هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ مگه شما متاهل نبودین ؟!!!!!!!!!!!!!!!!:w58::w58::w58::w58::w58: چه ربطی داره به تاهل؟ مگه متاهلا همو دوست ندارن؟ 9 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ امشب شب خوبيه برام...چون كلاس مزخرف انقلابو با اون ارايه مسخره اش تموم شد و همچنين فردا كلاس ندارم مي تونم تا هر وقت دلم مي خواد بخوابم...هيچ كس نمي تونه اين حس لذت بخشو انكار كنه... مگه نه؟؟؟!!! 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ خوابم میاد و برای سیر خوابیدن باید تا 5شنبه صبر کنم 6 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ خیلی نگرانم خیلی عصبانی و دل شکسته ام کاش یه کم دیگه نقش بازی میکردی چیی نمونده بود که تموم شد حالا چه فرقی داره دیگه 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ امشب خیلی خوشحالم میخوام بعد از مدتها تا ظهر بخوابم. دلم واسه یه خواب توپ لک زده 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ امشب 24 ساعته ایرانسل رو گوشیم اس ام اس تبلیغاتی نفرستاده و گوشیم زنگ هم نخورده و حتی یه اس ام اس نداشته 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ بارون امشب رو خیلی دوست دارم . . . خیلی زیاد . . . گاهی آسمون جای دل ها می باره . . . مرسی که امشب به جای دلم بارید . . . 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ امشب کلی شاد شدیم با این ویدیو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ امشب کلی شاد شدیم با این ویدیو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازم شادمون کن 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ امشب چه شبی است شب مراد است امشب هرجا بروی شمع و چراغ است امشب امشب چه شبی است شب وصال است امشب هر جا بروی شمع و چراغ است امشب بادا بادا مبارک بادا ایشالا مبارک بادا کوچه تنگه بله عروس قشنگه بله کوچه تنگ و تاریکه عروس بلند و باریکه بادا بادا مبارک بادا ایشالا مبارک بادا گل در اومد از حموم سنبل در اومد از حموم تازه داماد و بگین عروس در اومد از حموم بادا بادا مبارک بادا ایشالا مبارک بادا 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ امشب چه شبی است شب مراد است امشبهرجا بروی شمع و چراغ است امشب امشب چه شبی است شب وصال است امشب هر جا بروی شمع و چراغ است امشب بادا بادا مبارک بادا ایشالا مبارک بادا کوچه تنگه بله عروس قشنگه بله کوچه تنگ و تاریکه عروس بلند و باریکه بادا بادا مبارک بادا ایشالا مبارک بادا گل در اومد از حموم سنبل در اومد از حموم تازه داماد و بگین عروس در اومد از حموم بادا بادا مبارک بادا ایشالا مبارک بادا هر کی ندونه فکر میکنه امشب شب دومادیته 7 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ هر کی ندونه فکر میکنه امشب شب دومادیته نه از این شعره خوشم اومد نوشتمش منو چه به دومادی 4 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ امشب پس از مدت ها ( ماه ها ) شبي به يادماني داشتم ... وقتي اين 3 نفر كنار هم قرار ميگينرد عجب مثلث قهقه اي تشكيل ميشه ... ازشون ممنونم هنر شاد كردن ديگران ، نه به گريه انداختن ... 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ دیروز و امروز فقط تو فکر این بودم که چقدر چقدر این دنیا کوچیکه خیلی اتفاقی از طریق یکی از بچه ها یه دوست قدیمی رو پیدا کردم . 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ امروز سوار الگانس پلیس شدم 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ امروز از صبح که پا شدم نشستم پای سیستم و همش دنبال اخبار مذاکرات بغداد بودم ...... آخرش هم که دستمون رو گذاشتن تو حنا :icon_razz: ولی یه چیز جالب کشف کردم .... اینکه خبرگزاری های فارسی همش کپی پیست میکنن و اونم ساعتی .... یا چند ساعتی یه بار 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ امشب دلم گرفته منو گذاشته رفته امشب دلم گرفته منو گذاشته رفته من نمی دونم چه کردم من نمیدونم چی شد من نمی فهمم چی کردم من نمیدونم چی شدددددددددددددددددددددددددددددد 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ امشب تمام حوصله ام را در يك كلام كوچك؛در تو خلاصه كردم: اي كاش يكبار تنها همين يكبار تكرار مي شدي!تكرار ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده