ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ چقدربده که خودت روبزنی به بیخیالی اما دلت پرغمه پرغصه است اینجوری ادم داغون میشه اما نباید نشون بدی تو دلت چی میگذره 10 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ یعنی بعد چند روز آدم سر بزنه ، بعد شونصدتا دعوت به موضوع !! منو تا اطلاع ثانوی دعوت نکنین خواهشا 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ آلوگی هوا واسه هر کی بد بود واسه من خوب بود که اشکای بی بهونه رو بزارم پای آلودگی و گرد و خاک 4 لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ در گیر و دار این زندگی اجباری بعضی ها مجبورتا میان و بعضی ها مجبورتا میرن...مهم در آمدن و رفتن هایمان نیست...مهم اینه که از آمدن تا رفتن خیرمون به دورو بریامون برسه...به آسمون نگاه کنین که چقدر فرق هست بین زمانی که وقتی ابری شد بباره و زمانی که فقط ابری بشه و نباره... لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ حس خوبی ندارم الان. این هفته منتظر یه خبرم که خیلی برام مهمه... استرس گرفتم. از اونور عروسی پسرخالمه. نمیدونم بتونم برم یا نه.. کلا برنامه قاطی پاتی.. از اونور مسافرت شماله.. کلا قاطی پاتیم 7 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ همیشه تو زندگی خودم کاری میکردم وقتی کسی بهم بدی کرد نذارم حس تنفر پیدا کنم زود میبخشم اما الان یه حس تنفر پیدا کردم چقدر حس بدیه این دفعه نتونستم خدایا چه بنده ای خلق کردی چرا؟ 9 لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ چندان که دیده ام من از این دیر نارفیق...هرگز وفا طلب نمیکنم من از این عهد بی وفا..."آشنای دور" 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ احساس سبکی خاصی میکنم بعضی وقتا یه کار کوچیک باعث میشه زندگیت کلی رنگ شادی به خودش بگیرهامیدوارم تا زمانی که زنده ام باعث شادی خانواده ام بشم حتی اگر لحظه ای باشه 11 لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ به آسمان نگاه کن چه قدر فرق هست بین آسمان ابری که می باره و آسمان ابری که نمیباره... 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ باز ولنتاین داره میاد من افسرده میشم که تنهام 12 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ گـــــــــــــــاهی انگــار خیلی حرف دارم واسه گفتن ولی نوشتنم نمیاد گــــــــــــاهی نوشتنم میاد با اینکه هیچ حرف خاصی نیست... نمیشه گاهی اینجا ننوشت و فقط سکوت کرد؟؟؟ 10 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۲ آخ دلم هیچکی کنارت نیست ، سر کن با خودت زیر و رو شو دنیا رو زیرو زبر کن با خودت وقتی میبینی خودت داره کلافت می کنه از خودت پاشو ، خودت با شو سفر کن با خودت هر زمستون پیش از اینکه ریشه پابندت کنه شاختو بردار و تمرین تبر کن با خودت یا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببین یا بسوز و جنگلی رو شعله ور کن با خودت سر بچرخونی مسیر روبه روتو باختی سر بچرخونی مسیر روبه روتو باختی از پل تردید با قلبت گذر کن باخودت تنها موندی با خودت با دشمنت با دوستت اخ دلم هیشکی کنارت نیست سر کن با خودت هر زمستون بیش از این که ریشه پا بندت کنه شاختو بردار و تمرین تبر کن با خودت یا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببین یا بسوز و جنگلی رو شعله ور کن با خودت حالا از این شعره چه نتیجه ای باید گرفت؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۲ اگر دلتنگی کم آوردی غصه نخور! من به حای هر دویمان دلتنگتم... 8 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۲ به بعضیام باید گفت رو مخ من نوشتن تردمیل ؟؟؟!!! 12 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۲ امروز متوجه يكي از نعمتهاي بزرگ خدا شدم ...كه هيچوقت حواسم بهش نبود... خدايا منو بخاطر تمام ناشكري هام ببخش. 13 لینک به دیدگاه
s.z.e 811 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۲ چقدر دلم برای بعضی ها تنگ شده ** زروزی که رفته ز پیشم او ، نامه ننوشته زخاطر مگر برده از دل ، یاد بگذشته دریغا گذشته ، گذشته 8 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۲ حـــــــــــــــــــــــــــالا دیگه تورو داشتن خـــیـــاله.... خـــــــــــاطره مثـــــــــــــــلِ یه پـــیـــچـکــــــ میپیچه رو تَنِ خسته ام.... 10 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۲ به کجا رسیدی بی من ؟؟؟ .................................... تو خودت نگفته میرم ............................................ نگو بینمون کسی بود .... که خودت نگفته دیدم ........ متن آهنگ به کجا رسیدی ............. احسان تهرانچی 8 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۲ می گفتی هرجا دیواری باشد دری هم برای رهایی هست می ترسم دیر شده باشدو در را سنگ گرفته باشند ازپشت تمام درها بیرونم بکش ! نکند مرا مرگ برده باشدو تو را خواب... 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ فقط دو هفته باید صبر کنم بعدش تیر خلاصی رو میزنم:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده