hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ خیلی شنیدیم و همینطور احتمالا گفتیم که گذر زمان ،موضوعی رو حل خواهد کرد.... درسته تا حل شدن و شاید رسیدن به نقطه ای که بخواد اون موضوع در زمان حل بشه ، ممکنه مقداری از آدمها انرژی بگیره ; حالا بسته به نوع موضوع و خیلی پارامترهای دیگه که میتونن در هر موضوعی متفاوت باشند....اما وقتی که زمانش فرا برسه میبینی که دیگر حتی با توجه و تمرکز خاص روی اون موضوع هم،هیچ مشکل یا فکر ناراحت کننده یا حتی یک حس بد هم به ذهنت خطور نمیکنه و شاید از یادآوری زمانی که نگران حل شدن اون موضوع بودی لبخندی روی صورتتون نقش ببنده.... فکر میکنم میشه در این آشفته بازار بی اعتمادی ،تا حدودی به زمان اعتماد کرد .... 14 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ بازم کاری کردم که افتادم توش.... پشت دستمو داغ میکنم که دیگه از این غلطا نکنم... به ما نیومده این چیزا... (شاید اصلا نباید نگران باشم و الکی دارم انقد خودخوری میکنم...کاش لااقل میدونستم جای نگرانی هست یا نه) 13 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ وقتی تو موقعیتی قرار بگیریم که ازش راضی نیستیم و حسی که بهش داریم احساس خفه شدنه ، تحملش خیلی عذاب آور میشه کــــــــاش اینطور نبود ... 14 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ کودک درونم را میبینم که با واکر جابجا می شود ، شب ها دندان های مصنوعیش را به دست میگیرد ، مسواک میزند و سوت میکشد ، همزمان کودک درونم را دیدم روبروی آینه ، گلگیر سرش سپید شده بود ، به رنگ تخم ِ چشم برخی از هم قطارانش کودک درونم را خواهم دید ، وقتی که تابوتش روی دستم هست ، آه کودک درونم لب های چروکت را می بوسم تمام 18 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ گاهی گذرا تایپیکها و عنوانهایی میبینم که واقعا به فکر میفتم ایا استارتر تایپیک از قشر تحصیلکرده جامعه است؟ و یا این استارتر های محترم سنشون پاینتر از 10 سال است؟ حالم بهم میخوره از عنوان و موضوع چنین تایپیکهایی......... 15 لینک به دیدگاه
minoo_mn 1740 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ وقتی چندسال برا یه هدفی تلاش کنی همه چیتوپاش بذاری تهش بشه همون چیزی که یه روزی ازش میترسیدی تازه بعدش خنده اونایی روببینی که یه عمربهت حسادت میکردن والان به اون چیزایی که می خواستن رسیدن،چیزایی که حق توبوداما تودستای اوناست وبرن همه جاشکستتوجاربزنن درضمن طرف نزدیکترین کست باشه،اون لحظه تمام وجودت ازخشم پرمیشه وهدف پاکت جاشوبه یه تنفرمیده وتمام عمرت اون چهره روفراموش نخواهی کرد وبقیه عمرت باید سرزنش های خودتوتحمل کنی اخه این عدالته عایااااا؟؟؟؟؟ 12 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود... اینجا زمین است اینجا زمین است رسم آدمهایش عجیب است اینجا گم که میشوی بجای اینکه دنبالت بگردنن فراموشت میکندد... 11 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ این روزا انقد استرسم کمه...که شک میکنم موفقیتی در کار باشه...حالم خوبه!خیلییییی خوب وقتی استرس ندارم...نگرانمباید منتظر باشم دست گل اب بدم اینم وضعیتیه هاااااا 11 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ ادامه : کوچکترین اختلافم با آدما در نوع نگاهم هست ... کوچیکه اما عمیقه ... واقعا همه ادم انقدر احساس اختلاف با اطرافشون میکنند یا فقط منم که انقدر متفاوتم ؟؟؟ میخوام همینجورمتفاوت زندگی کنم ، با همین نگاه های متفاوت ... اما متاسفانه زیر ساخت های لازمش نیست ، گاهی جاها به مشکل میخورم ، نامید میشم ، خسته مجبور میشم جوری زندگی کنم که خودم دوست ندارم و این خوشایند نیست !! روح منو افسرده میکنه !! بعد تلاش و پشتکار من با افسردگی خدشه دار میشه !! گاهی نگاه ، رفتار و برداشت های عجیب و به دور از عقل بعضی آدما رو میبینم ! حالم از این دنیا بهم میخوره !! اینجور میشه که گاهی دیگه دوست ندارم زندگی کنم اینجوریه که خیلی جاها به تناقض میخورم خیلی اذیتم میکنه ، این زندگی این نگاه .... آه ای خدا 8 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ یکی از چیزایی که ازش میترسم خودمم از خودم خیلی میترسم از اینکه تو هر شرایطی ممکنه یه تصمیم نسنجیده یه کار نسنجیده بکنم و بدترین ها سرم بیاد و بدترین ها رو سر یکی بیارم میترسم ... 19 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ حس بدی دارم... همین الآن شنیدم یه دختــــر جوون از یه شهر دیگه که تازه نامزد کــــرده بود اومده بود اینورا خودشو داااااااااااااار زده...! خیلی وحشتناکه واسه خانوادش ... دخترشونو مثلا فرستادن خونه ی بخت الآن باید ببرنش کالبدشکافی... 12 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ چرا همه ش از کشورای بدبخت بیچاره تو فیس بوک به من پیشنهاد دوستی میدن؟ خیلی باحالن. هرکی میگه غربیا بی بندوبارن باید آفریقاییا رو ببینه خیلی باحالن اینا. بالاخره یه جا "I'm fine، thanx، and you" به دردم خورد. 10 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ چه خوبه که آدم بعضی وقتا دلش برا خودش تنگ بشهدلم برا خودم خیلی تنگ شده:xbex7jmjnhtbacgrr3x 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ گفتنی زیاد تو گلوم مونده . . . این روزای سخت بهم خیلی چیزا یاد داد . . . 12 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ این روزا حس خوبی دارم خدایا این حسو از ما نگیر 9 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ جمعه ی دلگیری نبووود....هوای خوب با نم نم بارون تابستونی:hapydancsmil: ...وای که چه حس قشنگی بهم میداد...خیلی دوسش داشتم...حسمو میگم! 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ جدی جدی دارم دیونه میشم ، یعنی شدم می بینی ؟؟؟ دیوونه شدم ... گاهی با خودم که فکر میکنم میبینم ، خوشم میاد غمگین و دپرس باشم ، خوشم میاد افسرده باشم و بغض کنم این جز دیوانگی است ؟؟ 8 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ ایران برد ایتالیا رو شاد شدیم:hapydancsmil: بچه ها مچکریم ولاسکو مچکریم:hapydancsmil: 15 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ چه غرور آفرین بازی کردیم واقعاً خوشحالم ایتالیا در کشور خودش، در مقابل جوانان ایرانی زانو زد:hapydancsmil: 17 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده