maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب دوتا بالت رو می دوزم اون بال هایی که خودم چیدم این چند ســــالم رفتنی بودی من چند ســــالی دیر فهمیدم............ 4 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این جمله خیلی خاطره انگیزه.یادش بخیر: "بی سرو صدا ، وسایلتونو جمع کنین با صف بیاید برید تو حیاط ، معلمتون نیومده" 7 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این جمله رو داشته باشین قشنگه: برای کسب موفقیت آسانسور وجود نداره باید از پله ها بالا رفت.... بارور نکنین دور وزمونه عوض شده و مونده به اینکه موفیقت رو چه چیزی تعریف کنی اگه پول و اینطور چیزا مد نظر باشه بعضی ها تو این آشفته بازار با سرعت نور دارن میرن بالا والا بخدا باورکنین راس میگم!!!!!!! 10 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در قصر خاک در سیاهی مطلق ریشه های انجیر چه گونه از خاک همانی را می گیرند که فقط انجیر شود ؟ چگونه است که هیچ درخت توتی انجیر نمیدهد ؟ انسان در کجا ریشه دارد ؟ در اندیشه ؟ ظلمات جستجوی ما کجاست ؟ 6 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ موندم چکار کنم؟خدایااااااااااا 6 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اعتقادات هر کسی مثل مسواکه خواهشا تو حلق هم نکنیم ! 4 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نیمه گمشده را بیخیـــــــال شو لطفا...! اگر سهم تو بود که گــــمـــــــــ نمی شد ! همین نیمــــــه ای که هستی رو پیدا کن …!!! 5 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این جــــــــا... آنقدر شاعرانه دروغ می گویند و آنقدر در دروغ هایشان شاعر می شوند که نمیدانمــــــ... در این سرزمیــــن... با اینهمه فریبــــــــ... چگونه ست که دلمـــــ هنوز خواب بــــــــاران را دوستـــــــ دارد...! 3 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکدیـــ!ــــگر را گـــــــــم کرده ایم... تا یــــــ!ــــکی دیگـــــــر را پیدا کنیم... به همین سادگــــــــــــی… ! 6 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان که کلــی حرفــــــــ واسه گفتن داریمـــــــــــــــــ.............. دیگه زنگـــــــــ انشـــا نداریمـــــــــــــ... ! 7 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گاهے دلمـ از ـهر چه آدمـ است مے گیرد...! گاهے دلمـ دو کلمه حرف مهربانانه مےخواهد...! نه به شکل ِ دوستت دارم و یا نه بــ ِ شکل ِ بے تو مے میرمـــ...! ساده شاید ، مثل دلــــتنگ نباش... فردا روز دیگر ے ست 6 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کاش نارو هم مثل لایک زدنی بود... میــــــــــــزدم می زدی...! نمیـــــــــــزدم نمی زدی...! 8 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زیر خودم خط کشیدم تا مهم جلوه کنم فکر کردند غلط املای دارم پاکم کردند......... 12 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از خودم لجم می گیره.... درست بشو هم نیستم.... یکی یه چیزی می پرسه کلی براش وقت می ذارم جواب می دم یا از اینو اون می پرسم.... بعد عین گاو ( دقیقاً گاو) می خونه و رد می شه...نه جوابی...نه تشکری.... اینا احتمالاً به روح اعتقاد ندارن! بعد از اون طرف یکی برام یه کاری می کنه تا 800 سال ازش تشکر می کنم! 13 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تقصیـــــر خودمونه... بعضیا عددی هم نیستن ما اونا رو به توان می رسونیم...بعدش فکر می کنن خبریه... 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ طرف کلی ادعای فرهنگ و اخلاق داره ولی تو عمل یه جوری رفتار میکنه که خندت میگیره! چقدر خوبه از خودمون شروع کنیم با خودم بودما 11 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شکستنی تراز شیشه ها... قلب ها و قول هاست... 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخ آخ تو این گیر و ویر آخه چه وقت عروسی کردن بود نمیدونم چی شده همه ی مجردای فک و فامیل و دوست و آشنا یجا عروسی گرفتن در عرض 1ماه از فردا شروع میشه یه طرف درس و مشخ و ................یه طرفم اینا:icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
millan 1272 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زحمت دارد . . . آدم بودن را میگویم ! این را میشود از مترسک ها آموخت آن ها تمام عمر می ایستند تا آدم حسابشان کنند . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده