شـاهین 8068 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 اختیار دارین بیا یک..دو..سه... بچه بابات کجاست این کار ها چیه تو میکنی خجالت نمیکشی؟ 1
lady architect 5360 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 اینجا چه خبر بید ؟کی داره قر میده ؟ هان !!! بیا جلوتر ببینم ، یه سال دیگم گذشته و پیرتر شدم ، چشام سو نداره !!! بیا ببینم کی هستی داری قر میدی ؟ هادیه داره قر میده
کتایون 15177 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 اینجا چه خبر بید ؟کی داره قر میده ؟ هان !!! بیا جلوتر ببینم ، یه سال دیگم گذشته و پیرتر شدم ، چشام سو نداره !!! بیا ببینم کی هستی داری قر میدی ؟ منممممم عمویییییییی
کتایون 15177 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 بچه بابات کجاست این کار ها چیه تو میکنی خجالت نمیکشی؟ بابام اجازه داده
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 خیلی زود پا میشه خبنکته رو نمیبینن.. نکته رو میسنجن زود پا میشه که زود زخم بستر نگیره ما ترازومون خرابه نگاه می کنیم همینجوری چکی میگیم 1
ooraman 22216 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 ماشالا سرعت!!!! از 10 دیقه پیش تا حالا چن صفه رفت جولو؟!:icon_pf (34): 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 بابام اجازه داده امان از دست تو و این بابات ابرو برای ما نزاشتین 1
bpcom 10070 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 اختیار دارین بیا یک..دو..سه... به به کتایون گلم !!! خوبی عمو جان ؟ ماشاالله به این کمر این کمره یا فنره حالا قرش بده ، این شاه فنره خوب عزیزم کمتر فعالیت کنای بابا شاهین جان خودت مدانی که : مقصود تویی :gnugghender: 1
Matin H-d 18147 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 اختیار دارین بیا یک..دو..سه... :2rqfst4:من دوست دارم این شکلی برقصم 2
کتایون 15177 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 شکسته نفسی می فرمایین نه جون هادی امان از دست تو و این بابات ابرو برای ما نزاشتین عمویییییییییییی شب عیده خب بذار شادی کنم
Matin H-d 18147 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 زود پا میشه که زود زخم بستر نگیرهما ترازومون خرابه نگاه می کنیم همینجوری چکی میگیم اخه اینجوری پا درد میگیره:icon_razz: 1
کتایون 15177 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 به به کتایون گلم !!!خوبی عمو جان ؟ ماشاالله به این کمر این کمره یا فنره حالا قرش بده ، این شاه فنره این جوری خوبه؟!!!!! :2rqfst4:من دوست دارم این شکلی برقصم خوبه خوبه افرین خوب داری پیشرفت می کنی 3
شـاهین 8068 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 به به کتایون گلم !!!خوبی عمو جان ؟ ماشاالله به این کمر این کمره یا فنره حالا قرش بده ، این شاه فنره شاهین جان خودت مدانی که : مقصود تویی :gnugghender: ای دلبر و مقصود ما ای قبله و معبود ما آتش زدی در عود ما نظاره کن در دود ما پسی میلی چی؟
شـاهین 8068 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 نه جون هادی عمویییییییییییی شب عیده خب بذار شادی کنم برو تو قسمت زنون برقص جلو چشم نا محرم گناه داره دخترم 1
bpcom 10070 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 هادیه داره قر میده من که تا حالا از این هادی قری ندیدم ، همیشه چسبیده به اون صندلیش ماشالا سرعت!!!! از 10 دیقه پیش تا حالا چن صفه رفت جولو؟! به به ... باد آمد و بوی عنبر آورد ... خوبید شما ؟ شما این زنه منو ندیدید ؟ بگید این شب سال نویی یه سر بزنه به ما .... فردا رفتم سرش هوو آوردم نیاید همتون سر من خراب شید ... از من گفتن بود زود پا میشه که زود زخم بستر نگیرهما ترازومون خرابه نگاه می کنیم همینجوری چکی میگیم پس پاشو یه قر بیا دیگه . بذار پاهات یه تکونی بخورن 1
کتایون 15177 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 برو تو قسمت زنون برقص جلو چشم نا محرم گناه داره دخترم چشاشونو می بندن قول دادن 1
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 اخه اینجوری پا درد میگیره:icon_razz: نه داره عضلاتشو تقویت می کنه اتفاقا 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 چشاشونو می بندن قول دادن این مهرداد هیز هستش رو قول هاش هم نمیشه حساب کرد از حمید بپرس 2
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 من که تا حالا از این هادی قری ندیدم ، همیشه چسبیده به اون صندلیش به به ... باد آمد و بوی عنبر آورد ... خوبید شما ؟ شما این زنه منو ندیدید ؟ بگید این شب سال نویی یه سر بزنه به ما .... فردا رفتم سرش هوو آوردم نیاید همتون سر من خراب شید ... از من گفتن بود پس پاشو یه قر بیا دیگه . بذار پاهات یه تکونی بخورن خوبه؟
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری