Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه عزیزم عکس مراحل درست کردن با نشاسته ، بلد نیستم ، مخصوصا اینکه چجوری زیر آبکش یخ بزاریم و نشاسته رو بریزیم:icon_pf (34): خب گلم گفتم که هستی اون بالا کامل توضیح داده منم روش برنجیشو زدم اما همونطور که قبلا گفتم همین رشته ها اسونتر و بهتر از نشاسته هستن حالا نظر هستی جان چی باشه.... اینم عکس رشته برنجی چینی...... 12 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همین نودل های خودمونه انگار که 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینا تو شهر ماست فک کنم دیدم البته هیچوقت توجه نکردم چون نمیدونستم واسه چی بکار میره البته بازار خارجیای شهرمون، نمیدونم جای دیگه هم هست یا نه تو جلدش رنگش سفید نیست فک کنم یکم زرد رنگه درسته ارام جان؟ 6 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همین نودل های خودمونه انگار که نودا ها چند نوعند بچه ها این یکی که من گذاشتم مخصوص فالوده ست .اشتباه نگیرید یه دفعه... 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نودا ها چند نوعند بچه ها این یکی که من گذاشتم مخصوص فالوده ست .اشتباه نگیرید یه دفعه... چی باید روش نوشته باشه که بدونیم واسه فالودس؟ 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چی باید روش نوشته باشه که بدونیم واسه فالودس؟ مخصوص فالوده 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مخصوص فالوده اینا که انگلیسی نوشته که :icon_pf (34): مخصوص فالوده به انگلیسی چی میشه؟ 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چی باید روش نوشته باشه که بدونیم واسه فالودس؟ الان باید برم بخوابم فردا شیفتمه ........فردا شب عکس نودال غذایی رو برات میذارم 5 لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسییییییییییییی اینم از کمک شما برای یه 20 خوشگل در صنایع غذایی 21 لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام میشه طرز تهیه خمیرشو بگی؟( لقمه های رز با کالباس ،اشترودل با سوسیس ،نان سیر دار و ببعی) میخوام همین الان درست کنم تا از دست نرفتم به جونیم رحم کنید 7 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [h=1]کیک مرغ با نان تست [/h] 17 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کیک مرغ ؟؟؟ غذاست یا کیک ؟ یکم توضیح میدی هستی جون؟ 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کیک مرغ ؟؟؟ غذاست یا کیک ؟ یکم توضیح میدی هستی جون؟ لینکش رو گذاشتم مواد و طرز تهیه ش رو میتونی ببینی...غذاست ما دیشب بعنوان شام خوردیم... 7 لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ لینکش رو گذاشتم مواد و طرز تهیه ش رو میتونی ببینی...غذاست ما دیشب بعنوان شام خوردیم... کجا گذاشتی؟خمیر چی شده بابا چشام چپ شد 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کجا گذاشتی؟خمیر چی شده بابا چشام چپ شد کلیک کن عزیزم کیک مرغ با نان تست 6 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هستییی جووونم خمیر اشترودل ونان سیر رو یاد میدی؟ 2 لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام..یا امشب یا فردا میذارم .... چی شد پس این طرز تهیه بابا من میخوام باهاش برای یه ملتی کلاس بذارم لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [h=1]لقمه های رز با کالباس[/h] 13 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای تهیه نان سیر دار هم روی نان تست رو مخلوط کره آب شده و سیر رنده شده میمالید و بعد روی اون پنیر پیتزا میریزید و در فر قرار میدهید ...همین که پنیر پیتزا آب شد و طلایی کافی هست.... از این نان سیر دار میتونید برای سرو با سوپ استفاده کنید... 16 لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام من برای درس صنایع غذایی باید پنیر و ماست درست کنم اگه کسی بلده منو راهنمایی کنه.:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده