Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 6 مهر، 2012 من بعنوان داور مسابقات میام ... داور ماوذ نداریم هرکی میاد واسه مسابقه میاد اسمتم به لیست اضافه کردم مرد عمل عملی 4
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 6 مهر، 2012 یه کار بزرگ تحقیقاتی داریم که باید تا آخر تیر تحویل بدیم اگه جواب بده و بهمون بودجه بدن تو ایران مثل بمب صدا میکنه چه جالبه همه همه کاراشون افتاده جمعه نکنه شما نیز از عوامل کشف انرژی هـــسته ای هستین ما هبر نداریم جه عجوبه ای تو سایته حالا وقت دارین هر وقت مثل بمب صدا کرد بعدش بیا 2 ساعت میخوان روز جمعه پاشن بیانا :vahidrk: 2
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 6 مهر، 2012 چرا نمیتونی بریچرا فقط تهران میزارین پس ما چی تهران میزاریم هیشکی نمیاد شما 20 نفر پیدا کردی از شهرتون که عضو این سایت باشن و پینگ پنگم بیان بگو من لیگ برگزار میکنم تو شهرتون 3
*mini* 37779 ارسال شده در 6 مهر، 2012 داور ماوذ نداریم هرکی میاد واسه مسابقه میاد اسمتم به لیست اضافه کردم مرد عمل عملی داور که داشتیم که 2
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 6 مهر، 2012 داور که داشتیم که نه خیر نداریم الان همه میخوان داور وایسن من با دیوار بازی کنم 3
.Yaprak 15749 ارسال شده در 6 مهر، 2012 تهران میزاریم هیشکی نمیاد شما 20 نفر پیدا کردی از شهرتون که عضو این سایت باشن و پینگ پنگم بیان بگو من لیگ برگزار میکنم تو شهرتون 20 نفر جزء محالاته 3
NEGARi 9387 ارسال شده در 6 مهر، 2012 من فقط اومدم اينجا بگم مگه pixie دختره؟!!!!!!:w58:.... عمرن!!!!!!!!! بگيد پسره وگرنه من دچار ياس فلسفی ميشم!!!!! واسه چی با يه اواتار گول ميخورين؟ 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 6 مهر، 2012 تهران میزاریم هیشکی نمیاد شما 20 نفر پیدا کردی از شهرتون که عضو این سایت باشن و پینگ پنگم بیان بگو من لیگ برگزار میکنم تو شهرتون من میتونم گیر بیارم م م:hapydancsmil: 2
*mini* 37779 ارسال شده در 6 مهر، 2012 نه خیر نداریم الان همه میخوان داور وایسن من با دیوار بازی کنم مگه ممدرضا داور نبود با اوون شلوارکِ صورتیش؟ بعدم منو دست کم نگیراااااااا....سمَش میزنم حالت جا بیاداااااااااااااااا 2
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 6 مهر، 2012 مگه ممدرضا داور نبود با اوون شلوارکِ صورتیش؟بعدم منو دست کم نگیراااااااا....سمَش میزنم حالت جا بیاداااااااااااااااا فعلا که داش ممدرضا شلوارکشو گم کرده بچها ویجدانن هرکی نمیتونه بیاد الکی مارو نزاره سرکار 2
Alireza Hashemi 33393 سازنده ارسال شده در 6 مهر، 2012 من فقط اومدم اينجا بگم مگه pixie دختره؟!!!!!!:w58:.... عمرن!!!!!!!!! بگيد پسره وگرنه من دچار ياس فلسفی ميشم!!!!! واسه چی با يه اواتار گول ميخورين؟ خب من که علم غیب ندارم این همه گفتیم دختری چیزی نگفت تو فکر کردی پسره رفتی باهاش دعوا کردی به ما چه 3
*mini* 37779 ارسال شده در 6 مهر، 2012 فعلا که داش ممدرضا شلوارکشو گم کردهبچها ویجدانن هرکی نمیتونه بیاد الکی مارو نزاره سرکار ینی داور نیمیاد؟ 2
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 9 مهر، 2012 چرا کسی ثبت نام نمیکنه آخه... همش 16 نفر... آخه 15 نفرم شد حریف... 4
.Yaprak 15749 ارسال شده در 9 مهر، 2012 چرا کسی ثبت نام نمیکنه آخه... همش 16 نفر... آخه 15 نفرم شد حریف... مگه توام میخوای بری داداش خوش به حالت تنها تنها دیگه منم دلم خواست خوب 4
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 9 مهر، 2012 مگه توام میخوای بری داداشخوش به حالت تنها تنها دیگه منم دلم خواست خوب خب پاشو بیا دیگه... نکنه تو هم مرخصی نداری... پاشید بیاید خوش میگذره ها... 2
.Yaprak 15749 ارسال شده در 9 مهر، 2012 خب پاشو بیا دیگه... نکنه تو هم مرخصی نداری... پاشید بیاید خوش میگذره ها... به من نیم ساعت مرخصی نمیدن انتظار داری بتونم بیام 2
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 9 مهر، 2012 به من نیم ساعت مرخصی نمیدن انتظار داری بتونم بیام نمیدن...خالی نبند... فقط به خاطر مرخصی نمیتونی بیای؟ 2
.Yaprak 15749 ارسال شده در 9 مهر، 2012 نمیدن...خالی نبند... فقط به خاطر مرخصی نمیتونی بیای؟ چرا خالی ببندم 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری