Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خیلی حس مزخرفیه که یه سری آدم بیان سلام علیک کنن باهات بعد هیچ چی یادت نیاد ازشون 12 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ الان میفهمم که چقدر این جمله درسته که : سرنوشت آدم رو استعدادهاش نمی سازن ... تصمیم هاش میسازن. و ما دائم درحال تاسف خوردن از تصمیمات یروزمون هستیم ... و شاید فردا از تصمیمیات امروزمون. حوبه که آدم گذشته اش رو بپذیره تا بتونه ب خالش اعتماد کنه 11 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آدم تو خلقت بعضیا میمونه بخداآدم چقدر میتونه خوب باشه آخهبعضیا اونقدر خوبن که آدم جلوشون نمیتونه قد علم کنه 11 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اومدم این متن رو بنویسم اما آرتاش زودتر نوشته آدم تو خلقت بعضیا میمونه بخدا آدم چقدر میتونه خوب باشه آخه بعضیا اونقدر خوبن که آدم جلوشون نمیتونه قد علم کنه بعضیا میتونن چقد خوب باشن اخه 8 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گاهی گذشته پذیرفتنی نیست و...! . . . شُکر...( : 6 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گردباد داره منو زندگیمو با هم میچرخونه بی اراده دارم همراهش میرم... شاید زورم نمیرسه که مقاومت کنم... اونم داره منو میچرخونه و با خودش میبره... دارم سرگیجه می گیرم... تو این اوضاع به زلزله بیشتر احتیاج داشتم... یه پس لرزه که منُ تکون بده تا به خودم بیام... گردباد داری منُ با خودت کجا میبری؟؟ کاش حداقل مسیرت بیفته به جزیره آرامش....اونجا یه نفسی تازه کنیم و باز ادامه بدیم... هان؟؟ نظرت؟؟ 2/ 2/ 94... ساعت 3 و 32 دقیقه بامداد 9 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ قول میدم در بحثهای سیاسی و دینی دیگه وارد نشم چون بشدت اطلاعاتم کمه و کم میارم وسط بحث فقط میخونم پستا رو یا به حرفا گوش میدم 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مذهب شوخی سنگینی بود که محیط با من کرد و من سال ها مذهبی ماندم، بی آن که خدایی داشته باشم(خدای من در زمین خود غریب است)... 10 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من به خودم قول میدم اشتباهات گذشته ام رو تکرار نکنم.قولی که قبلا هم به خودم دادم و تا الان سرش ایستادم.از این به بعد هم سخت تر و محکم تر به قولم پایبندم زنده باد سحربانو:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چقدر امروز خسته ام دلم میخواد بخوابم 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ الان ذوق مرگ شده ام اساااااااااااااااااسی........ بعد از یه روز بشدت سخت کاری همچین ایمیلی از رئیس بزرگم بزرگترین هدیه است برام..... چقدر خوبه انسان!!! مثل آدم کار کنه و چقدر خوبه رئیسش بدونه و ببینه و بهت بگه.... 8 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دلم از ظهر بدجور شور میزنه لامصب 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دلم از ظهر بدجور شور میزنه لامصب آخی صدقه بده گلم یه یاسین هم بخون 3 لینک به دیدگاه
mahsa0091 406 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رنجیده ام از دوستانی که موقع دلتنگی پای حرف های دلت می نشینند تا روزی همان حرف ها را خنجری کنند برای آزردن 8 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بعضی مواقع به خاطر یه سری اتفاقا حساس میشم رو فیلم دیدن مامانو بابا...خوب نگاشون میکنم ببینم کلا نظرشون چیه !! با هم بحث میکنن که پسره باید این کارو میکرد مامانه باید اینجور برخورد میکرد و .... خیلی خوشحال از بحث ها و نظراتشون حرفمو میگم بعد میبینم این شکلی میشن :w58: بعد میگن البته نه برای ما برای ادمایی که تو فیلمه...یعنی عاشقشووونم ها عجب عجب عجبخب نظر نظره دیگه چرا ما نه:icon_pf (34): نه اینا دوست ندارن حرف منو بفهمن انگار...یعنی نمیخوانخب منم سعی میکنم بیخیال شم بگم چشم هر چی شما بگی ...پدرم چشم مادرم چشم یه دونه ان دیگه خداجون مراقبمون باش:hapydancsmil:ولی ببین من چی دوست دارم اخه 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امروز تنها روزیه که خیلی خوبم.. خیلی خوب.. خدایا ارزومو براورده کن.. خواهش 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدایـــــــــا آرزوی سلامت عزیز را برآورده کن.آمین 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدایـــــــــا آرزوی سلامت عزیز را برآورده کن.آمین :flowerysmile:مرسی عزیزم.. ی دنیا ممنونم عزیزم.. ببخشید نقل قول گرفتم 8 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فوق لیسانس بخونی با دو متر رزومه، سربازی نرفته باشی بیکاری... گند بزنن به این مملکت... شانس بیاری و اگه بتونی مثل من بری دست فروشی :| 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده