pesare irani 41807 ارسال شده در 6 مهر، 2012 داداش شما که کوشولو نیستس چرا نمیای... ارعععععععععععععععععععععععععععععععععع:vahidrk: خو من بدبخت مرخصی ندارم م م 4
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 6 مهر، 2012 داداش شما که کوشولو نیستس چرا نمیای... ایشون مشکل آب هندووووانه دارن نه که تنبل باشه حال نداره الان کیا جاموندن اسمشونو من یادم رفته وارد کنم بگن که پر نشه یه وقت 5
pesare irani 41807 ارسال شده در 6 مهر، 2012 ایشون مشکل آب هندووووانه دارننه که تنبل باشه حال نداره الان کیا جاموندن اسمشونو من یادم رفته وارد کنم بگن که پر نشه یه وقت اب هندونه 3
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 6 مهر، 2012 اب هندونه دکترها اندر مزایاش کتابها نوشته اند :vahidrk:اونجوری نیگا نکن 4
pesare irani 41807 ارسال شده در 6 مهر، 2012 دکترها اندر مزایاش کتابها نوشته اند:vahidrk:اونجوری نیگا نکن چه مزایایی داره 1
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 6 مهر، 2012 چه مزایایی داره هیچی باعث میشه بلند شی بیای تهران تو مساقات تورها شرکت کنی آدم فعالی میشی فعال تر از اینی که هستی با هسته بوخوری قهرمانم میشی 4
pesare irani 41807 ارسال شده در 6 مهر، 2012 هیچی باعث میشه بلند شی بیای تهران تو مساقات تورها شرکت کنی آدم فعالی میشی فعال تر از اینی که هستی با هسته بوخوری قهرمانم میشی بابا من فردا خودم کلی کار دارم http://www.noandishaan.com/forums/thread91038.html 2
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 6 مهر، 2012 پ ن پ َ اون اسمها سرابه نزدیک که بشی همشون میپرن چی میگی! گفتی ظرفیت 30 تاس ، 15 تا اسم هست فقط 4
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 6 مهر، 2012 برو بابا مسابقات منچ نمیخوان بازی کنند که بفرستند پیش تو بحث کاملا مخصوص بزرگ هاست اتروس با گوگل ارت عکس ورزشگاه مورد نظر رو میدی من موقعی که من پینگ پونگ بازی میکردم تو کجا بودی جوجه الکی کل کل نکن مرد عمل باش به قول داریوش مــــــــرد باید عملی باشهبنویسم اسمتو من مرد عملم مطمئنی اینجاس بابا این کوشولو مامان باشاش اجازه نمیده از خرم اباد تنهایی بیاد تهران هنوز میخواد بره مدرسه مامانش میبره و میاره نصف فامیلامون اونجان ...میگم همشون بریزن اونجا ... اصن اگه نشد با بچه های محلمون میام حالا خودت چرا نمیایی؟میترسی موش بخورت؟ ایشون مشکل آب هندووووانه دارننه که تنبل باشه حال نداره الان کیا جاموندن اسمشونو من یادم رفته وارد کنم بگن که پر نشه یه وقت آب هندونه رو خوب اومدی... من بعنوان داور مسابقات میام ...:smiley (18): 2
شــاروک 30242 ارسال شده در 6 مهر، 2012 واااااااااااااای این که دم خونه ماست ولی من نمیتونم بیاااااااااااااااااااام من میخوام خودمو بکشم الااااااااااااااااااااان:cryingf: 3
.Yaprak 15749 ارسال شده در 6 مهر، 2012 واااااااااااااای این که دم خونه ماست ولی من نمیتونم بیاااااااااااااااااااام من میخوام خودمو بکشم الااااااااااااااااااااان:cryingf: چرا نمیتونی بری چرا فقط تهران میزارین پس ما چی 3
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 6 مهر، 2012 واااااااااااااای این که دم خونه ماست ولی من نمیتونم بیاااااااااااااااااااام من میخوام خودمو بکشم الااااااااااااااااااااان:cryingf: چرا نمیایی؟ 3
شــاروک 30242 ارسال شده در 6 مهر، 2012 چرا نمیتونی بریچرا فقط تهران میزارین پس ما چی چرا نمیایی؟ یه کار بزرگ تحقیقاتی داریم که باید تا آخر تیر تحویل بدیم اگه جواب بده و بهمون بودجه بدن تو ایران مثل بمب صدا میکنه 4
.Yaprak 15749 ارسال شده در 6 مهر، 2012 یه کار بزرگ تحقیقاتی داریم که باید تا آخر تیر تحویل بدیم اگه جواب بده و بهمون بودجه بدن تو ایران مثل بمب صدا میکنه کار تحقیقاتی تون تو حلقم به نیابت من برو یه حالی بگیر از اینا 3
شــاروک 30242 ارسال شده در 6 مهر، 2012 کار تحقیقاتی تون تو حلقمبه نیابت من برو یه حالی بگیر از اینا پینگ پنگ م یکم بلدم ولی واقعا نمیتونم.....باید به مهدی بگیم.......اون میره 4
.Yaprak 15749 ارسال شده در 6 مهر، 2012 پینگ پنگ م یکم بلدم ولی واقعا نمیتونم.....باید به مهدی بگیم.......اون میره واقعا که با اون تهرانتون 3
.Yaprak 15749 ارسال شده در 6 مهر، 2012 مال ما نیست به خدا پس شما اونجا چیکار میکنین من میتونستم بیام حال همتونو میگرفتم 2
شــاروک 30242 ارسال شده در 6 مهر، 2012 پس شما اونجا چیکار میکنینمن میتونستم بیام حال همتونو میگرفتم میدونم...... 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری