VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ ترک کردن ادم ها هم آدابی دارد اگر آداب ماندن نمیدانید لااقل درست ترکشان کنید تا ترک بر ندارند....!!!! 19 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ خیلی بده فکر کنی کارت بدون اشکاله اما بخوره تو ذوقت... جلسه قبل شکست خورده از تمرین برگشتم و تا دو سه روز به خاطرش تو برزخ زندگی کردم... اصلا فکرشو نمی کردم.دروغ چرا بهم برخورد :| نمیدونم امشب با چه حالی برمیگردم خونه اما فقط میخوام اعتماد به نفس از دست رفتم بهم برگرده ... 24 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ خدا را شكر خوشحالم از عاقبت بخيري خودم و بقيه. از اينكه روي علايقم پا گذاشتم تا هم خودم و هم ديگران در مسير پيشرفت قرار بگيريم. از اين خوشحالم كه خاطره ها ماندگار شدند. بدون هيچ كم و كاستي. در ذهنم، در وجودم، بايگاني شدند. از اين خوشحالم كه راه برگشت بر انسان بسته نيست. هميشه راه برگشت وجود دارد. ولو در تاريك ترين مرحله زندگي انسان. از اين خوشحالم كه همه خوشحاليم. من براي آنها و آنها براي مــَ... از خيلي چيزهاي ديگر خوشحالم. راه روشن به هدفي روشن خواهد رسيد. 27 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ واقعا دلم میخواد برم این آدم زبون نفهم رو له کنم ... اه ... اعصاب نمیزارن واسه آدم ... 12 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ یه دونه داداش داشته باشی، عاشقش باشی، همه زندگیت باشه، بهترین داداش دنیا باشه، مهر عروسیش باشه، وااااااااااااااااااااااایییییییییییییی از همین الا عروسی رو تو خونه شروع کردم:w42::w42: الهییییییییییییی قربونت بررررررررررررررم داداش خوشگلممممممممممممممممم:aghosh: عاشقتمم داداشیییییییییییییییی:aghosh: ایشالله خوشبخت شیییییییییییییییییییییییی بهترین داداش دنیاااااااااااااااا:aghosh: چقدر لباس دامادی بهت میااد فدات بشم داداشییییییییییییییییی:aghosh: داداشیییییییییییییییییییییییییییییم دوستتتتتتتتتتتتتتتتتت دارممممممممممممممممممممممممم:aghosh: 20 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ به قول یه بنده خدایی: گاهی وقتا جواب ابلهان خاموشی نیست یه مشت محکمه تو دهنشون تا حساب کار دستشون بیاد!!!! 16 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ هر روز ما پر از رازهاییست که شاید یه روزی از چرا و چگونگی آن اتفاقات باخبر شویم و شاید هم نه فقط باید حواسمان به این باشد که شاید ما همه چیز را نمی دانیم و شاید هم اصلا نباید بدانیم گاهی باید قرص و محکم ایستاد و گاهی هم نباید اصرار کرد زندگی این است پر رمز و راز و در عین حال زیبا از نظر من هیچ چیز اتفاقی وجود ندارد...یک نگاه...یک حس...حتی یک عبور می تواند دلیلی شیرین داشته باشد ... 12 لینک به دیدگاه
minoo_mn 1740 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ من غرورم رو به راحتى به دست نیاوردم که هر وقت دلت خواست خردش کنى !… غرور من اگه بشکنه، با تکه هایش شاهرگ زندگى توروهم خواهم زد . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . 11 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ هیشکی پدر مادر نمیشه به خدا نمیشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3خدایا از عمر من کم کن به عمر بابا مامانم اضافه کنهر چی بزرگتر میشم بهتر میفهمم که پدر مادر چه نعمت بزرگی هستن 21 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ بعضی پستها بیش از چند سپاس نیاز دارن ادم میخونه لبخند آرومی کنج لبش میشنه که دنیا دنیا می ارزه و ارزوی موفقیت و شادی و پیشرفت برای صاحب پست دارم حتی شک هم نباید کنه ! ===== بعضی تبریک ها و شادی ها ارزشش ازتبریک ریاست جمهوری هم بالا تره عجب شادی تو وجودمه قابل توضیح نیست از کسی که فکر میکردم تنفر تمام وجودشو گرفته حرفی شنیدم که ذوق مرگ شدم شادیت ارزوست:hapydancsmil: 19 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ تازگیا به این نتیجه رسیدم که با هر آدمی میتونم همزیستی داشته باشم نمیدونم حس میکنم چند شخصیتی شدم مثل آقتاب پرست به محیطم خو پیدا میکنم:icon_pf (34): از بس دوست داشتنیم من خودت خودشیفته ای.. 23 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ زندگی پر درس هست هنوز خیلی چیزا هست باید یاد بگیرم حرف های دیگران دیگه واسم مهم نیست میخوام با حرف خودم باشه و خودم تو زندگیم تنها باشم 16 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ همین الان از تمرین برگشتم .وااای چه روزهایی .چه خاطراتی بشن...چه دوستای جدید و خوبییی... بخش عالیش اینه که خواهرمم هست تو گروه... همیشه رویای تمرین گروهی داشتم.تمرین حرفه ای.خدایا من این روزها رو فراتر از رویا می بینم.باید عین واقعیت باشن برام..باید همیشگی باشنا.. 19 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ چقد خوشالم که امشب خوشال برگشتی خونه سارا...امروز چن بار یاد پستی که دیشب گذاشته بودی افتادم و ارزوی موفقیت برات کردم ایشالا که همیشگی باشن برات 14 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ خوشبختی که چیز عجیبی نیست که امروز نشستم و برنامه های آینده مو نوشتم.مطمئنم به همه میرسم. به امید روزای سرشار از موفقیت و شادی:hapydancsmil: 19 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ چقدر خوبه یه دوستایی داشته باشی که بهت بگن دوستیه ما اخره خطه!ولی دورادور هنوز هواتو دارن و راهنماییت میکنن.... این دوستامو ، دوسشون دارم! خدایا مراقب همه ی دوستام باش:hapydancsmil: 16 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ اگه مدام به این فکر می کنی که بقیه راجع بهت چه فکری می کنن ، یا از بقیه می ترسی یا خودتو باور نداری.... 15 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ صبح ما كه سحرخيز هستيم. ولي تا ساعت حوالي 10 قبل از ظهر توي انجمن چنان سكوتي حكم فرماست كه گـُرگ آدم رو ميخوره:icon_pf (34): آقايان!! خانم ها!! سحرخيز باشيد ديگه حوصله آدم سر ميره آخيــــش خيلي وقته ميخواستم اين حرف رو بزنم ولي يادم ميرفت الان خيالم راحت شد ديگه. 15 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ چقد وقت بود اینجا نیمدم دلم میخواد یه فیلم طنز قشنگ ببینم و کیف کنمخنده از ته دل پ.ن: دوستان ساعت 10....اینجا انجمن....حمله کنین 14 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده