شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ بیا دختر گلم سکه زمان کوروش کبیر باهاش میتونی تیزوتو بخری کمپلت:دی گولاخ پس ما چی؟ لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ تاپیکشو که بسته....منم 15 رو میخواممممممممم بریم پروفایلش عید دیدنی؟ لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ گولاخ پس ما چی؟ این فقط ماله منه!!!!منم بهش عیدی دادم..... 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ بریم پروفایلش عید دیدنی؟ من قبلنا هم رفتم...خونه نیست.... 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ این فقط ماله منه!!!!منم بهش عیدی دادم..... خو منم عیدی موخام 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ من قبلنا هم رفتم...خونه نیست.... خونه هستش از تزس مهمون خودش رو مخفی کرده سیرابی 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ فرزندم بدان که قطره که قطره جمع گردد.... اگه فامیل برسونن!!!:evilsmile: اون که بعععععله ولی اگه برسونن من یه ساعت خریدم 4 تومن آخه این ساعتی که میفرمایی عمرش یه ماه ، داداش من تا حالا 2 بار خریده داغون شده همه که مثل شما مایه دار نیستن که بخوان ساعت مارک فلان بخرن بابا ما یه چیزی می خوایم که زمان رو بهمون نشون بده به جون خودم من اصلا ساعت ندارم . تو عمرم از یه ساعت خوشم اومد میگفت 430 تومن ، نداشتم ، نخریدم و بعد اون هیچ ساعتی به دلم نمی چسبه . واسه همین اصلا ساعت نمیندازم لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ سلاااااااااااااااام دررررررررود....نکنه شما هم عیدی میخوایی؟؟؟!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3:banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ دررررررررود....نکنه شما هم عیدی میخوایی؟؟؟!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3:banel_smiley_4: ارهههه عیدی موخااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ ارهههه عیدی موخااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:gnugghender: خوب پس بشین آروم ببینیم این محمدرضا کی میاد عیدی مارو بده ؟!!!!! 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ عزیزم من شماره حسابم رو برات پیام خصوصی میکنم بریز تو کارتم دمت گرم خیلی خانومی :hapydancsmil: به جون خودم من اصلا ساعت ندارم . تو عمرم از یه ساعت خوشم اومد میگفت 430 تومن ، نداشتم ، نخریدم و بعد اون هیچ ساعتی به دلم نمی چسبه . واسه همین اصلا ساعت نمیندازم من از ساعت خوشم نمییاد 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ دررررررررود....نکنه شما هم عیدی میخوایی؟؟؟!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3:banel_smiley_4: اگه میخوای به پسرم عیدی بدی ، باید به پدرشم بدی مگه نه مجتبی جونه بابا ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ خوب پس بشین آروم ببینیم این محمدرضا کی میاد عیدی مارو بده ؟!!!!! تو با ممدرضا کارنداشته باش .... عیدی منو بدهههه 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ اگه میخوای به پسرم عیدی بدی ، باید به پدرشم بدی مگه نه مجتبی جونه بابا ؟؟؟ بابا بهم عیدی نمیدی موخای عیدیمم ببری 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ اگه میخوای به پسرم عیدی بدی ، باید به پدرشم بدی مگه نه مجتبی جونه بابا ؟؟؟ مهردا من هم عیدی موخوام شماره حسابم رو بهت بدم؟:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ عزیزم من شماره حسابم رو برات پیام خصوصی میکنم بریز تو کارتم دمت گرم خیلی خانومی :hapydancsmil: من از ساعت خوشم نمییاد سلام داهیی .... خوفی؟ اومدی بهم عیدی بدی .....:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده