Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 4 مهر، 2012 اگه کار نداشته باشم دوست دارم که بیام... البته اگه بچه راه بدیدا... :1238::icon_pf (17): الان اسم شما هارو بنویسم تو لیست؟؟؟؟ 2
H O P E 34655 ارسال شده در 4 مهر، 2012 ویرایش توسط M.Aref : یک ساعت پیش در ساعت 16:49 :w58: چی نوشته بودی مگه آتروس ؟ 4
Artaria 13629 ارسال شده در 4 مهر، 2012 جا که هست عزیز جان نباشه ام واسه شما خالی میکنیم دادا به لیست اضافه میکنم مرسی دادا 1
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 4 مهر، 2012 :w58: چی نوشته بودی مگه آتروس ؟ مکان مهدیه تهران 4
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 4 مهر، 2012 نه من نمیتونم بیام اصلا از اولشم معاوم بود نمیای اوکی حله آبجی ایشالا دفعه دیگه 2
Arpak 8511 ارسال شده در 4 مهر، 2012 اینم یه روز قبل ماه رمضون شانسی در اومداااابرو حالشو ببر زمان: 30 تیر 1 روز قبل ماه رمضان :icon_razz: مکان: مهدیه تهران نهشهرک اکباتان خودت برو حالشو ببر 3
Pixie 533 ارسال شده در 5 مهر، 2012 سلام!چرا پینگ پنگ؟!چرا فوتسال نه؟!یا همون حکم که دوستمون میگفت! آخه پینگ پنگ سخته!فوتسالو آدم یه لگدی به توپ میزنه و راحت تره 2
Neutron 60972 ارسال شده در 5 مهر، 2012 سلام!چرا پینگ پنگ؟!چرا فوتسال نه؟!یا همون حکم که دوستمون میگفت!آخه پینگ پنگ سخته!فوتسالو آدم یه لگدی به توپ میزنه و راحت تره خانم شما سختته که فوتبال بازی کردن من با نامحرم فوتبال بازی نمیکنم گفته باشم. 3
Pixie 533 ارسال شده در 5 مهر، 2012 خانم شما سختته که فوتبال بازی کردنمن با نامحرم فوتبال بازی نمیکنم گفته باشم. تو رو خدا بازی کن!!!!نه تو رو خدا!بورو جوجه!میترسی!ماله این حرفا نیستی 3
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 5 مهر، 2012 والا نوترون شاهده تو یه جمعی بودیم 20 تا دختر دنبال توپ بودن من و مهدی وبقیه پسرا اون وسط داشتیم یه قل دو قل بازی میکردیم مگه مسشه توپ گرفت از دخترا یه تنه فنی بهت میزنه سوت میشی تو باقالیا:vahidrk: 5
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 5 مهر، 2012 والا نوترون شاهده تو یه جمعی بودیم 20 تا دختر دنبال توپ بودن من و مهدی وبقیه پسرا اون وسط داشتیم یه قل دو قل بازی میکردیممگه مسشه توپ گرفت از دخترا یه تنه فنی بهت میزنه سوت میشی تو باقالیا:vahidrk: آقا از این مسابقاتا نمیزارید...من دوس دارم سوت شم... 2
Pixie 533 ارسال شده در 5 مهر، 2012 والا نوترون شاهده تو یه جمعی بودیم 20 تا دختر دنبال توپ بودن من و مهدی وبقیه پسرا اون وسط داشتیم یه قل دو قل بازی میکردیممگه مسشه توپ گرفت از دخترا یه تنه فنی بهت میزنه سوت میشی تو باقالیا:vahidrk: الان تو طرف منو گرفتی یا جیمی رو؟! 4
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 5 مهر، 2012 الان تو طرف منو گرفتی یا جیمی رو؟! مگه کاندید شدی بیام طرفداری کنم من طرف دار عدالتم فوتبال پاش بیوفته دخترا رعایت نمیکنن عین بولدوزر از رو پسرا رد میشن تلفات میدیم توپ و میزنید تو اوت میگید گلللللل هورا ما بگیم گل نبوده بازم به شادیتون ادامه میدید فقط به شما اونجوری خوش میگذره ما این وسط عذاب میکشیم:vahidrk: الان طرف نوترونم 2
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 5 مهر، 2012 آقا از این مسابقاتا نمیزارید...من دوس دارم سوت شم... بیا خودم هم شوتت میکنم هم سوتت میکنم....ندیدی اینا چه عجوبه هایی اند 1
Pixie 533 ارسال شده در 5 مهر، 2012 مگه کاندید شدی بیام طرفداری کنم من زرف دار عدالتم فوتبال پاش بیوفته دخترا رعایت نمیکنن هین بوادوزر از رو پسرا رد میشن تلفات میدیم توپ و میزنید تو اوت میگید گلللللل هورا ما بگیم گل نبوده بازم به شادیتون ادامه میدید فقط به شما اونجوری خوش میگذره ما این وسط عذاب میکشیم:vahidrk: الان طرف نوترونم تو همین پیج میگم:حاضرم باهات شرطی فوتبال گل کوچیک بزنم!سر هر چی که بگی!جوجه! 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری