setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ امشب میخواستم بگم چقدر ناراحتم ولی وقتی اومدی همش یادم رفت چرا نگفتم 5 لینک به دیدگاه
shahramg 547 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ امشب میخواستم بگم چقدر ناراحتم ولی وقتی اومدی همش یادم رفت چرا نگفتم چرا چی شده؟ 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ امشب حس عجیبی دارم ... تازه از سفر برگشته ام ! اما نمیدانم چرا باز هم میخواهم به سفر بروم اما این بار به سفری که بازگشتی تداشته باشد ! نمیدانم ... شاید این آخرین پست من در این تالار و شاید در این انجمن و شاید در این دنیای مجازی باشد ! پس بگذار همین حالا بگویمت : خدانگهدار... 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ این روزها و شبها یه حس عجیبی دارم حسی که بهم میگه دارم توی یه امری موفق میشم ......... 10 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ امشب از اون شباست!!!!!!!!!!!!!!!کاش یه فردا هم مال من بود!!!! 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ سه سال و اندی مدت زیادی بود با یکی قهر بودم از ظهر بدجور دلم هواش و کرده بود انقدر بیقرار بودم که شب بشه و برم دست بوسش! حدود یک ساعت التماسش و کردم و عذر خواهی کردم ازش نازش و خریدم و قول دادم که هرگز دیگه فراموشش نکنم اره امشب حس سبکبالی دارم چون از امشب دیگه تکیه گاهم دوباره کنارمه و اون کسی نیس جز خدا خدایا دیگه من و ول نکن چون فهمیدم بی تو پوچم 19 لینک به دیدگاه
S.Ansari 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سه سال و اندی مدت زیادی بود با یکی قهر بودم از ظهر بدجور دلم هواش و کرده بود انقدر بیقرار بودم که شب بشه و برم دست بوسش! حدود یک ساعت التماسش و کردم و عذر خواهی کردم ازش نازش و خریدم و قول دادم که هرگز دیگه فراموشش نکنماره امشب حس سبکبالی دارم چون از امشب دیگه تکیه گاهم دوباره کنارمه و اون کسی نیس جز خدا خدایا دیگه من و ول نکن چون فهمیدم بی تو پوچم جالب بود !!!! 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امشب 2/2/1391 قلبم شکست و برای اولین بار برای خودم دل سوزوندم. 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلم گرفته زشت وبد از اون مدلها که با هزاربار شنیدن دوستت دارم و این حرفها هم باز نمیشه وقتی این مدلی میشم از خودم منزجر میشم خب چرا اینقدر دیر ابراز احساسات منه کله خر همیشه زمانی رو دارم که دیگه بی تفاوت همه چی میشم الان بی تفاوتم نسبت به احساسات خودم و هرکسی ................. 3 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وقتي به عملكرد روز گذشتم نگاه ميكنم ميگم : خاك بر سرم ! اميدوارم فردا اين حرف رو از خودم نشنوم ... 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امشب هم که بگذرد نمیدانم میشود چند روز! ولی نمیگذرد..! 2 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ لغت کم دارم و قهوه و باران را ! تمام اینها هم که باشد خودم را کم دارم ... نه ! امشب شب من نیست ... 2 لینک به دیدگاه
Narges.Z 222 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فردا سمینار دارم و کلی هم استرس ولی باید تا صبح بیدار بمونم. امروز و امشب اصلا باب میلم نبود و بره و دیگه برنگرده.............. 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای لعنت به آدمایی که بهشون میگی چیزیو بهم یاد آوری کن بعد فردا صبحش میان طلبکارانه به آدم نگاه میکنن که چرا فراموش کردی! آخه لامصب خودت یادت بود که یادم بندازی امشب از دست این قشر فرهیخته حسابی کلافه ام! 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دیشب خیلی بهم بد گذشت... امشب خیلی خوب بود... خداروشکر... 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امشب دندون درد، امروز عصر خوب و خاطره انگیز شد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده