nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ آخه تحویل پروژه هم دلتنگی دارهتایید کرد حجممو اما آخر کلاس کلی به همه 1چی گفت احساس کردم اونی که میخواسته برا هیشکی نشده برا پرهیز از اسپم امشب میخوام یکی دیگه بسازم یعنی 1 شب راحت نداریم ما بعدا میفمی چی میگم عزیز. و امااا..امشب فهمیدم که... به روز ها دل نبندم، روز ها به فصل که می رسند رنگ عوض می کنندبا شب بمانم، شب گرچه تاریک است ، لیکن همیشه یک رنگ است.... "شریعتی" 6 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ امشب خوابم نمی بره .الاف شدم به خدا!! 8 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ امشب اعصابم خورده دلم گرفته تازه فردا هم امتحان دارم ... هیچی نخوندم امشب باید سعی کنم تمومش کنم / اما خیلی حالم بده نمیتونم برم سر جزوه ... دلم گرفته انگاری مخم هم گرفته 12 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ امشب به معنای واقعی کلمه از هر جی تحصیلات تکمیلی و انجام پروه و تحویل پروژه و کلاً از هر چیزی که توش پروژه است حالم بهم می خوره . !!!!!! 14 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ سردرد شدیدی دارم دوتا ژلوفن هم کاری از پیش نبرد عذاب وجدان لعنتی هم هست از امروز، لعنت 11 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ امشب....... دومین شبی بود که رفتم باشگاه اما باز احساس میکنم درد سینه ام همچنان بهتر نشده ولی جاتون خالی اینجا داشت بارون می بارید و من بازهم زیرش قدم زدم و خیس شدم آرزو میکنم زندگی همه دوستای گلم مثل بارون لطیف و دوست داشتنی باشه ولی آسمون چشاشون هیچ وقت ابری نباشه مگر از ذوق و خوشحالی 13 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ امشب یه حرکتی زدم که امیدوارم لو نره که اگه بره من و چند نفر دیگه بدبخت میشیم 11 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ امشب بازهم داره بارون می باره اونم چه بارونی جاتون خالی دارم چایی می خورم و از پنجره اتاق به بارش بارون نگاه میکنم:hapydancsmil: 15 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ خوابم میاد ولی میترسم بخوابم میترسم زلزله بیاد سرم درد میکنه 13 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ امشب برگشتم به 13 سال پیش...چهارشنبه آخر فروردینش...راستی من چرا از چهارشنبه ها خوشم میاد 6 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ امشب تازه شروع شده......................................................... 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ امشب بعد از چندماه خودش شروع کرد به حرف زدن حس خوبی بود تا وقتی که بد تمومش نکرد اما .... طبق معمول گفت: من از اولم همین بودم !! 9 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ امشب بعد مدتها بالاخره تونستم مدار بخونم!:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ چرا امشب خوابم نمیبره با اینکه از صبح سرپا نون درست میکردم 11 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ دلمــــــــــــــــــــ میوه های ترش و شور میخــــــــــــــــــــواد :w74: 10 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ امشب داشتم به این فک میکردم کههههه....دارم تبدیل به گونه خاصی از جغد میشم 10 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ امشب از اون شباست که حوصله هیچی رو ندارم...حتی نوشتن 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده