ایلین1366 5544 ارسال شده در 24 فروردین، 2014 چقدربده که خودت روبزنی به بیخیالی اما دلت پرغمه پرغصه است اینجوری ادم داغون میشه اما نباید نشون بدی تو دلت چی میگذره 10
سـارا 20071 ارسال شده در 24 فروردین، 2014 یعنی بعد چند روز آدم سر بزنه ، بعد شونصدتا دعوت به موضوع !! منو تا اطلاع ثانوی دعوت نکنین خواهشا 5
VINA 31339 ارسال شده در 25 فروردین، 2014 آلوگی هوا واسه هر کی بد بود واسه من خوب بود که اشکای بی بهونه رو بزارم پای آلودگی و گرد و خاک 4
toghgrol 267 ارسال شده در 25 فروردین، 2014 در گیر و دار این زندگی اجباری بعضی ها مجبورتا میان و بعضی ها مجبورتا میرن...مهم در آمدن و رفتن هایمان نیست...مهم اینه که از آمدن تا رفتن خیرمون به دورو بریامون برسه...به آسمون نگاه کنین که چقدر فرق هست بین زمانی که وقتی ابری شد بباره و زمانی که فقط ابری بشه و نباره...
masi eng 47044 ارسال شده در 25 فروردین، 2014 حس خوبی ندارم الان. این هفته منتظر یه خبرم که خیلی برام مهمه... استرس گرفتم. از اونور عروسی پسرخالمه. نمیدونم بتونم برم یا نه.. کلا برنامه قاطی پاتی.. از اونور مسافرت شماله.. کلا قاطی پاتیم 7
ایلین1366 5544 ارسال شده در 25 فروردین، 2014 همیشه تو زندگی خودم کاری میکردم وقتی کسی بهم بدی کرد نذارم حس تنفر پیدا کنم زود میبخشم اما الان یه حس تنفر پیدا کردم چقدر حس بدیه این دفعه نتونستم خدایا چه بنده ای خلق کردی چرا؟ 9
toghgrol 267 ارسال شده در 25 فروردین، 2014 چندان که دیده ام من از این دیر نارفیق...هرگز وفا طلب نمیکنم من از این عهد بی وفا..."آشنای دور" 6
آرتاش 33340 ارسال شده در 25 فروردین، 2014 احساس سبکی خاصی میکنم بعضی وقتا یه کار کوچیک باعث میشه زندگیت کلی رنگ شادی به خودش بگیرهامیدوارم تا زمانی که زنده ام باعث شادی خانواده ام بشم حتی اگر لحظه ای باشه 11
toghgrol 267 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 به آسمان نگاه کن چه قدر فرق هست بین آسمان ابری که می باره و آسمان ابری که نمیباره... 8
One gear 7070 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 گـــــــــــــــاهی انگــار خیلی حرف دارم واسه گفتن ولی نوشتنم نمیاد گــــــــــــاهی نوشتنم میاد با اینکه هیچ حرف خاصی نیست... نمیشه گاهی اینجا ننوشت و فقط سکوت کرد؟؟؟ 10
nasim184 12256 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 آخ دلم هیچکی کنارت نیست ، سر کن با خودت زیر و رو شو دنیا رو زیرو زبر کن با خودت وقتی میبینی خودت داره کلافت می کنه از خودت پاشو ، خودت با شو سفر کن با خودت هر زمستون پیش از اینکه ریشه پابندت کنه شاختو بردار و تمرین تبر کن با خودت یا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببین یا بسوز و جنگلی رو شعله ور کن با خودت سر بچرخونی مسیر روبه روتو باختی سر بچرخونی مسیر روبه روتو باختی از پل تردید با قلبت گذر کن باخودت تنها موندی با خودت با دشمنت با دوستت اخ دلم هیشکی کنارت نیست سر کن با خودت هر زمستون بیش از این که ریشه پا بندت کنه شاختو بردار و تمرین تبر کن با خودت یا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببین یا بسوز و جنگلی رو شعله ور کن با خودت حالا از این شعره چه نتیجه ای باید گرفت؟؟؟ 3
vergil 11695 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 اگر دلتنگی کم آوردی غصه نخور! من به حای هر دویمان دلتنگتم... 8
دل مانده 7714 ارسال شده در 27 فروردین، 2014 امروز متوجه يكي از نعمتهاي بزرگ خدا شدم ...كه هيچوقت حواسم بهش نبود... خدايا منو بخاطر تمام ناشكري هام ببخش. 13
s.z.e 811 ارسال شده در 27 فروردین، 2014 چقدر دلم برای بعضی ها تنگ شده ** زروزی که رفته ز پیشم او ، نامه ننوشته زخاطر مگر برده از دل ، یاد بگذشته دریغا گذشته ، گذشته 8
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 27 فروردین، 2014 حـــــــــــــــــــــــــــالا دیگه تورو داشتن خـــیـــاله.... خـــــــــــاطره مثـــــــــــــــلِ یه پـــیـــچـکــــــ میپیچه رو تَنِ خسته ام.... 10
Abbas.H 15131 ارسال شده در 27 فروردین، 2014 به کجا رسیدی بی من ؟؟؟ .................................... تو خودت نگفته میرم ............................................ نگو بینمون کسی بود .... که خودت نگفته دیدم ........ متن آهنگ به کجا رسیدی ............. احسان تهرانچی 8
ooraman 22216 ارسال شده در 27 فروردین، 2014 می گفتی هرجا دیواری باشد دری هم برای رهایی هست می ترسم دیر شده باشدو در را سنگ گرفته باشند ازپشت تمام درها بیرونم بکش ! نکند مرا مرگ برده باشدو تو را خواب... 5
آرتاش 33340 ارسال شده در 28 فروردین، 2014 فقط دو هفته باید صبر کنم بعدش تیر خلاصی رو میزنم:hapydancsmil: 8
ارسال های توصیه شده