Ala Agrin 14,476 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ بعضی وقتها هوس میکنم مهارت آشپزیمو بروز بدم خصوصا روزهای تعطیل و اگه حوصله هم داشته باشم کل آشپزخونه رو بهم میریزم و بعدش دنبال یکی میگردم بیاد کمکم جمع و جور کنه امروز صبح نون بربری پختم :hapydancsmil: مراحل و مواد لازم رو میذارم تو رو به این برکت نزنین تو ذوقماااااا مواد لازم 4 الی 5 فنجان ارد سفید دوقاشق غذاخوری خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق ج .خ.بکینگ پودر 1 ق.چ نمک 2 ق.غذاخوری روغن خمیر مایه رو بار نصف فنجان اب و شکر مخلوط کرده تا پف کند آرد را در یه کاسه میریزیم و بهش روغن و نمک و بکینگ رو اضافه میکنیم و در آخر خمیرمایه را و با دست قشنگ ورز می دهیم تقریبا 5 الی 7 دقیقه ورز کافیه .خمیر اگه حالت چسبندگی داشت مقداری ارد اضافه میکنیم و بعد خمیر را به مدت یکساعت در جای گرم میذاریم تا حسابی پف کند 59 نقل قول لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14,476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ خمیر ما آماده ست البته امروز مشغول کتاب خوندن بودم 35 دقیقه بیشتر ازمدت زمان معمولی خمیر موند 40 نقل قول لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14,476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سینی فر را مقداری چرب کردم و کمی آرد پاشیدم 34 نقل قول لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14,476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ اینجام چونه ها رو گرفتم.اندازه ای که گذاشتم 3 نون بربری بهمون میده خمیر رو داخل سینی پهن میکنیم و به مدت 20 دقیقه کنار میذاریم با انگشتان هم سوراخهایی رو رو خمیر ایجاد میکنیم در این مدت سس سفید یا کارامل درست میکنیم 50 گرم کره با سه قاشق غذاخوری آرد و یک فنجان شیر رو حرارت ملایم مرتب هم میزنیم که حالت کارامل به خود بگیرد 37 نقل قول لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14,476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ در اینجا کارامل رو بوسیله برس رو نونها میزنیم وبعد روی نونها سیاه دانه یا کنجد میپاشیم و اکنون داخل فر میذاریم چند دقیقه قبلش فر را روشن میکنیم رو دمای 200 درجه سانتیگراد میذاریم 34 نقل قول لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14,476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ الان دیگه نونهای من آماده ست بفرمایید صبحونه 36 نقل قول لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14,476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ بازم خلاقیتهای آشپزی من دیروز کباب درست کردم ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و به اندازه کافی نمک و ادویه خوب مخلوط کرده و ورز میدیم.. مقدار گوشت 800 گرم با یک عدد پیاز بزرگ و نمک به اندازه لازم ادویه من خودم نمی ریزم اما میتونین نصف قاشق چایخوری زردچوبه و ادویه اضافه کنید بعدم داخل سینی فر بطور یکنواخت پهن کرده و میذاریم داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد.. 24 نقل قول لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14,476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ بعد از اینکه گوشتمون اب انداخت و تغییر رنگ داد از فر بیرون آورده و با کارد برش میدهیم و گوجه و فلفل هم کنارش میچینیم من فلفل تو خونه نداشتم فقط گوجه گذاشتم 27 نقل قول لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14,476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ کباب من آماده شده بعد 7 دقیقه.. 28 نقل قول لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14,476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ اینم برنجم.... 27 نقل قول لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14,476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ بفرمائید نوش جان......... 28 نقل قول لینک به دیدگاه
Waffen 15,113 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ بنده امروز ناهار قرمه سبزی درست کردم و چون بر پدر مادر محترم خوش نیامد شام زرشک پلو با مرغ درست کردم... و چون این یکی بر پدر و مادر محترم خوش آمد همه اش را نوش جان نمودند و بنده هیچی ندارم ازش عکس بگیرم بزارم اینجا... دستور پختش را هم چون از روی اینترنت خوانده ام الان یادم رفته است... ولی اگر بخواهید لینکش را میتوانم بدهم... این هم هنر آشپزی من... 19 نقل قول لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14,476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ بنده امروز ناهار قرمه سبزی درست کردم و چون بر پدر مادر محترم خوش نیامد شام زرشک پلو با مرغ درست کردم... و چون این یکی بر پدر و مادر محترم خوش آمد همه اش را نوش جان نمودند و بنده هیچی ندارم ازش عکس بگیرم بزارم اینجا... دستور پختش را هم چون از روی اینترنت خوانده ام الان یادم رفته است... ولی اگر بخواهید لینکش را میتوانم بدهم... این هم هنر آشپزی من... چقدر زرنگی مهندس تو چند ساعت 2 غذا به این سختی درست کردی واقعا دمت گرم من کل روز رو اگه بتونم یه غذا درست حسابی دربیارم 9 نقل قول لینک به دیدگاه
Waffen 15,113 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ چقدر زرنگی مهندس تو چند ساعت 2 غذا به این سختی درست کردی واقعا دمت گرم من کل روز رو اگه بتونم یه غذا درست حسابی دربیارم آخه خوب وافنی گفتند... تازه بنده تمام اینکارها رو هم بدون حتی یک ذره علم به آشپزی انجام دادم، در حالی که یک دستم به لب تاپ بود و با این حال باز هم میشد یکی دو قاشق از غذا ها رو به سختی خورد... قرمه سبزی رو با سبزی کوفته درست کرده بودم... تازه در بین این دو غذا بنده کلی کارهای دیگر هم انجام داده ام که ذکر اونها در اینجا ضدحالی بیش نیست... در نتیجه نمیگم... الانم دارم میمیرم از خستگی ولی اینقدر روم زیاده که نمیخوابم... بیخودی این نیمچه سیبیلی که میبینی رو ندادن به ما... 13 نقل قول لینک به دیدگاه
ooraman 22,216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ من امروز ته چین درست کردم چنان افتضاحی از آب درومد که همش باید بریزم دور البته اصلا تقصیر من نبود مامانم یه برنج تازه خریده بود نمیدونم جو بود یا برنج!!! 1 ساعت تو ماست وزعفرون و اینا موند کلی هم در حال پخت موند ولی انگار که داری برنج خام میخوری :icon_pf (34): حیف اون همه مرغ و زعفرون که حرومش کردم 9 نقل قول لینک به دیدگاه
Waffen 15,113 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ من امروز ته چین درست کردم چنان افتضاحی از آب درومد که همش باید بریزم دور البته اصلا تقصیر من نبود مامانم یه برنج تازه خریده بود نمیدونم جو بود یا برنج!!! 1 ساعت تو ماست وزعفرون و اینا موند کلی هم در حال پخت موند ولی انگار که داری برنج خام میخوری :icon_pf (34): حیف اون همه مرغ و زعفرون که حرومش کردم بنده هم یک بار یک ته چین دریت کردم که چسبیده بود به کفگیر و هر کاری میکردی ازش جدا نمیشد... فکر کنم آب تهران ایراد داره... 9 نقل قول لینک به دیدگاه
ooraman 22,216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ دقیقا... یا مشکل از غذاست یا از قابلمه یا از آب... مشکل از ما نمیتونه باشه به هر حال... ما بهتر از این حرف هاییم... میتونه از شعله گازم باشه...شک داشتی مگه خب....تازه ته چین امروزم خیلیم خوب بود حالا مامانم اینا خوششون نیومد دیگه مشکل اوناست ...تازه قرمه سبزیم با سبزی کوفته خیلی خاص میشه خوش مزست... باب سلیقه بقیه نبوده ما چیکار کنیم؟ :smiley (18): 8 نقل قول لینک به دیدگاه
M!Zare 48,037 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ چشم .... خیلی ماهی مریم.... ستاد پیگیری آشپزی های هستی چی شد عزیزم...درست کردی؟ قربونت شما بیشتر ------------ شما چقدر سطح آشپزیتون پیشرفته هست....من یک برنج درست میکنم ذوق میکنم...قورمه، ته چین، کباب :w58: 11 نقل قول لینک به دیدگاه
anvil 5,769 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ 700 گرم گوشت برا ی وعده زیاده کیلویی 30 تومن 7 نقل قول لینک به دیدگاه
Waffen 15,113 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ 700 گرم گوشت برا ی وعده زیادهکیلویی 30 تومن یاد رادیو و تلویزیون جمهوری اسلامی افتادم که توی یک برنامه ی آسپزی که مسلما برای عموم مردم نشون داده میشه خانوم محترم میگفتند (شاید هم آقای محترم... یادم نیست) 3 عدد ماهی متوسط رو تمیز کنید و توی مواد فلان و فلان بخابونید... بعدش میگفت ماهی هم که دیگه توی همه ی خونه ها پیدا میشه... یاد اون یارو میوفتم توی یک فیلم که عکس مرغ سرخ شده رو از توی مجله میبرید و میخورد... 9 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .