behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ امشب شدید قلبم تیر میکشه !!!:imoksmiley: یعنی از چی میتونه باشه ؟!؟!؟ یه قرص لطفاً ...:icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ امشب یه شماره گیر داده به ما هی اس میده !!!:icon_pf (34): :vahidrk:فرهنگ استفاده از تلفن همراه هم خوب چیزیه بوخودا!!! 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ امشب آرومم خدا رو شكر خسته ام اما دوست دارم بيدار باشم مدت هاست از اين شب هاي آروم نداشتم بهم ميچسبه امشب 6 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ امشب خودت تنبیهم کن... میدونم حقمه... با توام خدا... 9 لینک به دیدگاه
nafis.68 490 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ استرسی مث یک خوره داره جونمو میخوره 8 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ امشبم از اون شبایی که جسمم خسته نیست ... اما روحم خیلی خسته است .... جسمم میخواد ادامه بده ...اما روحم نه ... :icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ امشب دلم گرفته چرا كسي كه 2 ساله فراموشم كرده حالا يدفعه ياد من افتاده. 7 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ امشب یه حالیم ... سرماخوردگی هم بهش اضافه کنید ...:girlhi::mornincoffee: 5 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ چند روزه بارون داره میباره بوی شکستن برام میاره میگه غزل پوش تو رو نمیخواد لیلای خوابت دیگه نمیاد 5 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ این چند شب حسابی تحولاتی که در سفر جناب دکتر روحانی به نیویورک صورت گرفته رو دنبال میکردم از دیشب یه سوال شدیدا ذهنمو درگیر کرده که آیا ارزشش رو داشت که همنسلهای من به دلیل تحریم , دوره جوانی به همراه خیلی از فرصتهاشون رو از دست بدن در حالی که با کمی خرد میتونستیم با حفظ منافع هسته ای - منافع ملی مون رو هم حفظ کنیم خلاصه امشب هر چی تلاش میکنم ذهنمو در گیر چیزهای خوب کنم نمیتونم و همش تصویر اون فرد خودخواه میآد جلوی چشمم و درودیه که بهش میفرستم ! 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ امشب هم می تونه شب خوبی باشه... حتی امشب 6 لینک به دیدگاه
nafis.68 490 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ خسته و خسته و خسته خب 6 ساعت تو راه باشی و تو اتوبوس خوابیده باشی همین میشه دیگه 4 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ امشب انگار جای ثانیه ها را با ساعت ها عوض کرده اند... 8 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ دلم یه اتفاق خوب میخواد یه شادی عمیق یه فکر راحت و بی دغدغه 12 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ آهای تویی که دل شکوندن برات عین آب خوردنه... مواظب باش آب توو گلوت نپره! بالا سر ما هم خدایی هست.... امشب دلم گرفت.......خیلی 12 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ امشب دارم به این فکر میکنم که برای خرید یه سری چیزها چقدر پول لازم دارم و این همه پول رو باید از کدوم گوری بیارم 5 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ امشب باز دارم یه دور کل آهنگای شاهین عزیزم را گوش میدم ... بنويس که چطور ما رو شکوندن بنويس از اونا که رفتن و موندن بنويس از اونايي که دست باد کنده بي ترحم ريشه هاشونو.... راستی ترامادول اومده ؟ (کی میاد؟) 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ بودن با بعضی از آدم ها به آدم خیلی انرژی میده... :hapydancsmil:آدمای ساده با همون شیطنت بچگی ... طوری شاد میشی که حتی وقتی بعد از چندین ساعت می خوای بری خونه دوس داری تمام راهو لی لی کنی... اونقدر توی راه ورجه وورجه میکنی که مردم عاقل اندر سفیه بهت نگاه میکنن. 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده