*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ منم این ترم تربیت بدنی 2 , پینگ پنگ داشتم 20 شدم من 19 شدم 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ واسه خنده من پایه ام! فقط روز و ساعت دقیق بگین تا بیام !!!! فقط گفته باشم که من بلد نیستم!!!!فقط میخوام بیام بخندیم!!!! البته من تهران نیستم و اگه تونستم میام!!! 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ تا قبل ماه رمضون اوکی میکنیم جاشم سمت اکباتانه یه روز قبلِ ماه رمضون بزار پَ:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ مسابقه رقص چی شدددددددددددددددددددددد مسابقات شنا شد چی اردو تیم ملی بانوان چی شد که قرار بود ساوه برگذار بشه 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ منم این ترم تربیت بدنی 2 , پینگ پنگ داشتم 20 شدم خب چی کار کنم تشویقت کنم؟؟؟میای مسابقات ضایع میشی بعد استادتونم میبری زیر سوال ..... 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ مسابقه رقص چی شدددددددددددددددددددددد مسابقات شنا شد چی اردو تیم ملی بانوان چی شد که قرار بود ساوه برگذار بشه :vahidrk::ubhuekdv133q83a7yy7:3384s: 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ خب چی کار کنم تشویقت کنم؟؟؟میای مسابقات ضایع میشی بعد استادتونم میبری زیر سوال ..... اگر تشویق هم کنی بدم نمیاد ضایع شدن تو کار من نیست , پینگ و پنگ و والیبالم عالیه حیف که نمیتونم بیام 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ اگر تشویق هم کنی بدم نمیاد ضایع شدن تو کار من نیست , پینگ و پنگ و والیبالم عالیه حیف که نمیتونم بیام پست اول ویرایش شد ببین شاید تونستی بیای زمان: 30 تیر 1 روز قبل ماه رمضان مکان: مهدیه تهران نهشهرک اکباتان 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ :w821::w821::w821::w821: :th_scratchhead:چی شده؟ 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ یه روز قبلِ ماه رمضون بزار پَ:vahidrk: اینم یه روز قبل ماه رمضون شانسی در اومداااابرو حالشو ببر 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ روزش کی میشه؟ من پینگ پنگ زیاد بلد نیستم .. اما یه ضربه های چرخشی میزنم عمرا هیچ کس نتونه توپو برگردونه! اگه روزش یه زمان مناسب باشه که سرکار نباشم .. دوست دارم بیام 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ روزش کی میشه؟من پینگ پنگ زیاد بلد نیستم .. اما یه ضربه های چرخشی میزنم عمرا هیچ کس نتونه توپو برگردونه! اگه روزش یه زمان مناسب باشه که سرکار نباشم .. دوست دارم بیام سوباسا چرخشیت تو حلقم زمان: 30 تیر جمعه 1 روز قبل ماه رمضان مکان: شهرک اکباتان 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ اگه کار نداشته باشم دوست دارم که بیام... البته اگه بچه راه بدیدا... 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ پست اول ویرایش شد ببین شاید تونستی بیای زمان: 30 تیر 1 روز قبل ماه رمضان :icon_razz: مکان: مهدیه تهران نهشهرک اکباتان :ws28: ایییییییییییییییییییییییییییییییییی وووووووووووووووووووول عالیهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه هستم شدیداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خوشم میاد میناها همه استادِ والیبال و پینگ پنگن....دممون گرم:w02: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ اگر تشویق هم کنی بدم نمیاد ضایع شدن تو کار من نیست , پینگ و پنگ و والیبالم عالیه حیف که نمیتونم بیام میناها رو عشق اسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسست منم والیبال و پینگ پنگم عالیه...البته والیبال بهتره چون 4 سال حرفه ای کار میکردم...اما دیگه نشد ادامش بدم 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ خوشم میاد میناها همه استادِ والیبال و پینگ پنگن....دممون گرم:w02: :1238::icon_pf (17): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده