azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امروز روز خوبی بود یعنی باید بگم خوب بود بگم بد بود هم چیزی عوض نمیشه .... میشه ؟ اما این سرماخوردگی کلافم کرده گلو درد سردردش که دیگه نگو ... اما من هنوز به آینده بهتر امیدوارم ... امشب هم میگذره نمیخوام بد بگذره اما امروز یه کم با اهالی خونه بد اخلاقی کردم:v57xpgj21gn50sq6izf:girl_blush2: نیست کلافم باید معذرت بخوام ازشون :w554: به شدت هم امروز و امشب دلم چای می خواد :coffee: 7 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چون تا شب دیگه وقت سرخاروندن ندارم اجالتا جمله شبمو الان میگم دلم واسه خودم انقده تنگ شده ک حد نداره .. از امروز دقیقن ۹۸ روز ک بگذره جمعه ۳ شهریور از شره همه چی راحت میشم میرم جلو آینه ی دل سیر خودمو نگا میکنم :Laie_28: 7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امروز روز .روز خیلی گندی داشتم خدا شبشو به خیر کنه 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یه افسردگی موقتِ کاری گرفتم ...... با برنامه ریزیه خیالی هم باید موقتا درستش کنم 7 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امروز ی دوست قدیمیو بعد از ۵ سال دیدم چقد تغییر کردیم چقد بچه بودیم اون موقه ها کاش نمیدیدمش اصن 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عصری کل بدنم دچار اسپاسم شد با بدبختی ول شده کرخ هستم .... چندروزه دچار دپرسی شدم دیگه حتی حال ندارم برم از خونه بیرون بگردم.. 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امروز...روز خسته کننده ای بود...دیشب بخاطر کنفرانس امروز ساعت 1:30 خوابیدم و صبحم ساعت 7 پاشدم... کلا خستم 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امشب چه شبی است، شب مراد است امشب هرجا برویم، شمع و چراغ است امشب 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امشب اندازه یه عمر خسته ام. شب به خیر 5 لینک به دیدگاه
~ Reza ~ 418 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو که باشی کنار من دیگه هیچ چیزی کم نیست 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هیچ چیز بدتر از این نیست که بعد دو شب بی خوابی بتونی بخوابی و توی اوجش بختک بیوفته روت 8 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امشب با مامانم یه بحث جدی داشتیم من :نماد مدرنیته مامان :نماد سنت رابطه : تقابل و تضاد همش از اینجا شروع شد که خواستم بخشهایی از کتاب موج سوم الوین تافلر براش بخونم راستش هدفم بیشتر مشورت باهاش بود این روزا ذهنم بدجور دچار تناقض شده و نیاز مبرم داشتم تا مثل همیشه مامان به دادم برسه مثل همیشه شاهکار کرد و بهم فهموند زیادی داشتم تند می رفتم اما درنهایت تصویر بدی از خودم تو ذهن مامان گذاشتم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 باید سر فرصت درستش کنم 9 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شب مزخرفیه کلافه بی حوصله بیقرار اه اه اه 8 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دیشب از زور خستگی نفهمیدم کی خوابم برد 7 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امشب خوشحالم چون اونی که دوستش دارم دوستم داره 14 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امشب چرا انقدر چشام میسوزه؟ 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به سلامتی الان درست یک هفته هست که آلرژی فصلیم برگشته اینبار خیلی بی سروصدا اومده ... 7 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امشب انتظار 9 ساله و به عبارتي 15 ساله ام تمام شد و چلسي قهرمان شد:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امشب خوشحالمچون اونی که دوستش دارم دوستم داره مگه شما متاهل نبودین ؟!!!!!!!!!!!!!!!!:w58::w58::w58::w58::w58: 6 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ امشب دلتنگ بودم و دلم داغون کم آوردم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده