رفتن به مطلب

خلاقیت آشپزی من....


ارسال های توصیه شده

یاد رادیو و تلویزیون جمهوری اسلامی افتادم که توی یک برنامه ی آسپزی که مسلما برای عموم مردم نشون داده میشه خانوم محترم میگفتند (شاید هم آقای محترم... یادم نیست) 3 عدد ماهی متوسط رو تمیز کنید و توی مواد فلان و فلان بخابونید... بعدش میگفت ماهی هم که دیگه توی همه ی خونه ها پیدا میشه...

 

یاد اون یارو میوفتم توی یک فیلم که عکس مرغ سرخ شده رو از توی مجله میبرید و میخورد... :sigh:

مادرمو باید ببرن برای اینجور برنامه ها

به قیمت روز مواد غذایی مقدار مواد تو غذاش تنظیم میشه.الان این 700گرم دست اون باشه تبدیل به 10 تا بسته 70 گرمی میشه .همچین باید با ذره بین دنبالش بگردی تو غذا:ws3:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 244
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

700 گرم گوشت برا ی وعده زیاده:ws37:

کیلویی 30 تومن

 

یاد رادیو و تلویزیون جمهوری اسلامی افتادم که توی یک برنامه ی آسپزی که مسلما برای عموم مردم نشون داده میشه خانوم محترم میگفتند (شاید هم آقای محترم... یادم نیست) 3 عدد ماهی متوسط رو تمیز کنید و توی مواد فلان و فلان بخابونید... بعدش میگفت ماهی هم که دیگه توی همه ی خونه ها پیدا میشه...

 

یاد اون یارو میوفتم توی یک فیلم که عکس مرغ سرخ شده رو از توی مجله میبرید و میخورد... :sigh:

 

مادرمو باید ببرن برای اینجور برنامه ها

به قیمت روز مواد غذایی مقدار مواد تو غذاش تنظیم میشه.الان این 700گرم دست اون باشه تبدیل به 10 تا بسته 70 گرمی میشه .همچین باید با ذره بین دنبالش بگردی تو غذا:ws3:

 

700 نه 800 گرم گفتم عزیزم:w16:

 

بعدشم مهمون داشتم و همونطورم که میبینی 14 تا کباب دراومده واسه 5 نفر هم چیز زیادی نیست :icon_redface:

 

 

............

 

سروش قرار بود امروز لوبیا پلو بیاری اینجاااااااااا........:banel_smiley_4:

......

 

ای وای من اخه 70 گرم به کجا و به کی میرسه؟:w58:

لینک به دیدگاه

میگم خانومی این تاپیک رو فقط برای خلاقیت های خودت باز کردی یا دیگران هم میتونن خلاقیت هاشون رو بذارن و مشکلی نیست؟

این رو ازین جهت پرسیدم که اگر میخوای تاپیک خودت باشه اصلا مشکلی نیست ها ...راحت بگو....:ws37:

لینک به دیدگاه
میگم خانومی این تاپیک رو فقط برای خلاقیت های خودت باز کردی یا دیگران هم میتونن خلاقیت هاشون رو بذارن و مشکلی نیست؟

این رو ازین جهت پرسیدم که اگر میخوای تاپیک خودت باشه اصلا مشکلی نیست ها ...راحت بگو....:ws37:

 

نه عزیزم چه مشکلی خوشحال میشم بذارین منم یاد بگیرم:w16:

 

اسمشم اول از رو طنز زدم دیدم همگی لطف داشتین و تشویقم کردین روم زیاتر شد و تاپیک رو اپ کردم:ws3::icon_redface:

لینک به دیدگاه
اینم کلوچه صبحانه ی من

 

طرز تهیه شو بعد جواب دادن چند تاپیک پزشکی میذارم:a030:

 

چهارشنبه گذشته پخته بودم و بردمش دانشگاه :icon_redface::ws3:

 

u5247_20130401_094209.jpg

 

تقریبا با نونهای امروز من یکی هست حالا طرز تهیه و موادش رو بذاری معلوم میشه...:ws3:

اولین تجربه نونوایی من بود ....ولی خوشمزه بود....:ws37:

لینک به دیدگاه

طرز تهیه کلوچه صبحانه:ws37:

 

مواد لازم:

آرد: 2پیمانه

نمک: مقداری

روغن: 2 قاشق غذاخوری

شکر: 3 قاشق غذاخوری

خمیر مایه: 1 قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ: 1 عدد

شیر: 1 لیوان سر خالی

 

1 عدد زرده تخم مرغ+ 1 قاشق غذاخوری شیر برای روی کلوچه ها

 

من بجا شیر اب به تخم مرغ اضافه کردم

طرز تهیه:

 

اول شیر و خمیر مایه و شکر رو با هم مخلوط میکنیم تا کاملا تو شیر حل بشن! بعد زرده تخم مرغ و روغن و نمک رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه

در آخر آردو اضافه میکنیم تا مایه به صورت خمیری شکل دربیاد

روی خمیرو میپوشانیم و به مدت یک ساعت در جای گرم استراحت میدیم

بعد از اینکه خمیر ور آمد یه گلوله کوچک از خمیر برداشته و اونو به صورت نواری شکل درمیاریم و گره میزنیم! و در سینی فر که از قبل چرب کردیم قرار میدیم

چند دقیقه صبر میکنیم تا شکل خودشو حفظ کنه

در آخر زرده تخم مرغ و شیرو با هم مخلوط میکنیم و روی کلوچه ها میمالیم

میتونیم برای تزیین هم از کنجد استفاده کنیم

با درجه 180 به مدت نیم ساعت در فر قرار میدهیم تا رنگ کلوچه ها قهوه ای شود.

 

y2452_20130401_094226.jpg

لینک به دیدگاه

این از تاپیک نان با خمیر ساده و راحتکه قولش رو داده بودم...

 

 

و این هم غذای فوری امشب...پیتزا با نان لواش...:ws3: و چقدر هم خوشمزه شده بود.....

کف قابلمه رو کمی روغن میریزیم...بعد یکی دوتا نون لواش میچینیم کف ظرف ...بعد سس کچاپ میمالیم روی نون ...بعد هم پنیر پیتزا و بعد آویشن و بعد کالباس و بعد فلفل دلمه ای و بعد دوباره پنیر پیتزا میریزیم...اینطوری میشه:

4if9dfmv6y9iupkise5r.jpg

 

و در ظرف رو میذاریم تا باشعله کم بپزه و تبدیل بشه به :

 

 

s95xxx67nnbwanuubts.jpg

 

خوشمزه بود.....:ws3:

لینک به دیدگاه
غذای شما چی بود؟ :ws3:

 

من عکس نگرفتم

یه چیز من در اوردی از خودم :ws28:

سیب زمینی آب پز رو رنده کردم کف ماهیتابه ریختم

بعد تخم مرغ رو که قبلا هم زده بودم و پخته بودم یه لایه روش ریختم

بهد کلم بروکلی ، گوجه حلقه شده ، فلفل دلمه ای نگینی ، قارچ رو روی این مواد تو ماهیتابه چیدم و روشونم پنیر پیتزا ریختم در ماهیتابه رو گذاشتم تا پنیر باز شه و نوش جان :ws3:

لینک به دیدگاه

این هم از شام امشب....پیراشکی گل:icon_gol:

دستورش رو فردا میذارم...(3 ساعت سر پا بودم(از 8 تا 11 که گذاشتم تو فر) خسته شدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3)

 

vhifui5yfxf861micn54.jpg

 

این هم نان گیس بافت که از باقیمونده خمیرم درست کردم...

 

 

thovb3dtgby2c1e86js.jpg

لینک به دیدگاه

خیلی بم بر خورد منم دس به کار شدم:ws3:.....ولی اگه زشته...سوخته و .... به روم نیارید که کارم ادامه بدم.:4564:

 

و این هم دستپخت نسیم بانو....دکتر خوبه ؟میپسندی؟به خوبیه مال تو نشده ولی راه میفتم:ws3:

 

بفرمایید...

 

IMG_6938.JPG

لینک به دیدگاه

:w16::w16:

چه مشکوک میزنه این عکس:whistle:

زیر عکس چرا خط خطی شده؟ :w02:

 

این خط خطی جای متن خاصی نیست اما خوب یه چیزی بوده که پاک شده ...شاید گوجه ریخته بوده ...:ws52:

ا

عالیییییییی آقای رفسنجانی واقعا دستت درد نکنه:a030:

 

طرز تهیه هم بذار......

 

این نظر لطف شماست اما واقعا اون موقع که شما گفتید دستورپختشو پست کنم سراشپز همه رستورانها وهمه اعضای اشپز خونواده وسایر بستگان خواب بودن کاری از دستم بر نمیومد.....

:icon_pf (34):

 

امشب چه شبیست....اریودخت امشب نابود میشیم!!!:icon_pf (34):

راستشو بخواید میخواستم قبل این عکس یه پیش غذا اونهم از چاقاله بادوم وگوجه سبز بزارم انشا...امشب ..

دست آقایونم درد نکنه:w58:...البته در آقایونم استثنا وجود داره لابدا:184:....

 

امان از این استثناها که همیشه باعث دردر سر میشه .....چه اونی که توحیطه این استثناها باشه چه اونیکه نباشه خلاصه توهیچ کدوم برا اقایون خیر نیست ....

:w58: کار خود خودتونه؟

عالیه....:icon_gol:

ای خدا این خانومها همیشه به کاراوتوانایی قایون شک دارن ...اخه مگه ما نمیتونیم ؟

 

اما خوب براینکه اسپم نباشه طرز تهیه رو میگم : مواد لازم :1-یه کیسه برنج محسن 2-100گرم زعفران 3-گوشت یه کیلو 4-گوجه 2کیلو

اول برنجتون رو بجوشونید بعد ابکش کنید بعد به اندازه یه لیوان برنج رو جدا کنید وبا زعفران وسفیده تخم مرغ قاطی کنید گوشت هم اگه گوشت مرغ باشه 3ساعت تو پیاز رنده شده وابلیمو واگه گوشت قرمزه 12ساعت بذارید بمونه تا وقتی برنج پخته میشه گوشت هم زود پخته بشه .راستی گوشت رو اگه با یه کار د ا ز لبه غیر تیزش بکوبید بهتر میپزه وبه ترتیب شکل داخل یه ظرف پلوپز قرار بدید تا برنج شما دم بکشه وته چینتون پخته بشه ....اما علت این که مواد مورد نیاز رو اینقد زیاد گفتم اینه که تا دوستان یه چیزی شبیه تصویر بپزند شاید یه کیسه برنج محسن هم کم باشه :ws28:

اگه یه روز تو جمع نواندیشان یه توری سفری چیزی رفتم اونجا حرفمو با عمل ثابت میکنم ...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...