mojhde.z 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ امروز از صبح که بیدار شدم همش در حال گردش بودم الانم خاکی پاکی و خسته ام ، جاتون خالی امروز باغ بودم خوش گذشت:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ امروز عصر امشب الان پر از انرژی بودم و هستم مثل کپسول گازی که تازه تا خرخره پر شده:persiana__hahaha: نترکم:53tnkbetm2eof1u84pj 6 لینک به دیدگاه
Narges.Z 222 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ امروز روز خوبی بود و خوش گذشت یه چیز تو مایه ی سیزده بدر بود تنها بدیش این بود که تو بازیام شانس نیاوردمو باختم. امروز بعد مدتها رفتم سر خاک مادر بزرگمو یکم آروم شدم، این خودش خیلی خوب بود. امشب هم خوبیش به این بود که این تاپیک و دیدم و از این به بعد سعی میکنم هرشب یه چیزی بنویسم! 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ امروز تا ظهر خوابیدم اما بعد از ظهر حسابی بهم خوش گذشت رفتم دیدن یه دوست قدیمی الان فقط خوابم میاد 4 لینک به دیدگاه
nasa66 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ در روزي گذشت انقد بد بود كه احساس ميكردم زمين و زمان داره بهم دهن كجي ميكنه هنوزم اين احساسو دارم 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ امشب دله یکی رو شاد کردم ولی فکرکنم دل یکی رو شکستم داره بارون میاد و دله منم به شدت گرفتهعجب کاری کردم .... خریت بود..... 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ دیشب از شدت درد و خستگی تا ساعت 3 خوابم نبرد. امروز صبحم از ساعت 9 بیدارم. همینجوری پیش برم 13 ام باید ختممو بگیرن. من چرا اینجوری شدم... 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ روز خوبی بود شب جالبی نیست اما ........ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ چیزی عوض نشده ولی احساس من بهتره 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ شبی بارونی بسیار بسیار زیباست.... مخصوصا اینکه دارم آهنگ تو بارون که رفتی (سیاوش قمیشی رو گوش میدم) روزش خوب نبود 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ تو ك نيستي.. ___________ تو که نیستی زندگیمو زیر پای کی بریزم واسه کی دلم بمیره وقتی تو نیستی عزیزم دست سرد این زمونه دستامو از تو جدا کرد بازی دوری و حسرت با دلای ما چها کرد عشق تو توی وجودم تا همیشه موندگاره همه آرزوم همینه که ببینمت دوباره دوری تو داره آروم منو از پا در میاره رنگ پیری ذره ذره تو وجودم پا میزاره پا میزاره طاقت دوری ندارم تو بیا بمون کنارم ارزونی قدم تو همه دار و ندارم ای قشنگترین ترانه با تو بودن آرزومه ای تو نیمه وجودم بی تو عمر من حرومه عشق تو توی وجودم تا همیشه موندگاره همه آرزوم همینه که ببینمت دوباره دوری تو داره آروم منو از پا در میاره رنگ پیری ذره ذره تو وجودم پا میزاره نمیزارم که جدایی عشقمو از تو بگیره چشم به راهه تو می مونم نگو اما دیگه دیره دیگه دیره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
Narges.Z 222 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ از دست این خرابی اینترنت کلافه شدم، این باره سومه که واسه این تاپیک پست ارسال می کنمو میپره!!!!!!!!!!!!! اصلا بی خیال امروز و امشب، الآن که دلم میخواد با مشت بزنم تو مانیتورو عشق است!!!!!!!!!!! 9 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ امشب شب خوبي بود...بعد از چند وقت كه بي حوصله و كلافه بودم امشب شبي بود كه خوشحال بودم و آرامش داشتم چون تغيير ايجاد كردم تغييري كه واقعا مفيد بود!! 9 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ امشب خوب نیست چون میخوام برا یه مدت برم از انجمن بدرود 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ امشب خوب بود.. همش خواب بودم 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ امروز من: درس/ نت و نواندیشان امشب یخورده بی حالم 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ امشب فقط دلم میخواد کاش فردا بارون بباره بگیرم تا شب بخوابم 4 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ امشب همه دلخوشیام تموم میشن... از فردا روزای سختی در انتظارمه... 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ امشب پایانی کلی تعطیلی،فرداش باز کار و شیفت 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ امشب میخوام یه تاپیک بزنم در حد تیم ملی منتظر باشیددددددددددددددددددددددددددددددددد:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده