودم چن روز قط بود:persiana__hahaha: اصصصصصصصصصصصصصنم به فکر انجمن نبودم. بعدم که امروز اومدم دیدم عه!!! چه سوتو کوره!!ارسالای جدید مال 2 روز پیشه!!!به این میفکریدم که همه رفتن مسافرت!! چه همه زود رفتن تو فاز گشت و گذار تعطیلات...نگو انجمن پکیده بود:persiana__hahaha::persiana__hahaha: 10
Sh.92 3961 ارسال شده در 21 خرداد، 2013 سال نو مبارک از اونجایی که سیل عظیمی از مهمان روانه خونه ما شد بود بیشتر از یه بار نتونستم بیام 8
danielo 15240 ارسال شده در 21 خرداد، 2013 ما که چندین سال هست تو نت هستیم.هیچ انجمنی به اندازه اینجا قعطی نداشت.برید دنبال رکورد گینس شاید رکورد بشکنید 8
sahar 91 9480 ارسال شده در 21 خرداد، 2013 این بار آخری داشتم به خودم میگفتم قطع قطع خودتو بیخودی معطل نکن و برو سراغ کار خودت... ولی یهو دیدم نه مثل اینکه وصله...بسی خوشحال شدیم. 8
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 21 خرداد، 2013 شونصد هزار بار سر زدم خدا خیرشون بده سرعت که توپ .. همه چی داشتیم فقط اینجا اضافه بود که اونم قطع بود .. البته یکم تن درد گرفتم بخاطر اعتیاد ولی چون جدیدا خیلی سابقه قطعی داشتید عادت کردیم.. حالا که وصله خدا رو شکره .. امسال قراره چی بشه فقط خدا میدونه و بس نوروزتون پیروز هر روزتون نوروز 8
VINA 31339 ارسال شده در 22 خرداد، 2013 من يه چند باري اومدم ديدم قطعه با خونسردي رفتم بيرون..فحشم ندادم 7
Ssara 14644 ارسال شده در 22 خرداد، 2013 بیخیال... ما به نواندیشان پرحادثه عادت داریم! فقط از سر بیکاری مجبور شدم به انجمن هایی که نباید... 8
Waffen 15120 ارسال شده در 22 خرداد، 2013 من یه عالمه بار اومدم... بسی اعصاب مبارک ما خورد شده بود... البته خوب من سرم شلوغ بود این چند روزه و زیاد وقت نکردم سربزنم... وگرنه هیچی اصلا... سرعت سایت بالا رفته یا بنده دچار توهم شدم؟ 10
VINA 31339 ارسال شده در 22 خرداد، 2013 من یه عالمه بار اومدم... بسی اعصاب مبارک ما خورد شده بود... البته خوب من سرم شلوغ بود این چند روزه و زیاد وقت نکردم سربزنم... وگرنه هیچی اصلا... سرعت سایت بالا رفته یا بنده دچار توهم شدم؟ بالاست 8
Waffen 15120 ارسال شده در 22 خرداد، 2013 عججججججججججججججججججججججب سرعتی داره سایت... یه سرور در پیت بگیرید... ما به این سرعت ها عادت نداریم آقا... 9
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 22 خرداد، 2013 منم روز اول خيلي ميومدم كه با همون پيام دلنواز رو برو ميشدم! خب ديگه عادت كرديم!قبلنا در مواجهه با اين معضلات فشار روحي ميومد،ولي حالا نه! 6
Matin H-d 18147 ارسال شده در 22 خرداد، 2013 منم روز اول خيلي ميومدم كه با همون پيام دلنواز رو برو ميشدم!خب ديگه عادت كرديم!قبلنا در مواجهه با اين معضلات فشار روحي ميومد،ولي حالا نه! اوا من کی پیام دادم؟ ...................................................................................... من که خیلی چک کردم یا oops بود یا ارور دیتابیس ... گاهی وقتا هم میگفت ،برو بابا اصن همچین سایتی وجود نداشته اووووف انقد بدوبیراه گفتم که نگو دوستان شاهدند اما عرق ملی مو حفظ کردم به رقیبان پناه نبردم اما به فکر زدن سایت به اسم دلنوازان بودم 11
soil eng 17164 ارسال شده در 22 خرداد، 2013 حال و روز منو که خود محمد بهتر میدونه از تمامی پل های ارتباطی موجود جهت گرفتن خبر از محمد استفاده نمودم. ولی خیلی خیلی خیلی شب عیدی خورد تو ذوقم:icon_razz: 7
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 2013 عججججججججججججججججججججججب سرعتی داره سایت... یه سرور در پیت بگیرید... ما به این سرعت ها عادت نداریم آقا... بالاست چاکریم تلاش شبانه روزی محمد و مهدی و سرور یه نمونشم اینجا میتونید ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رتبه بندی سرعت سایت صفحه اصلی رو ببین با گوگل یه مقایسه کن اینم واسه گوگل بدرد نخور حالا هی باز بگو توهمه 9
Waffen 15120 ارسال شده در 23 خرداد، 2013 چاکریمتلاش شبانه روزی محمد و مهدی و سرور یه نمونشم اینجا میتونید ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رتبه بندی سرعت سایت صفحه اصلی رو ببین با گوگل یه مقایسه کن اینم واسه گوگل بدرد نخور حالا هی باز بگو توهمه تییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییس... باباااااااااااااااااا... خیلی باکلاس شده سایت... دمتون گرم... 5
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 2013 تییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییس... باباااااااااااااااااا... خیلی باکلاس شده سایت... دمتون گرم... دست مهدی بیشتر درد نکنه بد ممد البته اگر مقطعی نباشه میشناسی که ممدو 4
Waffen 15120 ارسال شده در 23 خرداد، 2013 دست مهدی بیشتر درد نکنه بد ممدالبته اگر مقطعی نباشه میشناسی که ممدو مهدی رو نمیشناسم... داداش ممد نیست؟ ممد رو که آره بابا... مگه میشه نشناسم... دستشون درد نکنه... 5
ارسالهای توصیه شده