bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ درسته هنوز شب نشده اما دیشب با کلی سختی و فکر خوابیدم اما حیف خواب خوبی که از خودم دریغ کردم Sent from my SM-N900 using Tapatalk 9 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ امشب دلم گرفته Sent from my SM-N900 using Tapatalk 9 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ زیاد با دیگران نباش با آنها فاصله بگیر آنها، تنها تو را برای خود میخواهند روزهایت را، برای روزهایشان میگیرند و هرگز روزی، حاضر نخواهند شد تو را به یاد آورند و تو آرام آرام، غمگین خواهی شد فقط آرام، فاصله بگیر روزهایت را، برای خودت مصرف کن Small World 12 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ امشب دلم شدیییییییییییییییید یه چیزی میخواد!!!!که خودشم دقیق نمیدونه چیهپس نمیدونم مشکلش حل کنم!!! . . . . امشب اصلا حس خوبی به هفته ای که پیش رومه ندارم....ولی....ولی ...باید بهترین هفته باشه!فهمیدی!!!فکر منفی ممنوع:vahidrk: پس. . . امشب وامشب های بعدی همگی خوبن 10 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ امشب دلم ویولون میخواد.وایسم رو به هوای بارونی و آهنگ باز ای الهه ی ناز رو بزنم 7 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ امشب دلم یه تحول میخواد یه تحول خیلی بزرگ از خودم خسته ام مثل بچه ای شدم که یه مدت خودش رو با یکی از اسباب بازیاش مشغول میکنه و وقتی خسته شد به یه چیز دیگه پناه میبره اما در نهایت باز نا آرامه نمیدونم چیکار کنم ? Sent from my SM-N900 using Tapatalk 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ امشب چقدر قشنگه.. خالی از دلتنگی..خالی از وهم و خیال...خالی از رویاهای دور چقدر آرومم.......... 4 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ امشب خیلی خستم اما برام مهم نیست چون این جور خستگی رو دوست دارم اما اون پیزی که خیلی اذیتم میکنه خستگیه روحیه که چند برابر خستگی جسمی خستم کرده...دلم کمی خدا میخواهد... 11 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ خسته ام با دستم، سرم را فشار میدهم چه دردی، لعنتی نگران نباش آرام ِ من تو راه را اشتباه رفتی من به چاه افتادم رسم این است اینجا شبها هم تاریکی خود را ندارد فقط سیاه هست، رنگ شده است دیگر شب هم آرام نیست ولی تو آرام، آرام، گم میشودی در خودت و من گم میشوم، در تو 7 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ امشب عجیب دلتنگ آرامگاهمم. Sent from my SM-N900 using Tapatalk 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ از امشب به بعد میخوام سخت نگیرم...... نگران نشم...... بی خیالی بگذرونم.... اگه بتونم...... 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ شب آروم و سردی بود ولی برای من گرم بود! 5 لینک به دیدگاه
maktob 220 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ از امشب به بعد میخوام سخت نگیرم......نگران نشم...... بی خیالی بگذرونم.... اگه بتونم...... واقعا همین طوره باید بیخیالی گذروند. 4 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ دیگه کم کم دارم از شبای آرامبخش نفرت پیدا میکنم. خدایا شب هام رو قشنگ کن Sent from my SM-N900 using Tapatalk 4 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ امشب تنبلی رو گذاشتم کنار و کلی به کارای عقب افتاده رسیدم....... 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ امشب از ساعت 3 صبح بیدارم منم و تنهایی . . . تو خونه تنها بودن هم عالمی داره . . . 10 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ هم خسته، هم کوفته و این سر درد لعنتی خستهام نمیدانم از کی، فقط خستهام 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده