masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۲ گذشت کردم پاکش کردم.. ولی دیگه از این خبرا نیست. پاک کنم. این دفعه نخواستم شرمنده بشه. ولی دیگه پارو دلم میزارمو این گذشت رو انجام نمیدم. اینو جدی گفتم/قسم میخورم که زیرشم نزنم. 10 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۲ گفته بودم بی شما نفس کشیدن سخت می شود.... 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۲ یه روز black banner نوشته بود تا حالا شده يكم بريد عقب و از عقب خودتون رو نگاه كنيد ؟؟ حرفش خیلی جالب بود و به دلم نشست امروز منم همینکارو کردم.البته بیشتر جاها حق رو به خودم میدادم.شاید هم خودم حق داشتم....ولی راهکار خیلی خوبیه واسه اینکه آدم خودشو بهتر بشناسه 11 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۲ قرصی که در گلو گیر کند و با آب پایین نرود ، خر است !! 8 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ كجاى بازى ما اشتباه بود كه تو هم بازى من نيستى و من هنوز گرگم به هواى تو... 5 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ افتخار نکن که به اندازه تارموهات رفیق داری! وقتی محتاجشون میشی میفهمی که کچلی! 5 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ غمگینم... همانند دلقکی که روی صحنه چشمش به چشم عشقش افتادکه با معشوقش به او میخندیدند!.. 6 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ بساط کرده ام و تمام نداشته هایم را ﺑﻪ ﺣﺮﺍﺝ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺍﻡ… بی انصاف چانه نزن ﺣﺴﺮﺕ ﻫﺎﯾﻢ … ... به قیمت عمرم تمام شده!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ دلم پُــــــــــر است پــــــــر پُــــــــــرآنقــــــدر که گاهی اضافه اش از چشمانم می چـــــکد 4 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ خـــدایـــــا . . . از این به بعد به مخلوقاتت یک مترجم ضمیمه کن اینجا هیچ کس هیـچ کـس را نمـی فهمد 5 لینک به دیدگاه
?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ با تمام احساس گفتم دوست داری یکی پیشت باشه و تو گفتی تنهایی رو بیشتر دوس دارم و من میروم تا تو آروم باشی 7 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ خدایا این قسمت رو کجا فرستادی که هر وقت نوبت مامیشه میگن قسمت نیست!؟ 10 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ من... خاطره ی جدیدی ندارم،تو برایم ادامه اش را بنویس، فقط پایان خوشی را برایم رقم بزن. 9 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ وقــتی همه چیز خوب است میترسم ! مـا به لنگیدن یک جای کار عادت کرده ایم 8 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ يكرنگ بمان حتي اگر در دنيايي زندگي ميكني كه كه مردمش براي پررنگ شدن حاضرند هزار رنگ شوند 9 لینک به دیدگاه
?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ دنیایم در چشماننت خلاصه میشد زمانی که گفتم چشمانت زیباست گفتی همیشه عینک میزنم تا چشمانم را نبینی 8 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ آخ جون امتحان امروز هم خوب بود مرسی خدااااااااااااااااا 12 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ بعضی روزا اگه از همون اول صبح اعصاب آدم خورد باشه هر کارم بکنی درست نمیشه که نمیشه 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ چقد این اهنگو من دوس دارم م Demek yalan vaatler, ateşimi söndürdün وعده های دروغینت آتش عشقم را خاموش کرد Demek yangın gözlerin seni geri döndürdü , وعده ی آتشین چشمانت تو را به عقب بازگرداند Sakın benden aşk dilenme hani bulmuştun eşini, طلب عشق نکن از من زمانی که کارت گیر کرد Kim çaldıysa yüreğini ona söyle o sallasın beşiğini, هر کس که قلبت را سیقل داد به او بگو که گردنبندت را آویزان کند Çok mahsun gördüm seni خیلی ماهرو دیدم تورا Vah vah bensiz öksüzmü kaldın vah vah واه واه بدون من یتیم ماندی... Hani sen hiç ağlamazdın? چه شد؟ تو که هیچوقت گریه نمیکردی Bu ibretlik halinle vah sana vah sana vah واه بر تو واه بر تو بر این حال عبرت تو El değmemiş aşkımızın resimleri bende durur عکسهای عشق بی همتایمان پیش من خواهد ماند Bakıyorum yere düşmüş sendeki şahane gurur میبینم که بر زمین میافتد غرور شاهانه ات Sakın benden aşk dilenme hani bulmuştun eşini Kim çaldıysa yüreğini ona söyle o sallasın beşiğini, Çok hicaz gördüm seni Vah vah bensiz öksüzmü kaldın vah vah Hani sen hiç ağlamazdın? Bu ibretlik halinle vah sana vah sana vah Çok hicaz gödüm seni... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 8 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ هرچي ميگذره، بيشتر به اين نتيجه ميرسم كه آدما چقدر پيچيده ان!!! حتي كلمات يكساني كه بين آدما رد و بدل ميشه، تو ذهنشون معني يكساني نداره! نميدونم چرا بعضي وقتا فهموندن يه حرف ساده و واضح، انقدر سخت ميشه برام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 حسابي گيج شدم... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده