Neutron 60972 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 من بیکارم این 20 صفحه رو خوندم نه؟؟؟ نه تنها بیکاری بلکه یه چیز دیگه ای هم هستی 3
bpcom 10070 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 من بیکارم این 20 صفحه رو خوندم نه؟؟؟ :w127: فکر کنم ..... نه تنها بیکاری بلکه یه چیز دیگه ای هم هستی :smiley (18): 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 نه تنها بیکاری بلکه یه چیز دیگه ای هم هستی تعارف نکن جون داداش بگو چیم !!! 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 چه خبره؟ منم عیدی میخوام تو چجوری روت میشه از عیدی خواستن حرف بزنی؟؟
alimec 23104 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 وای از اون روزی که.... باهر صدایی که میاد فکر میکنم تو اومدی تو بودی که به عشقمون خنجر دلتنگی زدی باهرنفس تازه میشه اون همه خاطراتمون حتی تو خوابم عادته این که بگم پیشم بمون اماتوبی وفایی ودرد منو نمیدونی هرچی بگم پیشم بمون تو پیش من نمیمونی وای از اون روزی که من از عشقمون دل بکنم تو رو فراموش کنم و دل و به دریا بزنم وای از اون روزی که من رو اسم تو خط بکشم وای از اون روزی که من بگم پشیمون نمیشم وای از اون روزی که تو خنده کنی به حرف من وای از اون روزی که خنده های تو گریه بشن وای از اون روزی که تو دوباره عاشقم بشی هی برام گریه کنی داد بزنی درد بکشی فکر نکن که من میام به قصه هات گوش میکنم ...هرچی بدی کرده بودی ساده فراموش میکنم 2
bpcom 10070 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 چه خبره؟ منم عیدی میخوام این مدیره ما هم تو خساست دست هر چی اصفهونی و قزوینیه از پشت بسته ... عیدیه چی میخوای ، الان تو باید عیدی بدی ... این همه فعالیت تو نواندیشان که شده گل سرسبد فروم های ایرانی به خاطر کاربراشه ... من به نمایندگی از اتحادیه و اصناف وابسته به رسته کاربران نواندیش نفری 100 امتیاز عیدی واسه همه و 200 امتیاز هم اضافه واسه خودم به عنوان سخنگوی جمعیت فعال این انجمن درخواست میکنم ... زود باش عیدیو بده ، 2
Neutron 60972 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 تعارف نکن جون داداش بگو چیم !!! خیلی خانومی. (چی فکر کرده بودی واقعا با خودت؟ ) 4
bpcom 10070 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 خیلی خانومی. (چی فکر کرده بودی واقعا با خودت؟ ) اینو از اعماق تهت گفتی یا دفع بلا بود 2
alimec 23104 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 برایت رویاهایی آرزو میکنم تمام نشدنی و آرزوهایی پرشور که از میانشان چندتایی برآورده شود. برایت آرزو میکنم که دوست داشته باشی آنچه را که باید دوست بداری و فراموش کنی آنچه را که باید فراموش کنی. برایت شوق آرزو میکنم. آرامش آرزو میکنم. برایت آرزو میکنم دوام بیاوری در رکود، بی تفاوتی و ناپاکی روزگار. بخصوص برایت آرزو میکنم که خودت باشی سال نو مبارک 5
Neutron 60972 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 اینو از اعماق تهت گفتی یا دفع بلا بود ای بابا مهرداد جون ... منو فروغ دو روحیم در دو بدن. اینحرفا رو نداریم باهم 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 خیلی خانومی. (چی فکر کرده بودی واقعا با خودت؟ ) فکر من مهم نیست عزیزم، شما چی میخواستی بگی ؟؟ 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 برایت رویاهایی آرزو میکنم تمام نشدنیو آرزوهایی پرشور که از میانشان چندتایی برآورده شود. برایت آرزو میکنم که دوست داشته باشی آنچه را که باید دوست بداری و فراموش کنی آنچه را که باید فراموش کنی. برایت شوق آرزو میکنم. آرامش آرزو میکنم. برایت آرزو میکنم دوام بیاوری در رکود، بی تفاوتی و ناپاکی روزگار. بخصوص برایت آرزو میکنم که خودت باشی سال نو مبارک باز خوبه رنگشو عوض کردی 4
alimec 23104 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 خداحافظ سال 90 سلام سال 91 سلام ای غروب غریبانه دل سلام ای طلوع سحرگاه رفتن سلام ای غم لحظه های جدایی خداحافظ ای شعر شبهای روشن خداحافظ ای شعر شبهای روشن خداحافظ ای قصه عاشقانه خداحافظ ای آبی روشن عشق خداحافظ ای عطر شعر شبانه خداحافظ ای همنشین همیشه خداحافظ ای داغ بر دل نشسته تو تنها نمی مانی ای مانده بی من تو را می سپارم به دلهای خسته تو را می سپارم به مینای مهتاب تو را می سپارم به دامان دریا اگر شب نشینم اگر شب شکسته تو را می سپارم به رویای فردا به شب می سپارم تو را تا نسوزد به دل می سپارم تو را تا نمیرد اگر چشمه واژه از غم نخشکد اگر روزگار این صدا را نگیرد خداحافظ ای برگ و بار دل من خداحافظ ای سایه سار همیشه اگر سبز رفتی اگر زرد ماندم خداحافظ ای نوبهار همیشه ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 اینو از اعماق تهت گفتی یا دفع بلا بود یه درصد فک کن از همون اعماقی که میگی گفته باشه!!! 3
alimec 23104 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 باز خوبه رنگشو عوض کردی خیلی زیبا بود سارا جان:icon_gol:/ امیدوارم هر چه زودتر خوب بشی 1
bpcom 10070 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 ای بابا مهرداد جون ... منو فروغ دو روحیم در دو بدن. اینحرفا رو نداریم باهم دانم ، غیر این میگفتی تعجب داشت فکر من مهم نیست عزیزم، شما چی میخواستی بگی ؟؟ من میدونم ، منظورش بیب دار بود اونم یه بییییییییییییییییییییییییییییییییییییییب به این بلندی 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری