soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ هیچی تو هیچ جای دنیا یجور نیست، نه توالت نه ساعت کشیدن جیگی میگی؟ یکی یه اطلاعات بده ببینم این ساعت کشیدن چجوریه؟ باید شاخ یکی رو بشکونم.....آخه یکی نیست بگه وقتی اطلاعات نداری چرا کل میندازی؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ پارسال وضع مردم خیلی خوب بود خیلی خوب عیدی میدادن، امسال کلا تو چشم آدم نگاه نمیکنن 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ جیگی میگی؟یکی یه اطلاعات بده ببینم این ساعت کشیدن چجوریه؟ باید شاخ یکی رو بشکونم.....آخه یکی نیست بگه وقتی اطلاعات نداری چرا کل میندازی؟ من فقط میدونم تو ترکیه و آذربایجان هم هست، کافیه؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ پارسال وضع مردم خیلی خوب بود خیلی خوب عیدی میدادن، امسال کلا تو چشم آدم نگاه نمیکنن راست میگی لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ درود...چرا آه میکشی؟؟؟دیگه این چند روز خوش باشین بعد دوباره سیصد و اندی روز وقت هست !!!! ایول باحال گفتی چطوری؟ 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ چطوری؟ دکتری؟ پ.ن:بنده هم وکیل و هم وصی ستاره بانو میباشم! 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ خدا بیامرز جد بزرگوار ما هم عیدی شمردن رو خیلی دوست داشتبچه که بودم هرچی عیدی داشتم میگرفتن یکی به من عیدی بده کدوم جد؟؟؟؟ آره منم همینطور!!!! برو حالشو ببر..... چیزی که عوض داره گله ندارهههههههههه...بدو سهیل من میخوام ساعت بخرم..ببین چقدر دیگه باید عیدی بدی!!! 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ دکتری؟پ.ن:بنده هم وکیل و هم وصی ستاره بانو میباشم! پیشته بابا.............:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ ایول باحال گفتی چطوری؟ به به درود بر عزیزدل.......خوبه خوبم.....از بس به زور میوه چپوندن توی دهنمون به زور داره حالم بد میشه 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ کدوم جد؟؟؟؟آره منم همینطور!!!! برو حالشو ببر..... چیزی که عوض داره گله ندارهههههههههه...بدو سهیل من میخوام ساعت بخرم..ببین چقدر دیگه باید عیدی بدی!!! بیا دختر گلم سکه زمان کوروش کبیر باهاش میتونی تیزوتو بخری کمپلت:دی 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ دکتری؟پ.ن:بنده هم وکیل و هم وصی ستاره بانو میباشم! 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ بیا دختر گلم سکه زمان کوروش کبیر باهاش میتونی تیزوتو بخری کمپلت:دی واییییییییییییییییییی سپاسسسسسسسسسسسسس....:shad::62izy85::shad::62izy85: آخه چرا منو احساساتی میکنید....عکسشو سیو میکنم به عنوان عیدی سهیل در سال 91:girl_angel: لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ به به درود بر عزیزدل.......خوبه خوبم.....از بس به زور میوه چپوندن توی دهنمون به زور داره حالم بد میشه بابا هنوز 2 روز گذشته هنوز کلی مونده .............نکنین این کارا رو ....... میوه خوردنش تو مهمونی های عید دیدنی سخته . شیرینی بخور 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ چقدر دلم میخواد تند تند برم عید دیدنی ،عیدی بگیرم....:hapydancsmil:دلم یه ساعت خوشگل میخواد!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اتفاقا اینجا خوب هم عیدی میدن!!!اما اگه دیگه خیلی خوش مرام باشن 5تومن میدن!!!من عیدی شمردن رو خیلی دوست دارم...جدی میگم...دیروز تا حالا 10 بار پولامو شمردم!!! با 5 تومن 5 تومن میخوای ساعت بخری ؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ بابا هنوز 2 روز گذشته هنوز کلی مونده .............نکنین این کارا رو ....... میوه خوردنش تو مهمونی های عید دیدنی سخته . شیرینی بخور اتفاقا هنوز زیاد جایی نرفتیم...:icon_pf (34): خاله بزرگم یه پرتقال و سیب گنده پوست گرفت و چپوند توی دهنم...راه فرار نداشتم....آخه مگه زوره!!؟؟؟ لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ با 5 تومن 5 تومن میخوای ساعت بخری ؟؟؟؟ فرزندم بدان که قطره که قطره جمع گردد.... اگه فامیل برسونن!!!:evilsmile: 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ با 5 تومن 5 تومن میخوای ساعت بخری ؟؟؟؟ من یه ساعت خریدم 4 تومن 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ درود...چرا آه میکشی؟؟؟دیگه این چند روز خوش باشین بعد دوباره سیصد و اندی روز وقت هست !!!! اخه این ممد دیکتاتور شماره 8 منو نمیده 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ با 5 تومن 5 تومن میخوای ساعت بخری ؟؟؟؟ همه که مثل شما مایه دار نیستن که بخوان ساعت مارک فلان بخرن بابا ما یه چیزی می خوایم که زمان رو بهمون نشون بده 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ اخه این ممد دیکتاتور شماره 8 منو نمیده تاپیکشو که بسته....منم 15 رو میخواممممممممم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده