seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ باید بیای از کاربرای جدید معذرت بخوای شما هم تیکه بنداز.....چه خیالیه... 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ مطمئن بودم از پست زدن تو این تاپیکم پشیمون میشم اگر اگر اگر منظورتون به من بود من هیچکدوم از اون حرفا رو بابت شنیدن عذرخواهی از کسی نگفتم قبلا یک بار هم به یکی از کاربرای قدیمی هم گفته بودم بابت این قضایایی که پیش اومده به همه کاربرا حق میدم احتیاط پیشه کنن قبل از صمیمی شدن با کاربر جدید... خیلی از حرفا هم که جاش نبود گفته نشد ولی بابت حرفایی که حرف دل بیشتر کاربرا بود از همه دوستان عذرخواهی میکنم ولی من که منظورم تو نبودی؟ من فقط با الهه شوخی کردم حرفات هم همش درست و منطقی بود 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ شما هم تیکه بنداز.....چه خیالیه... :w58: 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ ولی من که منظورم تو نبودی؟من فقط با الهه شوخی کردم حرفات هم همش درست و منطقی بود شاید همینی که شما میگی باشه فقط یک شوخی 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ :w58: واسه چی تعجب کردی؟ منظورم اینه که فک نکنم اینجا جاش باشه که بخواید با تیکه انداختن حرف بزنید... 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ شاید همینی که شما میگی باشه فقط یک شوخی قطعا شوخی بود من اصلا اهل تیکه انداختن نیستم 7 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ قطعا شوخی بود من اصلا اهل تیکه انداختن نیستم قطعا همینطور مدیر ارشد... خیلی بد آدم در مورد موضوعی بد برداشت کنه...منم معذرت میخوام از این که منظورتونو جور دیگه برداشت کردم... 7 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ :icon_pf (34):راست میگه مخصوصا اون مورد پنجم رو ! کلا داریم پیش میریم به سمت فرقه ای شدن :icon_pf (34): بنظرم رفتارمون ما قدیمی تر ها نباید محدود به دایره ی دوستیمون باشه ! اول از همه هم خودم رو میگم ها ... این فرقه ای بودن ب شدت احساس میشه !! من خودم زیاد اهل گفتگو نیستم .. ولی الان اگه ی تاپیک زده بشه ، فقط ی سری افراد خــــاص میان نظر میدن ! چون کاربـــرای دیگه ب این نتیجه رسیدن ک ب نظرشون اهمیت داده نمیشه و ب قولی پستشون لابلای پست های دیگران گم میشه !! من خودم چند نفریُ ب انجمن معرفی کردم ولی بعد ی مدت کوتاه رفتن! میگفتن نمیشه اینجا ارتباط برقرار کرد و سایر مشکلاتی ک دوستان گفتن .. اگه بخوام خیلی رک بگم از 137,387 کاربر فقط همین 387 تا میان انجمن ( ک منم جز این افرادم!! ) و بقیه معلوم نیست کجا هستن !! ( رقم بالاییه 137000 کاربر !! ) منظورم از کاربر تازه وارد افرادی هست ک برای اولین بار با چنین انجمن هایی اشنا شده و قصد فعالیت دارن ، نه افرادی ک بعد چند سال سابقه عضویت تو فروم های دیگه اینجا عضو میشن !! ( مسلما این افراد میتونن خودشون رو با شرایط جدید وقف بدن ). ب نظر من مشکل عمده همین بود ! در نهایت از همه مدیران بابت زحماتی ک میکشن تشکر میکنم 11 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ یه چیزی کشفیدم:mrsbeasley: نواندیشان پست متوسط نداره....یا خیلی خوبن که ادم کلی حال می کنه با خوندنشون یا خیلی چرت و بی ربطن که آدم می مونه تو کار نویسنده شون:icon_pf (12): 10 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ یه چیزی کشفیدم:mrsbeasley: نواندیشان پست متوسط نداره....یا خیلی خوبن که ادم کلی حال می کنه با خوندنشون یا خیلی چرت و بی ربطن که آدم می مونه تو کار نویسنده شون:icon_pf (12): خوب اسپم ها که کلا جز پست حساب نمیشن و شمرده هم نمیشن ولی درکل همیشه خوب بد هست 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ (تاپیک مخصوص اعضای جدید) گل گفتی خدایی... همین الان اومدم که اینو بگم... 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ از دوستان قدیمی هرکسی که انتقادی داره در تاپیک "دفتر مدیر ارشد انجمن" مطرح کنه. موفق باشید. 10 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ پستهای انتقاد کاربران قدیمی به دفتر مدیر ارشد انجمن انتقال یافت 7 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ خوب اسپم ها که کلا جز پست حساب نمیشن و شمرده هم نمیشن ولی درکل همیشه خوب بد هست کلا موضوع پست اسپمه!!!! کم نیستند این موضوعات چرت و بی ربط که شایسته یه انجمن علمی و فرهیخته نیست چقد کلاس گذاشتم واسه انجمنااا 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ کلا موضوع پست اسپمه!!!! کم نیستند این موضوعات چرت و بی ربط که شایسته یه انجمن علمی و فرهیخته نیست چقد کلاس گذاشتم واسه انجمنااا یه موردش رو لطف میکنی ادرس تاپیک بدی؟ 5 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ یه موردش رو لطف میکنی ادرس تاپیک بدی؟ پیام خصوصی میدم دوستان شاکی نشن... 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ خوبه.ممنون از زحماتتون.خسته نباشید.:icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ بی خیال توجه.فعالیت کنید.خودتونم 1 روز قدیمی میشید بستگی به خود بچه ها هم داره.که روابط عمومی شون تا چه حده. من خودم زیاد با کسی دوست نمیشم.چه قدیمی چه جدید.تو دنیای واقعی هم همینجورم.تعداد دوستانم انگشت شماره. 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده