رفتن به مطلب

خلاقیت آشپزی من....


ارسال های توصیه شده

پسران گرامی

به زودی برای حفظ آبرومون هم که شده دست به کار میشم:a030:

 

کی گفته فقط خانوما غذا درست کردن بلدن:whistles:

 

تو این تاپیک طرز تهیه ی اسنک رو گفتم اما چون یخده خلاقیت هم توش بود اینجا هم میذارم:

 

امروز میخوام اسنک درست کنم برا شام:ws3:

 

راستش دو سه روزیه که تنها هستم و غذامو خودم درست میکنم5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

 

تو ادامه طرز تهیه ی اسنک رو برای 12 نفر میگم (شاید یکم کمشون باشه اما خب چه خبره میترکنw000.gif!!! اسنک خب به عنوان یه وعده ی غذا نیست)

 

مواد لازم:

پیاز یک عدد متوسط

سیب زمینی 2 عدد بزرگ

گوشت حدودا 300 گرم

سوسیس نیم کیلو

قارچ نیم کیلو (هم زیاده:ws3:)

فلفل دلمه ای 2 عدد

پنیر پیتزا به مقدار لازم

نمک هم همینطور:pot:

 

 

 

پیاز رو خرد میکنین و سرخ میکنین و بعدش گوشت چرخ کرده رو توش میریزین تا خوب سرخ بشن البته نسوزن و برشته هم نشن چون بعد قراره تو اسنکر دوباره پخته بشن

وقتس سرخ شد، میریزین تو یه قابلمه

 

سیب زمینی رو به صورت حبه های کوچیک سرخ میکنین... سیب زمینی لازم نیست زیاد سرخ بشه و همین که پخته بشه کافیه

فلفل دلمه ای هم به صورت حبه ای سرخ کنین

 

سوسیس هم میتونین برا اینکه روغن نکشه بعد از اینکه حبه کردین بذارین تو یخچال بمونه تا روش یکم خشک بشه تا روغن کمتر بکشه... اما خب پیشنهاد نمیشه5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

 

برا سرخ کردن قارچ یه مشکلی که هست اینه که میگن چرا قارچ آب میندازه و بعدش هم له و په میشه

برای جلوگیری از این کار، مقدار های کم توی ماهی تابه بریزین و زیرش رو زیاد کنین تا فرصت آب انداخت رو پیدا نکنه:w16:

گر چه میتونین برای اینکه سوسیس ها از بدنتون زیاد آب نکشن و کمتر بعد خوردن این غذا احساس تشنگی کنین، اگه قارچ هاتون آب افتادن، آب قارچ ها رو روی سوسیس های سرخ شده بریزین:gnugghender:

 

 

نمک هم میتونین قدری که لازمه بریزین

 

 

در پایان همه رو با هم قاطی میکنین و لای نون تست قرار میدین و پنیر پیتزا رو هم روش میریزین و نون دوم رو هم قرار میدین و در اسنکر رو میبندین تا بپزه:ws3:

 

حالا میتونین با سس کچاپ میل بفرمایینbiggrin.gif

 

اینم عکسش:

 

u42yfi61kwkynych9zb.jpg

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 244
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نه بابا بلدن پس...cauldronsmileyf.gif

 

اسپم نکن!!

پس چی که بلدن!!:w000:

معلومه که بلدن!

به خانوم deniz هم گفتم

مرد باید آشپزی بلد باشه تا زنش براش فیس نیاد:ws3:

البته باید از همین دوران مجردی شروع کرد

 

 

 

شرمنده از مدیر تالار!! این ها رو به عنوان اسپم دفاعی نادیده بگیرین!!!:ws3:

لینک به دیدگاه

خلاقیت دوم رو میذارم اینجا...

قابل توجه خانوم ها که بازم فکر نکنن فقط خودشون آشپزی بلدنا:whistles:

 

اول عکساش:

مواد لازم:

 

vc92e5lo5encu27y.jpg

 

و غذای پخته شده:

 

qzcusmu4ix58waolhypw.jpg

 

quy6krsvpwqwmuvy42.jpg

 

حالا طرز تهیه:

 

 

 

ابتدا پیاز، فلفل دلمه ای و هویج رو داخل ماهی تابه میریزیم تا آروم سرخ بشنw16.gif

 

 

 

وقتی پیاز ها طلایی شدن، گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم تا اونم سرخ بشهws37.gif

 

 

 

بعد نخود فرنگی رو اضافه میکنیم و بعدش بهشون زرچوبه میزنیمhanghead.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دقت کنین نکته مهم اینه که زرچوبه و ادویه جات حتما باید سرخ بشن تا عطرشون دربیاد و الا طعم بدی به غذا میدن5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

 

 

 

 

حالا مقداری نمک، فلفل، ادویه و دارچین اضافه میکنیمpot.gif

 

 

 

 

 

 

در مرحله بعد نخود فرنگی رو اضافه میکنیم

دلیلشم اینه که اولا نخود فرنگی زیاد پختن نمیخواد، ثانیا موقع هم زدن مخلوط روی ماکارونی له نشنw16.gif

 

 

 

حالا رب گوجه رو هم میزنیم و یه هم کوچیک میزنیم تا توی مخلوط پخش بشه

در قسمت آخر روش مقداری آب میریزیم تا مخلوط یا همون سس ماکارونیمون بپزه

 

spiteful.gif

 

 

برای پختن خود ماکارونی، یه قابلمه متوسط رو تا مقداری پر میکنیم که ماکارونی ها بتونن توش غرق بشن

میذاریم رو گاز تا به جوش بیاد

 

مقداری نمک و روغن بهش میزنیمbiggrin.gif

 

 

 

حالا ماکارونی ها رو توش میریزیم و حدود 10 دقیقه صبر میکنیم تا یه جورایی نیم پز بشه

تو این مدت دو سه بار ماکارونی ها رو زیر و رو کنین تا یه جور حرارت به همشون برسه

 

حالا از آب میکشیمشون یعنی دیگ رو خالی میکنیم تو آشپالون و بعد ته دیگ روغن میریزیم و صبر میکنیم تا روغن ها داغ بشن و بعدش سیب زمینی رو ته دیگ میچینیم

 

یه مدت کوچیک صبر میکنیم تا سیب زمینی ها مقداری سرخ بشن

4chsmu1.gif

 

 

حالا ماکارونی های نیم پز شده رو میریزیم ته دیگ و لایه لایه روش مخلوط ماکارونی که قبلا درست کرده بودیم رو میریزیم

بعد دیگ رو دم میندازیم تا ماکارونی آماده بشه

در مرحله ی آخر به ماکارونی حمله میکنیم

 

gnugghender.gif

لینک به دیدگاه
اسپم نکن!!

پس چی که بلدن!!:w000:

معلومه که بلدن!

به خانوم deniz هم گفتم

مرد باید آشپزی بلد باشه تا زنش براش فیس نیاد:ws3:

البته باید از همین دوران مجردی شروع کرد

 

 

 

شرمنده از مدیر تالار!! این ها رو به عنوان اسپم دفاعی نادیده بگیرین!!!:ws3:

 

سلام داش علی:ws3:

تو تا حالا کجا بودی؟

من چطور تو رو کشف نکرده بودم؟

یه لقمه از این غذاها میشه به ما هم بدی؟

مردم از بس برنج سوخته خوردم !رفیقم با اعتماد به نفس کامل اسمش رو گذاشته برنج آتیشی:4564:

لینک به دیدگاه
سلام داش علی:ws3:

تو تا حالا کجا بودی؟

من چطور تو رو کشف نکرده بودم؟

یه لقمه از این غذاها میشه به ما هم بدی؟

مردم از بس برنج سوخته خوردم !رفیقم با اعتماد به نفس کامل اسمش رو گذاشته برنج آتیشی:4564:

 

اسپم میشه اما خب زحمتش پای مدیر تالار...:w02:

 

کرتیم دادا! قابل شوما رو نداره

همش مال داداش گلم:w16:

لینک به دیدگاه
اسپم میشه اما خب زحمتش پای مدیر تالار...:w02:

 

کرتیم دادا! قابل شوما رو نداره

همش مال داداش گلم:w16:

 

داش علی خداشاهده 10 دقیقه پیش قرمه سبزی که از خونه اورده بودم درست کنم رو سوزوندم:4564:

من دیگه پشت سر کسی غیبت نمیکنم:sad0:

یعنی الان رفیقم باید قرمه سبزی آتیشی بخوره:ws3:

لینک به دیدگاه
داش علی خداشاهده 10 دقیقه پیش قرمه سبزی که از خونه اورده بودم درست کنم رو سوزوندم:4564:

من دیگه پشت سر کسی غیبت نمیکنم:sad0:

یعنی الان رفیقم باید قرمه سبزی آتیشی بخوره:ws3:

اسپم فقط برا من اخه:vahidrk:

 

دنیییییییییییییز بیا بزنشونsnapoutofit.gif

لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...
اسپم نکن!!

پس چی که بلدن!!:w000:

معلومه که بلدن!

به خانوم deniz هم گفتم

مرد باید آشپزی بلد باشه تا زنش براش فیس نیاد:ws3:

البته باید از همین دوران مجردی شروع کرد

 

 

 

شرمنده از مدیر تالار!! این ها رو به عنوان اسپم دفاعی نادیده بگیرین!!!:ws3:

 

بلی بلی متوجه نبوغتان شدیم مهندس:whistle:

 

بسیار هم عالی ، منتظر دستور پختهای دیگرتونم هستیم:a030:

لینک به دیدگاه
خلاقیت دوم رو میذارم اینجا...

قابل توجه خانوم ها که بازم فکر نکنن فقط خودشون آشپزی بلدنا:whistles:

 

اول عکساش:

مواد لازم:

 

vc92e5lo5encu27y.jpg

 

و غذای پخته شده:

 

qzcusmu4ix58waolhypw.jpg

 

quy6krsvpwqwmuvy42.jpg

 

حالا طرز تهیه:

 

 

 

ابتدا پیاز، فلفل دلمه ای و هویج رو داخل ماهی تابه میریزیم تا آروم سرخ بشن:w16:

 

 

 

وقتی پیاز ها طلایی شدن، گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم تا اونم سرخ بشه:ws37:

 

 

 

بعد نخود فرنگی رو اضافه میکنیم و بعدش بهشون زرچوبه میزنیمhanghead.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دقت کنین نکته مهم اینه که زرچوبه و ادویه جات حتما باید سرخ بشن تا عطرشون دربیاد و الا طعم بدی به غذا میدن5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

 

 

 

 

حالا مقداری نمک، فلفل، ادویه و دارچین اضافه میکنیم:pot:

 

 

 

 

 

 

در مرحله بعد نخود فرنگی رو اضافه میکنیم

دلیلشم اینه که اولا نخود فرنگی زیاد پختن نمیخواد، ثانیا موقع هم زدن مخلوط روی ماکارونی له نشن:w16:

 

 

 

حالا رب گوجه رو هم میزنیم و یه هم کوچیک میزنیم تا توی مخلوط پخش بشه

در قسمت آخر روش مقداری آب میریزیم تا مخلوط یا همون سس ماکارونیمون بپزه

 

spiteful.gif

 

 

برای پختن خود ماکارونی، یه قابلمه متوسط رو تا مقداری پر میکنیم که ماکارونی ها بتونن توش غرق بشن

میذاریم رو گاز تا به جوش بیاد

 

مقداری نمک و روغن بهش میزنیمbiggrin.gif

 

 

 

حالا ماکارونی ها رو توش میریزیم و حدود 10 دقیقه صبر میکنیم تا یه جورایی نیم پز بشه

تو این مدت دو سه بار ماکارونی ها رو زیر و رو کنین تا یه جور حرارت به همشون برسه

 

حالا از آب میکشیمشون یعنی دیگ رو خالی میکنیم تو آشپالون و بعد ته دیگ روغن میریزیم و صبر میکنیم تا روغن ها داغ بشن و بعدش سیب زمینی رو ته دیگ میچینیم

 

یه مدت کوچیک صبر میکنیم تا سیب زمینی ها مقداری سرخ بشن

:4chsmu1:

 

 

حالا ماکارونی های نیم پز شده رو میریزیم ته دیگ و لایه لایه روش مخلوط ماکارونی که قبلا درست کرده بودیم رو میریزیم

بعد دیگ رو دم میندازیم تا ماکارونی آماده بشه

در مرحله ی آخر به ماکارونی حمله میکنیم

 

:gnugghender:

 

چقدر اشتها اوره

 

دستتون دردنکنه علی آقا:icon_gol:

 

سلام داش علی:ws3:

تو تا حالا کجا بودی؟

من چطور تو رو کشف نکرده بودم؟

یه لقمه از این غذاها میشه به ما هم بدی؟

مردم از بس برنج سوخته خوردم !رفیقم با اعتماد به نفس کامل اسمش رو گذاشته برنج آتیشی:4564:

 

کومار واقعا زشته اشپزی بلد نیستی :w02:

 

اسپم فقط برا من اخه:vahidrk:

 

دنیییییییییییییز بیا بزنشونsnapoutofit.gif

 

ای جاااانم نسیم گلم

 

تنبیه میشن حتما اصلا نگران نباش:ws3:

لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

بعد از مدتها امروز یه اشپزی توپ کردم :whistle:بوقلمون شب کریسمس که کلی وقتمو گرفت :5c6ipag2mnshmsf5ju3ولی خب وقتی آماده شد و به مرحله میل کردن رسید واقعا ارزششو داشت:whistle:

 

طرز تهیه: یک بوقلمون 5 کیلویی

 

بوقلمون رو تمیز کرده و داخلش رو کاملا خوب شسته و بعد خشک میکنیم مواد داخلش هم تقریبا دو پیمانه برنج رو ابکش کرده و مقداری زرشک رو با مارگارین تفت داده ،جعفری خورد شده رو تفت داده و مقداری سیب زمینی سرخ شده هم با ادویه جات مختلف و زعفران اب کرده که کل مواد رو به برنج و زرشک اضافه کرده و قاطی میکنیم .داخل بوقلمون رو چرب کرده و مواد رو داخلش ریخته قشنگ داخلش بوقلمون پر شه از مواد بعدم با نخ و سوزن قشنگ شکم بوقلمون رو میدوزیم .کل بوقلمون رو با کره که چرب میکنیم و نمک و ادویه هم بهش اضافه میکنیم و در داخل فر 160 درجه به مدت 3 ساعت میذاریم. و از با قسمت پایینی بالها که قبلا ازش جدا کرده بودیم یک سس خوشمزه درست میکنیم .

بال بوقلمون رو با دو لیوان اب یک عد پیاز که بوی بوقلمون رو بگیره و نمک میذاریم بپزه بعدم پیاز رو با مارگارین سرخ کرده دو قاشق رب گوجه با نمک و ادویه جات تفت داده گوشت رو اضافه کرده و خوب تفت میدیم و اب گوشت رو به مواد اضافه کرده و میذاریم چند قل بخوره تا شکل سس به خودش بگیره و( پودر سیر ، فلفل دلمه ای)

 

اینم مراحل درست کردن بوقلمون من:ws37:

 

olia6p305201p6pz512.jpg

 

nsj6g087ar91oksbvtma.jpg

 

c4w9a4ufjrhvqt6hto18.jpg

 

jkcm8nplxe9k4dbagzqq.jpg

 

zwuhojvf24e2stmmlt3r.jpg

لینک به دیدگاه

چند وقت پیش همکارام دعوت بودن و به صرف غذای کاملا ایرانی :whistle:خیلی تعریف کردن و خوششون اومد:w16:

 

دلمه و زرشک پلو .جان خودم اشپزیم دیگه بیست بیست:ws3:

 

m77yh87jkao2tbd8u5c1.jpg

لینک به دیدگاه

اینم از Brownie من ....هم خیلی راحته هم خوشمزه:ws37:

 

شکر، روغن، شیر هر کدوم یه لیوان و نیم

ارد 2 لیوان، تخم مرغ 3 عدد

بکینگ پودر 10 گرم وانیل 5 گرم

پودر کاکائو 2 ق غ

طرز تهیه

ارد و وانیل و بکینگ پودر رو 3 بار الک میکنیم و با هم مخلوط و شکر و شیر و روغن مایع با پودر کاکائو رو خوب با هم زن قاطی میکنیمو هم میزنیم بعدم از این مایع یک لیوان رو برمیداریم و بعدم تخم مرغها رو اضافه و بازم هم میزنیم و مخلوط ارد و وانیل رو هم اضافه کرده و همه رو مخلوط میکنیم به همین راحتی:ws37: ظرف مورد نظر یا سینی فر رو چرب میکنیم و کمی ارد میپاشیم و مواد رو ریخته تو ظرف و ظرف رو داخل فر از قبل گرم شده میذاریم با حرارت 170 درجه سانتی گراد به مدت 35 دقیقه اصلنم در فر رو باز نکنین تا مواد قشنگ پف کنه بعدم که اماده شده داغ داغ برش میدیم و مایعی رو که برداشته بودیم رو کیک میریزیم عین سس میمونه مایع هاااااا...خلاصه برونی ما اماده ست خیلی ساده ....حتما امتحان کنین بچه ها:w16:

 

bbd9rmzzi294p6g2117i.jpg

لینک به دیدگاه

این شیرینی رو از یه دوست فلسطینی یاد گرفتم و به زبون خودشون گویا اسمش "بس بوسه "هست

 

مواد لازم:2 فنجان ونیم سمیت که عین همون ارد برنج خودمونه منتها رنگش مایل به زرده و حالت زبری داره

 

یه فنجان ماست چکیده باشه بهتره من ماست یونانی رو استفاده کردم عالیه

یه فنجان کره اب شده و یه فنجان کمتر جوز هندی

1 ق چ بکینگ پودر.شکر یه فنجان و گلاب 2 ق غ ...یه ذره خیلی کم نمک هم بذارین خوبه

 

همه این موادرو قاطی میکنیمو بعد قالب رو با کره چرب میکنیم و مواد رو تو قالب میریزیم و برش میزنیم شکل مربع مثل همون باقلوا که قبلا براتون گذاشتم و روشونم خلال بادام میذارم و داخل فر از قبل گرم شده رو حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه همینکه رنگش متمایل به زرد شد از فر میاریم بیرون البته تو همین فاصله 2 فنجان شکر و یه فنجان اب رو با یه نصف ق چ جوهر لیمو رو اجاق میذاریم که یه سیله بدست بیاد و شیله گرم رو رو مواد گرم میریزیم و بس بوسه ما اماده ست خوشمزه و عالی برای پذیرایی:w16:

c72qr29dwol04ucad5s3.jpg

لینک به دیدگاه

:ws3:دزدی خلاقیت نباشه، یک دستی داشتم تووش! فیفتی فیفتی/ تاپیک دزدی هم نباشه بقیه هم اومدن یک چیزی پرت کردن به اسم خلاقیت منم یکی بذارم، دنیز!:icon_gol:

 

 

 

v2aa5wbncr0c.jpg

 

 

 

w2w4mynncx47.jpg

 

 

 

این دیگه مال خودمه! اون سفیدها رو معمولاً نمی دونن چیه! حتی میخورن هم نمی فهمن!

 

 

 

ufrv9j86ywqb.jpg

لینک به دیدگاه
  • 5 ماه بعد...
:ws3:دزدی خلاقیت نباشه، یک دستی داشتم تووش! فیفتی فیفتی/ تاپیک دزدی هم نباشه بقیه هم اومدن یک چیزی پرت کردن به اسم خلاقیت منم یکی بذارم، دنیز!:icon_gol:

 

 

 

v2aa5wbncr0c.jpg

 

 

 

w2w4mynncx47.jpg

 

 

 

این دیگه مال خودمه! اون سفیدها رو معمولاً نمی دونن چیه! حتی میخورن هم نمی فهمن!

 

 

 

ufrv9j86ywqb.jpg

 

:banel_smiley_4:جرات داری باز بیا اینجا:vahidrk:

 

چه خوبم میشناسه:banel_smiley_4::ws52:

 

ولی ظاهرش قشنگه منم متوجه اون سفیده نشدم چی هستش بیا بگو خب:w000:

لینک به دیدگاه

این موضوع راحذفش کن من دارم میمیرم صبحونه هم نخوردم الان چشمم داره سیاهی میره بی انصافانکنیداینکاراخوب نیست:4564:من کشنمه ازاین بس بوسه و ازاینای که..!Alfa!..درست کرده می خوام:4564::4564::4564::4564::4564::ws27:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...