رفتن به مطلب

.:. گاه نوشـــــته های نواندیشـــــانی ها .:.

ارسال های توصیه شده

خوشبختی چیزی غیر از اینه که بتونی دفترچه یادداشت های خیلی خیلی شخصیت رو با خیال راحت روی میز اتاقت بزاری و بری بیرون ؟؟ :ws37:

• Like 14
لینک به دیدگاه

من تنهايي را عقيده خويش كردم ... نه عقد خويش كردم ، باور همه زندگيم

و تنهايي را به آغوش كشيدم ، چقدر بزرگ بود ، چقدر سنگين

سنگين بود لحظه هاي نبودن تو ، نبودن هميشگي ، حتي از اولش هم نبودن تو ، بود ....

اين تنهايي حق من است ، سهم من است ... كسي جرئت دارد آن را از من بگيرد تا زمين و زمان را بهم بدوزم

من حتي نبودن او را هم دوست دارم ، دوست دارم ، دوست دارم ....

• Like 14
لینک به دیدگاه

بچه که بودم وقتی میرفتم موهامو کوتاه کنم یه تخته میذاشتن که روش مینشستم تا قدم بلند شه آرایشگره موهامو کوتاه کنه ، این برام یه کابوس بود تو عالم بچگی فک میکردم به مردونگیم توهین میشه ، امشب رفته بودم موهامو کوتاه کنم یه پسر بچه کوچیک به همون ترتیب داشت موهاشو کوتاه می کرد ، حاضر بودم همه دارو ندارمو بدم تا جای اون باشم:hanghead:

• Like 15
لینک به دیدگاه

یه سری آدما هستن تا می بینن همه چی خوبه و حالت خیلی خوبه یهو با تمام وجود یه چیزی بهت می گن که خون گریه کنی!:sigh:

• Like 14
لینک به دیدگاه

نمیدونم اینو از کی تو زندگیم شنیدم....که بی خبری خوش خبریه!!!ولی باعث یه اتفاق شد تو زندگیم که من میگم اتفاق خوبیه....البته ناراحتم ولی مطمئنم خوبه!:whistle:

.

.

خدایا منو ببخش!:ws37:

این روزا کار گروهی کردن با 6 نفر داره دیوونم میکنه!!!نمیدونم چرا من انقد استرسیم...خوب چرا برا اونا مهم نیست من انقد دارم خودم اذیت میکنم:sad0:

هی میخوام غر نزنم نمیشه!!اول غر میزنم بعد یه معذرت خواهی کوچولو میکنم!(اخه خنده روییم باعث شده حرفام جدی نمیگیرن:ws3:)بیچاره ها از دور منو میبینن فرار میکنن:ws28:میگن تورو میبینیم یاد پروژه میوفتیم:w58:ولی دیگه اخرین باره ...3 شبه نخوابیدم!بعد بهشون که میگم نمیگن ببخشید ..میگن تقصیر استاداس:ws28:منم گفتم شما عجب ادمایی هستین هااا...یه حرکتی کنید که به من بچسبه:vahidrk:هی هی

.

.

این روزا منتظر یه نی نی کوچولوام!!!احساس میکنم خیلی دوسش دارم:hapydancsmil:

.

.

یه سفر ویژه در راه دارم!!خیلی خوشحالم:hapydancsmil:بعد از درسا و کار...خیلی میچسبه:w16:

.

.

اتفاقای زندگیم دارن زیاد میشن ها!!!:w58:

خدایا شکرت..خوباش بیشتر کن:whistle:

• Like 12
لینک به دیدگاه

میون این همه تنها ، بازم تنهایی دلچسبه....hanghead.gif

چجوری میشه بین کلی آدم ، تک تک اون آدما احساس تنهایی می کنن! حتی بین دو تا آدم ، جفتشون تنهان!!!((asal-0021))%20(3).gif

617919_sneezing.gifفکر کنم این سرماخوردگی لعنتی عاشقم شده... تمام طول سال مدام باهامه نمیذاره دو دقیقه به حال خودم باشم...!!!617919_sneezing.gif

• Like 14
لینک به دیدگاه

بچه مهمون اومده توو گوشم می گه: من بیشتر از همه خاله هام، تو رو دوست دارم به کسی نگی ها!!!(یه چیزی توو این مایه ها)

(جالبه من خاله اش نیستم!)

رسما خاله هاشو فروخت!:ws28:

:ws28:!:ws28::ws28: دل درد گرفتم از خنده!!

عالم بچگی هم عالمیه ها! :ws3:

• Like 11
لینک به دیدگاه

دو روزه دیگه مونده تا عشق عمه هاش و نفسمون بیاد بعد از چندماه چند روزی پیشمون.

به افتخارش قراره شب یلدامون یک شب بعد برگزار بشه.

هدف دور هم بودن و پیش عزیزامون بودنه پس امسال شب یلدامون با تأخیره ایشالا که دلمون و دل همه شاد باشه.

• Like 9
لینک به دیدگاه

امروز ی چیزی دیدم که نباید.....حس میکنم له شدم...زانوهام میلرزه...

هوا سنگینه...نمی تونم نفس بکشم...چی فک میکردم و چی شد...

عجب یلدایی شد امسال...:sad0:

یلداتون مبارک....

• Like 7
لینک به دیدگاه

اعتراف میکنم بچه که بودم شب یلدارو فقط به خار یه چیز خیلی دوس داشتم اونم به خاطر این بود که قراره شبو زیاد بخوابم و تا دیر وقت بیدار بمونم19482_eva.gifیادش بخیر:ws3:

• Like 11
لینک به دیدگاه

من شهروند غمستانم ، صاحَبِ ملت ِ غمم

کیشمان غمینه

معبدمان غمکده

عیدمان غمروز

حالمان مغموم

رخمان غمرنگ

یلدایمان هم غمدَوانه

هائد

• Like 7
لینک به دیدگاه

اينكه چرا باید طولانی تربن شب و کوتاه ترین روز سال را گرامی بداریم شاید نیاکان ما هم خودشان انرا تفهمیدند . !!

و اینکه چرا طولانی ترین روز و کوتاه ترین شب را در یک تابستان گرم و خوش جشن نگرفتند و نمیگیریم ؟

جای سوال است دیگه !!

یلدایتان مبارک :icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من شب یلدا دوست دارم:hapydancsmil:

البته بین خودمون بمونه ها بیشتر کنار هم بودن و دور هم بودنو دوست دارم...یلدای همگی شاد:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

تنهایی یعنی شب یلدا پشت سیستم بشینی و کسی رو نداشته باشی

تنهایی یعنی شبا راس ساعت ده بخوابی و کسی رو نداشته باشی تا نصف شب جیک تو جیک باهاش بحرفی

تنهایی یعنی .....

تنهایی یعنی خیلی خستم:hanghead:

• Like 16
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...