.MohammadReza. 19850 سازنده ارسال شده در 19 خرداد، 2012 محمد رضا طفلک:ws28: با این پستای مسخرت سعی نکن تاپیکو از روند خودش خارج کنی تو فعلا برو تو کار ممد.. کار یه دقه س زعفران+جیلی بیلی+نبات+نخود+یه کادو هر چی می خوای به من بگو با گاری میرم دنبالش میریم برات خرید می کنیم از همینا که میگی بگو فری بخره میرم میگیرم ازش 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 عید همگی مبارک :hapydancsmil: عید شما هم مبارک:hapydancsmil: 1
Valentina 13665 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 جایی که شما اقامت میکنی ما کارتن خوابیم.. مسعود خبر داره..
شـاهین 8068 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 من دلم نمیخواد برمممممممم... میخوام بمونممممممم.. کوجاااااااااااا
شـاهین 8068 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 با این پستای مسخرت سعی نکن تاپیکو از روند خودش خارج کنی کار یه دقه س از همینا که میگی بگو فری بخره میرم میگیرم ازش تو هم فردا ببرش میلاد نور برام بخره من هم برم ازش سوغاتیم رو بگیرم:gnugghender:
Valentina 13665 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 من دیگه برم نم نم.. سال نو همگیتون مبارککککککککککککک... سال خوبی داشته باشین... 1
Neutron 60972 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 سلام سلام من میگم تا کسی نیست بیایم "ترین های برعکس" انجمنو همینجا انتخاب کنیم مثلا خز ترین جلف ترین لوس ترین و ... فقط اسمای دوستایی که فکر میکنید با جنبه هستنو بگید. 5
Secret: 2286 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 اواتار قشنگ سلام سلام من میگم تا کسی نیست بیایم "ترین های برعکس" انجمنو همینجا انتخاب کنیم مثلا خز ترین خز یعنی چی؟ جلف ترین نوترون و و اسی رکورد لوس ترین تاپیکها و جلف ترین لوس ترین و ... فقط اسمای دوستایی که فکر میکنید با جنبه هستنو بگید. 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 سلام سلام من میگم تا کسی نیست بیایم "ترین های برعکس" انجمنو همینجا انتخاب کنیم مثلا خز ترین جلف ترین لوس ترین و ... فقط اسمای دوستایی که فکر میکنید با جنبه هستنو بگید. یک تاپیک بزن در این رابطه. یاد جایزه تمشک طلایی افتادم که همیشه به بدترین ها داده میشه. پیشنهاد خوبی بود. 4
Secret: 2286 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 :persiana__hahaha: همینی که هست ننه بزرگ من ننه نیستم بی بی هستم 1
Secret: 2286 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 یک تاپیک بزن در این رابطه. یاد جایزه تمشک طلایی افتادم که همیشه به بدترین ها داده میشه. پیشنهاد خوبی بود. گاو طلایی برای آخرین پیشنهاد آبکی سال 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 گاو طلایی برای آخرین پیشنهاد آبکی سال خواستم یک چیزی از خر طلایی هم بگم، ادب نذاشت. :zadan: 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری