seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 5 مهر، 2012 بیا خودم هم شوتت میکنم هم سوتت میکنم....ندیدی اینا چه عجوبه هایی اند شوت و سوت کردن من کار شما ها نیست باید عجوبه باشی تا بتونی... 3
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 5 مهر، 2012 تو همین پیج میگم:حاضرم باهات شرطی فوتبال گل کوچیک بزنم!سر هر چی که بگی!جوجه! قبول سر رو پایی بزنیم؟؟؟ بعد باختی کچل میکنی؟؟ 2
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 5 مهر، 2012 شوت و سوت کردن من کار شما ها نیست باید عجوبه باشی تا بتونی... بیا سالن یه نمونشو بهت نشون میدم تو استرالیا هم پیدا نمیکنی 3
Pixie 533 ارسال شده در 5 مهر، 2012 قبول سر رو پایی بزنیم؟؟؟بعد باختی کچل میکنی؟؟ ببین جوجه!سره گل کوچیک!نه رو پایی!اگه من بردم تو چیکار میکنی؟!آره من کچل میکنم 3
pesare irani 41807 ارسال شده در 5 مهر، 2012 اتروس این سری یه استخر بگیرررررررررررررررررررر منم میام :hapydancsmil: ما چی مون از برزیلی ها کمتره 1
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 5 مهر، 2012 ببین جوجه!سره گل کوچیک!نه رو پایی!اگه من بردم تو چیکار میکنی؟!آره من کچل میکنم گل کوچیک خب روپایی اولش میزنیم گرم شیم سر 5 تا من باختم یه نوشابه تگری مهمون من همه بچهااصلا منم کچل میکنم:icon_razz: بابا با من شرط بندی نکنید اینقدر هی میبازین پس فرداش میگید قبول نیس دوباره هنوز به من ایمان نیوردین ای قوم بنی اسرائیل 3
Pixie 533 ارسال شده در 5 مهر، 2012 گل کوچیک خب روپایی اولش میزنیم گرم شیم سر 5 تا من باختم یه نوشابه تگری مهمون من همه بچهااصلا منم کچل میکنم:icon_razz: بابا با من شرط بندی نکنید اینقدر هی میبازین پس فرداش میگید قبول نیس دوباره هنوز به من ایمان نیوردین ای قوم بنی اسرائیل کمه!ناهار واسه همه و کچل کرنت!خودم باید موهاتو بزنم! 5تا روپایی بزنم تمومه؟! 1
rahshab 13 ارسال شده در 6 مهر، 2012 آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی ی ی ی ی نفس کش حریف میطلبم آقا اسم منو هم بزن که می خام بیام سوسک کنم 20 تا هم اوانس میدم ببینم حریف هست یا نه 3
pesare irani 41807 ارسال شده در 6 مهر، 2012 آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی ی ی ی ی نفس کش حریف میطلبم آقا اسم منو هم بزن که می خام بیام سوسک کنم 20 تا هم اوانس میدم ببینم حریف هست یا نه 3
pesare irani 41807 ارسال شده در 6 مهر، 2012 این تاپیک باید انتقال بدین تالار خودم تا بترکونمش :دی برو بابا مسابقات منچ نمیخوان بازی کنند که بفرستند پیش تو بحث کاملا مخصوص بزرگ هاست اتروس با گوگل ارت عکس ورزشگاه مورد نظر رو میدی 1
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 6 مهر، 2012 برو بابا مسابقات منچ نمیخوان بازی کنند که بفرستند پیش تو بحث کاملا مخصوص بزرگ هاست اتروس با گوگل ارت عکس ورزشگاه مورد نظر رو میدی بله مهندس امید جان میگفتم در این عکس نمایی از شهرک اکباتانه که فکر کنم محل مسابقات در این نقطه باشه باز کارشناسان دچار تردیدن که جای استادیون درست تعبیه شده از لحاظ ژئوتکنیکی ئ ژئو مورفولوژی یا نه 3
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 6 مهر، 2012 ای بابا!!! چه زود پر شد!تو پست اول اسم 15 نفر هست!!! پ ن پ َ اون اسمها سرابه نزدیک که بشی همشون میپرن 3
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 6 مهر، 2012 بعد 2 سال الان میخواد مسابقه برگزار کنه راستی جایزش چی بود؟ این تاپیک باید انتقال بدین تالار خودم تا بترکونمش :دی الکی کل کل نکن مرد عمل باش به قول داریوش مــــــــرد باید عملی باشه بنویسم اسمتو 3
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 6 مهر، 2012 آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی ی ی ی ی نفس کش حریف میطلبم آقا اسم منو هم بزن که می خام بیام سوسک کنم 20 تا هم اوانس میدم ببینم حریف هست یا نه خوشم میاد اولین پست و اینجا دادی دادااااا به این میگن جذب کاربر یکم از خودت بگو 3
pesare irani 41807 ارسال شده در 6 مهر، 2012 بله مهندس امید جان میگفتم در این عکس نمایی از شهرک اکباتانه که فکر کنم محل مسابقات در این نقطه باشه باز کارشناسان دچار تردیدن که جای استادیون درست تعبیه شده از لحاظ ژئوتکنیکی ئ ژئو مورفولوژی یا نه مطمئنی اینجاس الکی کل کل نکن مرد عمل باش به قول داریوش مــــــــرد باید عملی باشهبنویسم اسمتو بابا این کوشولو مامان باشاش اجازه نمیده از خرم اباد تنهایی بیاد تهران هنوز میخواد بره مدرسه مامانش میبره و میاره 1
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 6 مهر، 2012 مطمئنی اینجاس بابا این کوشولو مامان باشاش اجازه نمیده از خرم اباد تنهایی بیاد تهران هنوز میخواد بره مدرسه مامانش میبره و میاره داداش شما که کوشولو نیستس چرا نمیای... 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری