Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 21 تیر، 2015 خیلی حس مزخرفیه که یه سری آدم بیان سلام علیک کنن باهات بعد هیچ چی یادت نیاد ازشون 12
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 21 تیر، 2015 الان میفهمم که چقدر این جمله درسته که : سرنوشت آدم رو استعدادهاش نمی سازن ... تصمیم هاش میسازن. و ما دائم درحال تاسف خوردن از تصمیمات یروزمون هستیم ... و شاید فردا از تصمیمیات امروزمون. حوبه که آدم گذشته اش رو بپذیره تا بتونه ب خالش اعتماد کنه 11
آرتاش 33340 ارسال شده در 21 تیر، 2015 آدم تو خلقت بعضیا میمونه بخداآدم چقدر میتونه خوب باشه آخهبعضیا اونقدر خوبن که آدم جلوشون نمیتونه قد علم کنه 11
آریودخت 43941 ارسال شده در 21 تیر، 2015 اومدم این متن رو بنویسم اما آرتاش زودتر نوشته آدم تو خلقت بعضیا میمونه بخدا آدم چقدر میتونه خوب باشه آخه بعضیا اونقدر خوبن که آدم جلوشون نمیتونه قد علم کنه بعضیا میتونن چقد خوب باشن اخه 8
.Apameh 25173 ارسال شده در 21 تیر، 2015 گردباد داره منو زندگیمو با هم میچرخونه بی اراده دارم همراهش میرم... شاید زورم نمیرسه که مقاومت کنم... اونم داره منو میچرخونه و با خودش میبره... دارم سرگیجه می گیرم... تو این اوضاع به زلزله بیشتر احتیاج داشتم... یه پس لرزه که منُ تکون بده تا به خودم بیام... گردباد داری منُ با خودت کجا میبری؟؟ کاش حداقل مسیرت بیفته به جزیره آرامش....اونجا یه نفسی تازه کنیم و باز ادامه بدیم... هان؟؟ نظرت؟؟ 2/ 2/ 94... ساعت 3 و 32 دقیقه بامداد 9
*atefeh* 13017 ارسال شده در 22 تیر، 2015 قول میدم در بحثهای سیاسی و دینی دیگه وارد نشم چون بشدت اطلاعاتم کمه و کم میارم وسط بحث فقط میخونم پستا رو یا به حرفا گوش میدم 7
آرتاش 33340 ارسال شده در 22 تیر، 2015 مذهب شوخی سنگینی بود که محیط با من کرد و من سال ها مذهبی ماندم، بی آن که خدایی داشته باشم(خدای من در زمین خود غریب است)... 10
دختر باران 18625 ارسال شده در 22 تیر، 2015 من به خودم قول میدم اشتباهات گذشته ام رو تکرار نکنم.قولی که قبلا هم به خودم دادم و تا الان سرش ایستادم.از این به بعد هم سخت تر و محکم تر به قولم پایبندم زنده باد سحربانو:hapydancsmil: 9
Astraea 25351 ارسال شده در 22 تیر، 2015 الان ذوق مرگ شده ام اساااااااااااااااااسی........ بعد از یه روز بشدت سخت کاری همچین ایمیلی از رئیس بزرگم بزرگترین هدیه است برام..... چقدر خوبه انسان!!! مثل آدم کار کنه و چقدر خوبه رئیسش بدونه و ببینه و بهت بگه.... 8
Yamna 1 17420 ارسال شده در 22 تیر، 2015 دلم از ظهر بدجور شور میزنه لامصب آخی صدقه بده گلم یه یاسین هم بخون 3
mahsa0091 406 ارسال شده در 22 تیر، 2015 رنجیده ام از دوستانی که موقع دلتنگی پای حرف های دلت می نشینند تا روزی همان حرف ها را خنجری کنند برای آزردن 8
nasim184 12256 ارسال شده در 22 تیر، 2015 بعضی مواقع به خاطر یه سری اتفاقا حساس میشم رو فیلم دیدن مامانو بابا...خوب نگاشون میکنم ببینم کلا نظرشون چیه !! با هم بحث میکنن که پسره باید این کارو میکرد مامانه باید اینجور برخورد میکرد و .... خیلی خوشحال از بحث ها و نظراتشون حرفمو میگم بعد میبینم این شکلی میشن :w58: بعد میگن البته نه برای ما برای ادمایی که تو فیلمه...یعنی عاشقشووونم ها عجب عجب عجبخب نظر نظره دیگه چرا ما نه:icon_pf (34): نه اینا دوست ندارن حرف منو بفهمن انگار...یعنی نمیخوانخب منم سعی میکنم بیخیال شم بگم چشم هر چی شما بگی ...پدرم چشم مادرم چشم یه دونه ان دیگه خداجون مراقبمون باش:hapydancsmil:ولی ببین من چی دوست دارم اخه 7
masi eng 47044 ارسال شده در 22 تیر، 2015 امروز تنها روزیه که خیلی خوبم.. خیلی خوب.. خدایا ارزومو براورده کن.. خواهش 9
masi eng 47044 ارسال شده در 22 تیر، 2015 خدایـــــــــا آرزوی سلامت عزیز را برآورده کن.آمین :flowerysmile:مرسی عزیزم.. ی دنیا ممنونم عزیزم.. ببخشید نقل قول گرفتم 8
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 22 تیر، 2015 فوق لیسانس بخونی با دو متر رزومه، سربازی نرفته باشی بیکاری... گند بزنن به این مملکت... شانس بیاری و اگه بتونی مثل من بری دست فروشی :| 12
ارسال های توصیه شده