رفتن به مطلب

خلاقیت آشپزی من....


ارسال های توصیه شده

نه عزیزم عکس مراحل درست کردن با نشاسته ، بلد نیستم ، مخصوصا اینکه چجوری زیر آبکش یخ بزاریم و نشاسته رو بریزیم:icon_pf (34):

خب گلم گفتم که هستی اون بالا کامل توضیح داده منم روش برنجیشو زدم اما همونطور که قبلا گفتم همین رشته ها اسونتر و بهتر از نشاسته هستن حالا نظر هستی جان چی باشه....

 

اینم عکس رشته برنجی چینی......

 

pyye6lor9on4h2lph6sw.jpg

  • Like 12
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 244
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اینا تو شهر ماست فک کنم دیدم :ws52: البته هیچوقت توجه نکردم چون نمیدونستم واسه چی بکار میره :ws28:

البته بازار خارجیای شهرمون، نمیدونم جای دیگه هم هست یا نه :ws37:

تو جلدش رنگش سفید نیست فک کنم یکم زرد رنگه درسته ارام جان؟

  • Like 6
لینک به دیدگاه
نودا ها چند نوعند بچه ها این یکی که من گذاشتم مخصوص فالوده ست .اشتباه نگیرید یه دفعه...:ws37:

 

چی باید روش نوشته باشه که بدونیم واسه فالودس؟ :ws52:

  • Like 5
لینک به دیدگاه
کیک مرغ ؟؟؟ :w58:

غذاست یا کیک ؟ :ws52:

یکم توضیح میدی هستی جون؟

 

لینکش رو گذاشتم مواد و طرز تهیه ش رو میتونی ببینی...غذاست ما دیشب بعنوان شام خوردیم...

  • Like 7
لینک به دیدگاه

برای تهیه نان سیر دار هم روی نان تست رو مخلوط کره آب شده و سیر رنده شده میمالید و بعد روی اون پنیر پیتزا میریزید و در فر قرار میدهید ...همین که پنیر پیتزا آب شد و طلایی کافی هست.... از این نان سیر دار میتونید برای سرو با سوپ استفاده کنید...

  • Like 16
لینک به دیدگاه

×
×
  • اضافه کردن...