آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ وای خدای من امروز چه روز خوبی بود چه برف زیبایی واقعا عالی بود برف بازی خیلی چسبید یعنی فکر کنم 2-3سال جونتر شدم اینقدر که بهم خوش گذشت:hapydancsmil:خدایا به خاطر نعمت خیلی خیلی زیبا و بی نظیرت شکررررررر 16 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ دنیای من با دنیای بقیه فرق میکنه دید من به زندگی با بقیه فرق میکنه فقط یه نفر هست که از حال و روزم خبر داره کاش من رو میبرد پیش خودش ارحم الراحمینم من رو میبری..... Sent from my SM-N900 using Tapatalk 8 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ ای خدا تو میگی از اونور دنیا هم تماشام میکنی جاده رو مه بزنه چجوری پیدام میکنی؟ تو نمیشناسی شبای سوت و کور جاده رو حرفامو گوش کن از این بی راهه تنهایی نرو نرو بزار پای سفرت بشم یه وقت خسته نشی منو با خودت ببر که درد دوری نکشی نگو دوره نگو دیره که من حول میکنم به هوای تو اگه باشه تحمل میکنم 10 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ همه چیز داره به طرز عجیب و مشکوکی خوب پیش میره. :hapydancsmil:امیدوارم به روزای بهتر ... روزایی که انگار پشت همین در وایسادن... 17 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ من فقط ميخواستم يكم عاشق باشم ... همين من عشق ميخواستم صداقت ... ايثار گذشت دليل براي زندگي .... يكم انسانيت .... آخه اينجوري بدون عشق آدم وحشي ميشه ، خوي وحشي بودن بر ميداره نميدونم شايدم من غلطي ام .... 14 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ به نظر میرسه همه چی عالی و جوره ولی اگه به راه تو نزدیک نیست یکی کاری کن از همین جا دور بزنیم و بیفتیم تو مسیر خودت. 14 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ وقتی بیای انجمن و دوتا دوست درست درمونم داشته باشی و از شانس خوبت انلاین باشن و بری پیام خصوصی کلی با هم گپ بزنی... خعلی خوبه .مخصوصا با دخملم آرتاشبه اندازه یک هفته میخندیم:hapydancsmil: 15 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ امروز یه کم کار انجام میدم....یه سر میام اینجا....یه سر میرم میلمنمیدونم چم شده!!! چرا بعضی ادما انقد بی فکرن!! آقاجون رفتی مسافرت....خوب خدارو شکر بهت خوش بگذره ولی خوب یه خبر بده مردیم از نگرانی....خطت خاموش کردی که مزاحمت نشن میدونم!!!اما به فکر خانوادتم باش انقد میلم چک کردم روانی شدم!!!انقد صفحه گوشیم نگاه کردم چشام کور شد.... اصا قدیما چکار میکردن...باید به اون موقع فکر کنم تا اروووم شم!! حتما داره بشون خوش میگذره دیگه خدایا مراقبشون باش 14 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ امروز کوه بودم کلی برف بازی کردم'کلی انرژی مثبت گرفتم خیلی بهم خوش گذشت. 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ پائولوکوئیلو میگه: کسی که شما را دوست داشته باشه تحت هیچ شرایطی از شما نخواهد گذشت. جمله ی بس کلفتی بود 10 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ واقعا راسته که گفتن از هر دستی بدی از همون دست میگیری .... من از هیچ دستی ندادم .... فقط از هر دو تا دست گرفتم .... خدایا بد کردی در حقم 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ نمیدونم بعضیا چقدر میتونن خوب باشن و مهربون ... بعضیا هم مثل من و بعضیای دیگه اینقدر بی عاطفه باشن و تنهایی تصمیم بگیرن ... من که میدونم دلیلت چیز دیگه ای بود ... و دقیقا میدونم دلیلت چی بود ... من پیش خودم با دلیلت کنار اومده بودم ... ولی هیچوقت نخواستی باورم کنی ... هیچوقت مثل من نخواستی بفهمی دنیای مجازی دیوار نیست ... پنجره س ... ما هر دومون نامرد بودیم .... یکی از یکی بدتر 11 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ اصولا عادت ندارم تیکه بندازم واقعا منظورم کس خاصی نبود پس به منظور گرفتن حرفام اشتباه محضه 10 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ یه چیزایی درونم داره میشکنه...چقد خوبه آدم عوض بشه.اونم به اجباراما خیلی سخته:5c6ipag2mnshmsf5ju3مثلا منی که همش میخواستم حرف خودم باشه حالا دیگه نباید حرف خودم باشه ..باید حرف درست و منطقی باشهاین خیلی خوبهههههه.خوشحالم که بالاخره این نقطه ضعفم درست میشه.اما یکم زمان میبره 13 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ دلم میخواد همیشه و همه جا نقش خودمو بازی کنم ...اونی که هستم نه اونی که کسی می خواد باشم. آدم باید شخص خودشو اجرا کنه... حالا به بهتر شدن این خود فکر کنه و براش برنامه ریزی کنه که چه بهتر 9 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ خدايا اينم يك امتحانه ؟؟ برام يكم سخته ... نه اينكه امتحان تو سخت باشه ها من خوب درس نخوندم من علم كافي ندارم ... خوب تمرين نكردم ، نميفهمم 10 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ هوا بسی ناجوانمردانه سرد است یخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ زدم:obm::mood (23): 7 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ خودم خواستم... خواسته خودم بود ... اما... هیچـــــــــی .... فقط خیلی دلم گرفت... روزگاره دیگه کاریش نمیشه کرد... 9 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ جمله ی زیبایی هست : صداقت ما در برابر سیاست دیگران ،حماقت است و سیاست دیگران در برابر صداقت ما ،خیانت است.... چقدر فاصله هست بین حماقت و خیانت و زاویه دید این دو گروه.... 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ روزهای آخر پاییز یه حس عجیب داره . . . 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده