رفتن به مطلب

خلاقیت آشپزی من....


ارسال های توصیه شده

  • پاسخ 244
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اون سفید ها یا پنیر پیتزا یا کلم سفید :hanghead:

 

صد در صد تربه چون نازکه رشته هاش

 

خب اخه نازنین گفته تربه ولی ظاهرا گفته نیست:ws52: واقعا کنجکاو شدم بدونم چیه:ws38:

لینک به دیدگاه
خب اخه نازنین گفته تربه ولی ظاهرا گفته نیست:ws52: واقعا کنجکاو شدم بدونم چیه:ws38:

 

منم خیلی فکر کردم روش.:ws3: تنها چیزی که سفیده و به ذهنم خورد تربچه و نارگیل بود-گفتن که تربچه نیست

 

نارگیل هم ندیدم رو سالاد بریزن:ws52:ممکنه هم باشه چون تقریبا یه مزه ی خنثی داره و گفتن هر کی میخوره متوجه نمیشه .اگه تربچه بود خب مشخصه تنده:ws3:

لینک به دیدگاه
چرا هست :w02:

یا شلغمه یا ترب سفید.:w16:

:a030:

:banel_smiley_4:جرات داری باز بیا اینجا:vahidrk:

 

چه خوبم میشناسه:banel_smiley_4: :ws52:

 

ولی ظاهرش قشنگه منم متوجه اون سفیده نشدم چی هستش بیا بگو خب:w000:

:w58:

بیام یا نیام؟

این همه گروه هستا، جرات داشتن رو که دارم

می گم وایسا یکم :icon_gol:

این موضوع راحذفش کن من دارم میمیرم صبحونه هم نخوردم الان چشمم داره سیاهی میره بی انصافانکنیداینکاراخوب نیست:4564:من کشنمه ازاین بس بوسه و ازاینای که..!Alfa!..درست کرده می خوام:4564::4564::4564::4564::4564::ws27:

:whistle:

اون سفید ها یا پنیر پیتزا یا کلم سفید :hanghead:

نه؛ کلم سفید یا پنیر نیست

صد در صد تربه چون نازکه رشته هاش

ترب کوچیکه تلخه، رشته رشته نمی شه و نمی شه روی سالاد ریخت مگر اینکه تلخی رو از بین ببریم

خب اخه نازنین گفته تربه ولی ظاهرا گفته نیست:ws52: واقعا کنجکاو شدم بدونم چیه:ws38:

آره ترب نیست تربچه هم نیس

منم خیلی فکر کردم روش.:ws3: تنها چیزی که سفیده و به ذهنم خورد تربچه و نارگیل بود-گفتن که تربچه نیست

 

نارگیل هم ندیدم رو سالاد بریزن:ws52:ممکنه هم باشه چون تقریبا یه مزه ی خنثی داره و گفتن هر کی میخوره متوجه نمیشه .اگه تربچه بود خب مشخصه تنده:ws3:

نارگیل رو بیشتر نوشیدنی درست می کنن تا سالاد

کلم پیچ یا رومی هست . اون سفیدها

 

شلغم هست، وقتی رنده می کنیم، تلخی از بین می ره و اون بویی که خونواده کلم داره، وقتی رنده می شه کمتر می شه و حتی از بین می ره؛ بو می کنی هم بو نمیاد:w16:

شیش ماه پیش اینو گذاشتم :w16: پشتکارتون باعث شد بگم که چیه:icon_pf (34): دوس داشتم نگم:ws3:

لینک به دیدگاه
:a030:

 

:w58:

بیام یا نیام؟

این همه گروه هستا، جرات داشتن رو که دارم

می گم وایسا یکم :icon_gol:

 

:whistle:

 

نه؛ کلم سفید یا پنیر نیست

 

ترب کوچیکه تلخه، رشته رشته نمی شه و نمی شه روی سالاد ریخت مگر اینکه تلخی رو از بین ببریم

 

آره ترب نیست تربچه هم نیس

 

نارگیل رو بیشتر نوشیدنی درست می کنن تا سالاد

 

 

شلغم هست، وقتی رنده می کنیم، تلخی از بین می ره و اون بویی که خونواده کلم داره، وقتی رنده می شه کمتر می شه و حتی از بین می ره؛ بو می کنی هم بو نمیاد:w16:

شیش ماه پیش اینو گذاشتم :w16: پشتکارتون باعث شد بگم که چیه:icon_pf (34): دوس داشتم نگم:ws3:

 

:icon_gol:

 

بیا ولی فیفتی فیفتی تو کار نیستاااااااا:w02:

 

بیا مسابقه اشپزی مشخصه کار بلدی:ws38:

 

مرسی بابت توضیحات:a030:

لینک به دیدگاه
خواستم از الان بگم کی برنده است :w02::ws3:

یه مسابقه اوکی کنید من بیام شرکت کنم :ws37:

 

ای جاااااانم مطمئنم برنده ای :w16:

 

اینم مسابقه گلم منتظرتم:a030:

 

http://www.noandishaan.com/forums/thread147828.html

لینک به دیدگاه
برای اولین بار نون لواش پختم اینجوری نگاش نکنین:w02: به جان خودم خیلی خوشمزه بوداااااا:whistle:

 

البته چند ماه پیش درست کرده بودم

 

 

 

 

tcja2u7iojp299djvd4.jpg92f7ha9260yth97kee0.jpg

باریکلااااااااااااااا.من به تو افتخار میکنم آرام گلی:hapydancsmil:

اینم با دوستام رفته بودیم بیرون هوا سرد بود و اینجا چادر زده بودیم داخل چادره:whistle:

 

oonbuttdsjuoidhhdfy1.jpg

 

 

با این اتیش کبابا نسوخت؟:ws3:

لینک به دیدگاه
باریکلااااااااااااااا.من به تو افتخار میکنم آرام گلی:hapydancsmil:

 

 

 

با این اتیش کبابا نسوخت؟:ws3:

 

فداااااااااای تو سحری:heartshape2:

 

نه بابا دل من سوخت:hanghead:من خیلی یواش غذا میخورم نامردا طرفه العین میبلعیدن:icon_pf (34):

لینک به دیدگاه
باریکلااااااااااااااا.من به تو افتخار میکنم آرام گلی:hapydancsmil:

 

 

 

با این اتیش کبابا نسوخت؟:ws3:

ارتفاش خوبه 5-6 سانت نمی سوزه به شرط زود برگردوندن

جای ما خالی

راستی نون رو میشه پشت ماهی تابه رو اجاق پخت نمی دونم چرا دخترای امروزی نمی پزن؟؟؟؟

بازم دخترای قدیم مثل ارام جان):whistle:

لینک به دیدگاه
ارتفاش خوبه 5-6 سانت نمی سوزه به شرط زود برگردوندن

جای ما خالی

راستی نون رو میشه پشت ماهی تابه رو اجاق پخت نمی دونم چرا دخترای امروزی نمی پزن؟؟؟؟

بازم دخترای قدیم مثل ارام جان):whistle:

 

اره دقیقا اصلا نسوخت اتفاقا اونجا کنار دریا هم هست بچه ها چند ماهی هم گرفتن جاتون خالی خوشمزه بود

 

اره من تو ماهیتابه رو اجاق پختمشون باید خیلی مراقب بود نسوزن چون نمیشه که ماهی تابه رو چرب کرد و حرارت هم باید زیاد باشه

 

همینو بگو این موهارو تو اسیاب که سفید نکردیم:sigh: شما جوونها پاشید بیاید یاد بگیری دیگه:w02:

لینک به دیدگاه
اره دقیقا اصلا نسوخت اتفاقا اونجا کنار دریا هم هست بچه ها چند ماهی هم گرفتن جاتون خالی خوشمزه بود

 

اره من تو ماهیتابه رو اجاق پختمشون باید خیلی مراقب بود نسوزن چون نمیشه که ماهی تابه رو چرب کرد و حرارت هم باید زیاد باشه

 

همینو بگو این موهارو تو اسیاب که سفید نکردیم:sigh: شما جوونها پاشید بیاید یاد بگیری دیگه:w02:

ولی یواش بگم کوچیکترا نشنوند

یه موی سفید قدیمیا میارزه به .......

دلت جوونه به خاطر همین جوون میمونی همیشه هرچند پیش بابای انجمن بچه ای هنوز:whistle:

لینک به دیدگاه
مادرم رو یه ساج کوچیک کلانه برساق بژی کلیره و خیلی چیزای دیگه درست میکنه

یاد دست پختش افتادم:sigh:

دقیقا بیا تو بغلم منم یاد تنور کوچیک افتادم بوی نون از ساعت 4 صبح میومد مگه میشد از لذت نون تازه گذشت

ووووووووووی دلم گیژید ناصر :sigh:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...