Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 3 مهر، 2012 زیرش که سهله شوتشم میکنم .... میدونم تنبل نیستی حال نداری فقط که ورزش کنی پینک پونک دوس ندارم خب! بلد نیستم... باشه بنویس اسم منم ولی مدالا رم خودم میدماا 3
not found 16275 ارسال شده در 3 مهر، 2012 من که از شهرستان نمیتونم پاشم بیام. همش تهران ایشالا برادران زحمت کش ارشاد بیان تعطیلش کنن. البته پینگ پونگ خیلی ضایعست اگه تنیس بود من فدرر نو اندیشان بودم 3
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 3 مهر، 2012 فونتای پست اول چرا هر سری بزرگتر میشن؟:ws47: همچین میخوام تو چش بیانتاکید کنم که اسم بدن نه تشکر 1
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 3 مهر، 2012 من که از شهرستان نمیتونم پاشم بیام. همش تهران ایشالا برادران زحمت کش ارشاد بیان تعطیلش کنن.البته پینگ پونگ خیلی ضایعست اگه تنیس بود من فدرر نو اندیشان بودم مرفه بی درد...تنیس چی هَــــــ؟؟؟؟:icon_razz: ساعت اجاره تنیس گرون در میاد یعنی اگه تنیس بود تو تهران بودی اون موقع دیگه 1
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 3 مهر، 2012 چییر لیدر خواستین 5تن رو خبر کنین اون صورتیه ام که ممد رضاست ببینید چه استعدادی داره 1
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 3 مهر، 2012 با پیشنهاد من مبنی بر تشکیل گروه چییر لیدر موافقت شد و من به عنوان سرگروهشون اعلام حضور میکنم 2
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 3 مهر، 2012 اون صورتیه ام که ممد رضاست ببینید چه استعدادی داره آره همون صورتیه که اصن نیست استعداد نهفته اس 2
not found 16275 ارسال شده در 3 مهر، 2012 مرفه بی درد...تنیس چی هَــــــ؟؟؟؟:icon_razz:ساعت اجاره تنیس گرون در میاد یعنی اگه تنیس بود تو تهران بودی اون موقع دیگه اگه تنیس بود یاید واسم بلیط میگرفتید که بیام اینم چون خاطرتونو خیلی میخوام وگرنه کمتر از هواپیمای شصخی قبول نمیکنم 2
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 3 مهر، 2012 اگه تنیس بود یاید واسم بلیط میگرفتید که بیاماینم چون خاطرتونو خیلی میخوام وگرنه کمتر از هواپیمای شصخی قبول نمیکنم فرار کن میدونی یعنی چی؟؟؟؟:vahidrk: 2
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 3 مهر، 2012 آره همون صورتیه که اصن نیست استعداد نهفته اس نه ویجدانن تو tv persia میخواد شرکت کنه رقصشو شما ندیدین:icon_pf (34): 2
NEGARi 9387 ارسال شده در 3 مهر، 2012 چییر لیدر خواستین 5تن رو خبر کنین استثنان اينبار يک تن کم البته بنده علاقه اي ندارم:icon_razz: بازی ميکنم فقط! 3
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 3 مهر، 2012 الان من باید چکارکنم؟ پینگ پنگ بلد نیستم درنقش پرستارم کلا همه قرار مدارهام تا اطلاع ثانوی تعطیل میباشد....... خواستی پاشو فردا شب بیا تولد دارم 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری