کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ این مهرداد هیز هستش رو قول هاش هم نمیشه حساب کرد از حمید بپرس داداششششششششششششم..اگه داداشیم این جا بود 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ :2rqfst4:من دوست دارم این شکلی برقصم تو هر جور دوست داری برقص منم شاباش میدم نه جون هادی عمویییییییییییی شب عیده خب بذار شادی کنم برو تو قسمت زنون برقص جلو چشم نا محرم گناه داره دخترم برقص عمو جون این شاهین خودش چشماش مشکل داره فکر میکنه همه مثل خودشن. برقص عمو جون ای دلبر و مقصود ما ای قبله و معبود ما آتش زدی در عود ما نظاره کن در دود ما پسی میلی چی؟ میلی که چشم و چراغ ماست وجودش در قلب و یادش در ذهن ماست 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ نمیدونم چرا اما امسال عید برام یه جوریه!تفاوتی برام نداره،فردا صبح عیده،که چی مثلا؟نمیدونمشماها چه طور؟حال و هواتون واقعا به عید میخوره؟ منم حوصله عید و ندارم چراااااا؟!!!! امسال اکثرا اینجورین 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ تو هر جور دوست داری برقص منم شاباش میدم برقص عمو جون این شاهین خودش چشماش مشکل داره فکر میکنه همه مثل خودشن. برقص عمو جون منم شاباش میخوام عمو... هورا هورا میرقصم... 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ تو هر جور دوست داری برقص منم شاباش میدم برقص عمو جون این شاهین خودش چشماش مشکل داره فکر میکنه همه مثل خودشن. برقص عمو جون میلی که چشم و چراغ ماست وجودش در قلب و یادش در ذهن ماست یاد اتوبوس تنگه ی واشی هم بخیر 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ نه داره عضلاتشو تقویت می کنه اتفاقا اینجوری گرینباچ میکنه... مشکله عصبی میگیره #222222] 901539]تو هر جور دوست داری برقص منم شاباش میدم :w31: دوستامم اوردم.. به اونا هم شاباش بده 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ به به ... باد آمد و بوی عنبر آورد ... خوبید شما ؟ شما این زنه منو ندیدید ؟ بگید این شب سال نویی یه سر بزنه به ما .... فردا رفتم سرش هوو آوردم نیاید همتون سر من خراب شید ... از من گفتن بود سلاملیکممممممممممم شما چطورید ؟ خواب باشی مهرداد خان خواهرم طلاق غیابی گرفت رفت پی کارش 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ منم شاباش میخوام عمو... هورا هورا میرقصم... حسود 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ تو هر جور دوست داری برقص منم شاباش میدم برقص عمو جون این شاهین خودش چشماش مشکل داره فکر میکنه همه مثل خودشن. برقص عمو جون میلی که چشم و چراغ ماست وجودش در قلب و یادش در ذهن ماست حالا که سر کیسه رو شل کردی به من هم شاباش بده 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ خب بچه ها این حسن ختام برنامه ی امشب منه... سال خیلی خیلی خوب و پر قری داشته باشین همه تون...همیشه لبتون خندون و دلتون شاد باشه.. دوستون دارم.. بای بای تا سال دیگه... 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ خوبه؟ میگم خیلی رو ویبره ای ، میخوای بذارم رو دور کند این مهرداد هیز هستش رو قول هاش هم نمیشه حساب کرد از حمید بپرس تموم عالم و آدم میدونن من سرم بره ، قولم نمیره الان منظور از حمید ! کدوم حمیده ؟ هیز خودتی .. چشمای من به زلالی و پاکی چشمه های بهشتیه 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ خب بچه ها این حسن ختام برنامه ی امشب منه... سال خیلی خیلی خوب و پر قری داشته باشین همه تون...همیشه لبتون خندون و دلتون شاد باشه.. دوستون دارم.. بای بای تا سال دیگه... اینم به خاطر تو عمویی 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ میگم خیلی رو ویبره ای ، میخوای بذارم رو دور کند تموم عالم و آدم میدونن من سرم بره ، قولم نمیره الان منظور از حمید ! کدوم حمیده ؟ هیز خودتی .. چشمای من به زلالی و پاکی چشمه های بهشتیه پسر بی فکر اره می دونم همش دنبال حوری های بهشتی روی زمین میگرده 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ اینجوری گرینباچ میکنه... مشکله عصبی میگیره #222222] ببین پت و چقدر دلش صندلیه من می خواد 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ منم شاباش میخوام عمو... هورا هورا میرقصم... :w31: دوستامم اوردم.. به اونا هم شاباش بده شاباش شاباش ، هزاری بپاش یاد اتوبوس تنگه ی واشی هم بخیر آره چه سفری قرار بود باشه و چی شد منم حوصله عید و ندارم چراااااا؟!!!!امسال اکثرا اینجورین آره ، اصلا تو فاز عید نیستم ، هر سال میگیم دریغ از پارسال سال به سال عیدمون داره بی رونق تر میشه ، فقط حرفش بیشتر میشه ولی دل شاد واسه عید ، سیری چند هست که بخوای بخری ..... 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ پسر بی فکراره می دونم همش دنبال حوری های بهشتی روی زمین میگرده پ نه پ خودمو بکشم برم تو بهشت دنبالشون بگردم ، مگه عقلم کمه این همه نعمت اینجا هست ، کجا پاشم برم اونور سر حوریا با جبرائیل و عیسی و موسی بجنگم 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ من بیکارم این 20 صفحه رو خوندم نه؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده