Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 3 مهر، 2012 اسم منم بزن تو لیست رو چشم دادا محمد فعلا خبرش نکن تا یه تاپیک جدا بزنیم هنوز در به در حریفم 4 تا پینگ پنگ بازم سایتت نداره بابا ما مردیم از گردن کلفتی حریف نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vahidrk: 2
*mini* 37779 ارسال شده در 3 مهر، 2012 رو چشم دادا محمد فعلا خبرش نکن تا یه تاپیک جدا بزنیم هنوز در به در حریفم 4 تا پینگ پنگ بازم سایتت نداره بابا ما مردیم از گردن کلفتی حریف نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vahidrk: جرئت داری با من مسابقه بده تا حالتو بگیـــــــــــــــرم:gnugghender: 2
Valentina 13665 ارسال شده در 3 مهر، 2012 داریم زیاد میشیم به لیست اضافه کنمت؟؟؟ الان دونه دونه بگم کیا میان؟؟؟برو پست اول رو بخون همه رو نوشتم:vahidrk: روزش کیه؟؟ 2
*mini* 37779 ارسال شده در 3 مهر، 2012 جون من فقط 28 ننداز.....بزارش 29 ام که بتونم بیام...28 تحویل دارم 1
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 3 مهر، 2012 مسابقه چی هست حالا؟ مسابقه محله است هرکی زود تر گلدونارو آب بده پینگ پنگ همون ورزشی که هیچ کدوم از بچهای سایت بلد نیستن جرئت داری با من مسابقه بده تا حالتو بگیـــــــــــــــرم:gnugghender::vahidrk: نه تو مال این هفته ای.....راکت و دیدی از 1 متریت تا حالا روزش کیه؟؟ یه روز خوب و آفتابی قبل از ماه رمضون 3
*mini* 37779 ارسال شده در 3 مهر، 2012 نه تو مال این هفته ای.....راکت و دیدی از 1 متریت تا حالا موقعی که من راکت دستم میگرفتم سمَش میزدم تو اصن نبودی 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 3 مهر، 2012 مسابقه محله است هرکی زود تر گلدونارو آب بدهپینگ پنگ همون ورزشی که هیچ کدوم از بچهای سایت بلد نیستن مسابقه محل خوبه 1 و 1 و 1 2 و 2 و 2 خوب به سلامتی منم بلت نیستم 2
alimec 23104 ارسال شده در 3 مهر، 2012 درود لطفا میزش استاندارها باشه.. تاشو چون بک هندم خیلی شدیده احتمال شکستن توپ زیاده..10 تا برام در نظر بگیرین.. توپش چینی باشه و رنگش هم زرد تا چشمام اذیت نشه اگه بین پسرا قهرمان شدم با قهرمان دخترا چپ دست بازی می کنم اگه موارد فوق اوکی بشه شاید بیام طهرون قلبا و قبلنا از هماهنگی و همکاری شما تشکر 4
H O P E 34655 ارسال شده در 3 مهر، 2012 اااااا پینگ پنگ چیه بابا :icon_razz: بازی های مهدکودکی .... بجز دیدن محمدرضا اونطوری که تو تعریفش کردی ، دیگه چه چیز جذابی داره این بازی آخه ؟! فوتبال بذارید طرفدارای اسپانیا یه تیم بشیم ، اون یکی تیم هلندی ها باشن ، یا ایتالیا منم کاسیاس :hapydancsmil: . . ایشششششش اسم تاپیکتو بذار المپیک حداقل یورو ! :icon_razz: 4
Mohammad Aref 120568 ارسال شده در 3 مهر، 2012 رو چشم دادا محمد فعلا خبرش نکن تا یه تاپیک جدا بزنیم هنوز در به در حریفم 4 تا پینگ پنگ بازم سایتت نداره بابا ما مردیم از گردن کلفتی حریف نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vahidrk: خودم حریف شاخ شکنم 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 3 مهر، 2012 اره درست شنیدی بد مشهدی هوتی من هم دوره غریق نجاتی رو دیدم میام کمکت فقط میشه سر این مدیر تالار مهندسی پزشکی و معماری رو زیر اب بکنم؟ 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 3 مهر، 2012 هوتی من هم دوره غریق نجاتی رو دیدم میام کمکت فقط میشه سر این مدیر تالار مهندسی پزشکی و معماری رو زیر اب بکنم؟ شما باید تو مسابقات معلولین و چلاغ ها شرکت کنی 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 3 مهر، 2012 من و یکی دو نفر دیگه هم هسسیم..البته من بلد نیستم شما اواتارت رو بیاررررررررررررررری منم میام 1
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 3 مهر، 2012 زیرش نزنیااااااا زیرش که سهله شوتشم میکنم .... میدونم تنبل نیستی حال نداری فقط که ورزش کنی 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری