Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ اسم منم بزن تو لیست رو چشم دادا محمد فعلا خبرش نکن تا یه تاپیک جدا بزنیم هنوز در به در حریفم 4 تا پینگ پنگ بازم سایتت نداره بابا ما مردیم از گردن کلفتی حریف نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ رو چشم دادا محمد فعلا خبرش نکن تا یه تاپیک جدا بزنیم هنوز در به در حریفم 4 تا پینگ پنگ بازم سایتت نداره بابا ما مردیم از گردن کلفتی حریف نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vahidrk: جرئت داری با من مسابقه بده تا حالتو بگیـــــــــــــــرم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ داریم زیاد میشیم به لیست اضافه کنمت؟؟؟ الان دونه دونه بگم کیا میان؟؟؟برو پست اول رو بخون همه رو نوشتم:vahidrk: روزش کیه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ جون من فقط 28 ننداز.....بزارش 29 ام که بتونم بیام...28 تحویل دارم 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ مسابقه چی هست حالا؟ مسابقه محله است هرکی زود تر گلدونارو آب بده پینگ پنگ همون ورزشی که هیچ کدوم از بچهای سایت بلد نیستن جرئت داری با من مسابقه بده تا حالتو بگیـــــــــــــــرم:gnugghender::vahidrk: نه تو مال این هفته ای.....راکت و دیدی از 1 متریت تا حالا روزش کیه؟؟ یه روز خوب و آفتابی قبل از ماه رمضون 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ نه تو مال این هفته ای.....راکت و دیدی از 1 متریت تا حالا موقعی که من راکت دستم میگرفتم سمَش میزدم تو اصن نبودی 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ مسابقه محله است هرکی زود تر گلدونارو آب بدهپینگ پنگ همون ورزشی که هیچ کدوم از بچهای سایت بلد نیستن مسابقه محل خوبه 1 و 1 و 1 2 و 2 و 2 خوب به سلامتی منم بلت نیستم 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ درود لطفا میزش استاندارها باشه.. تاشو چون بک هندم خیلی شدیده احتمال شکستن توپ زیاده..10 تا برام در نظر بگیرین.. توپش چینی باشه و رنگش هم زرد تا چشمام اذیت نشه اگه بین پسرا قهرمان شدم با قهرمان دخترا چپ دست بازی می کنم اگه موارد فوق اوکی بشه شاید بیام طهرون قلبا و قبلنا از هماهنگی و همکاری شما تشکر 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ اااااا پینگ پنگ چیه بابا :icon_razz: بازی های مهدکودکی .... بجز دیدن محمدرضا اونطوری که تو تعریفش کردی ، دیگه چه چیز جذابی داره این بازی آخه ؟! فوتبال بذارید طرفدارای اسپانیا یه تیم بشیم ، اون یکی تیم هلندی ها باشن ، یا ایتالیا منم کاسیاس :hapydancsmil: . . ایشششششش اسم تاپیکتو بذار المپیک حداقل یورو ! :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ رو چشم دادا محمد فعلا خبرش نکن تا یه تاپیک جدا بزنیم هنوز در به در حریفم 4 تا پینگ پنگ بازم سایتت نداره بابا ما مردیم از گردن کلفتی حریف نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vahidrk: خودم حریف شاخ شکنم 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ اره درست شنیدی بد مشهدی هوتی من هم دوره غریق نجاتی رو دیدم میام کمکت فقط میشه سر این مدیر تالار مهندسی پزشکی و معماری رو زیر اب بکنم؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ هوتی من هم دوره غریق نجاتی رو دیدم میام کمکت فقط میشه سر این مدیر تالار مهندسی پزشکی و معماری رو زیر اب بکنم؟ شما باید تو مسابقات معلولین و چلاغ ها شرکت کنی 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ من و یکی دو نفر دیگه هم هسسیم..البته من بلد نیستم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ من و یکی دو نفر دیگه هم هسسیم..البته من بلد نیستم شما اواتارت رو بیاررررررررررررررری منم میام 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ شما باید تو مسابقات معلولین و چلاغ ها شرکت کنی الاغ لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ تو بیا مدال ها رو اهدا کن:icon_pf (34): زیرش نزنیااااااا 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ زیرش نزنیااااااا زیرش که سهله شوتشم میکنم .... میدونم تنبل نیستی حال نداری فقط که ورزش کنی 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ چییر لیدر خواستین 5تن رو خبر کنین 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده