آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ دنیا رو دوست داشته باش ... آدمها رو دوست داشته باش ... حاضرم قسم بخورم بخاطر تو از خودشون و خواسته هاشون نمیگذرن ، این به کنار وانمود میکنن دوستت دارن اما تو عمل هیچ ... حاضرم قسم بخورم حاضر نیستن بخاطر تو حتی یه ثانیه از کار خودشون کنار بکشن اگه ازشون بخوای همه ی سالهای زندگیشون واسه خودشون باشه و فقط یه روزشو واسه تو بزارن کنار ، اینکارو نمیکنن اینجاست که آدمها تنهان ... 11 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ چقدر بده نگران کسی باشی و نتونی هیچجوره بهش بفهمونی که نگرانتم... وقتی میگم مواظب خودت باش فک نکنه اینطوری میگی واسه خالی نبودن عریضه.... آهای اگه صدامو میشنوی..مواظب دلت باش.. فک نکن پر کردن تنهاییت آرومت میکنه.. بعدها خالی بودن جاش بیشتر عذابت میده.... دیدم که میگم............نبودنش درد بزرگیه...میخوام نشه بزرگترین خلا روحی زندگیت ......نشه........ 14 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ بارانی ام امّا هنوز هم دوستتان دارم آدمها... 15 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ دوست دارم زودتر امتحاناتم تموم بشه ! با اينكه احترام و علاقه خاصي به درس ، علم و دانش دارم اما با عرض پوزش بايد بگم از امتحان متفرم ! هيچ چيز به اندازه يك امتحان حالمو بهم نميزه ! 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ این روزا نمیدونم به چی احتیاج دارم؟؟یه امید؟یه سکوت؟یه تنبیه؟یه تنهایی عمیق؟یا یک چیزی که تنهاییمو پر کنم؟؟؟ چقد سخت میگذره بعضی دقایق............ سخت میگذره یا من سخت میگیرم ...نمیدونم؟دلم رهایی میخواد.....ولی از چی؟از کی؟؟؟؟؟؟؟؟ خدایا فقط منم و تو.یه کاری کن..! 19 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ بعضی وقتا غر میزنیم که خداااااااااااااا چرا برا همه میشه برا من نمیشه؟ بعد میبینیم اون کاری نمیکنه به خیال خودمون پیش دست میکنیم که بگیم آره ما هم به اون خواستهه رسیدیم اون موقع میشه که یهو همه چی بهم میریزه و تو میمونی و یه قیافه ی بهت زده بازم شروع میکنی به غر زدن که خدا چرا اینجور شد و .... امان از دست انسان که صبر تو کارش نیست یه مدت که میگذره میبینی عه اگه اینجوری پش میرفت به کجاها که نمیرسیدی چه اتفاقای بدی که نمفتاد به چه مصیبتی که دچار نمیشدی............ یعد تو میمونی و رو سیاهی و پشیمونی به خاطر غر زدن و اینجاست که شکر خالقتو به جا میاری اما کار اینجا به اتمام نمیرسیه از فردا تو یه قضیه ی دیگه ای شروع میکنیم که خدا چرا و چرا و چرااااااااا........... این وسط اونی که صبر میکنه ماها نیستیم بلکه خداست اونه که داره صبر میکنه رفتار و کردار درستو یادمون بده که صبر صبر صبرررررر کنیم تا به وقتش چیزی که میخوام نصیبمون بشه و این داستان دامه دارد.....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 16 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ مادر؛ روسری ات را بردار تا ببینم، بر شبِ موهایت؛ چند زمستان برف نشسته است؛ تا من به بهار رسیده ام ...! 11 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ سرگروهبان بارنز (تام برنگر): این که میگن به مشکلاتت لبخند بزن,چرت و پرته اگه دنیا بفهمه تو تونستی خودت و با مشکلاتت وفق بدی , ضربه های بعدیشو و محکمتر وارد میکنه! جوخه - الیور استون 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ داشتم وبلاگم رو می خوندم...چقدر دلم برای خودم سوخت 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ سخترین کار دنیا درس خوندنه ... به خـــــــــــــدا 9 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ اولین امتحان دوره ارشد هم برگزار شد چون پیش نیاز ه و فقط باید پاس شیم، پاس می شم 18 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ جبران خلیل جبران: بهترین بخشی را در هر فرد جست وجو کن و این را به او بگو. همه ما به چنین محرکی نیازمندیم، هر بار که از کار من ستایش می شود، فروتن تر می گردم چون احساس نادیده گرفته شدن یا ناخوشایند بودن نمی کنم. نگریستن به عظمت همسایه ات را بیاموز و عظمت خودت را نیز بنگر. 13 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ مثل گربه تام و جری دو روزه زیر پتو دارم میلرزم آنفولانزا از پا انداختتم کل تنم درد میکنه:4564: 12 لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ حالم داره از زندگی بهم میخوره..............:5c6ipag2mnshmsf5ju3:sad0: 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ سه ساله اینجا عضوم ، تو تمام این مدت جنسیت من رو گزینه مذکر بوده !! دچار تشویش هویت شدم ! 14 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ روز خوبی بود ... درس خوندم ما سه تفنگدار میتوانیم 8 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ بهترین روزها رو خودمون برای خودمون میسازیم...همین طور بدترینشو...! میخوام بهترین روزهامو بسازم.حق من از زندگی همه ی زیباییهاست...اگه خودم بخوام.که میخوام(ایندفه اگه رو میکاریم سبز هم میشه چون قراره آبش بدم) 19 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ ننه جون این همه ما آدم داریم همگیمون دنبال کاریم یا وقت بی حوصلگی همه گی دنبال یاریم از چیه که تنها میشیم بی کس میشیم بی یار میشیم هی میشینیم و پا میشیم ننه جون ، این همه هق هق پس چیه بسته به تقدیر کیه؟ تقدیر چیه ، قسمت چیه مهمون ناخونده چیه کی میگه هی تو دله آدمو باس خالی کنید واسه غمای آدما ماله و ماس مالی کنید من دلم گریه میخواد شادی میخواد واسه ندیدن غما یه دل ِ تو خالی میخواد تو میگی دردت چیه نونت کمه؟ آبت کمه؟ دردت چیه؟ من میگم غصم زیاده ننه جون آدم بدای قصه هات زیادی زیادن ننه جون . . . . قسمتی از یک قطعه (ننه جون) از مجموعه ترانه های " ساده خوان" حامد سرلکی - هائد 14 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده