alimec 23102 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 امروز من: زیاد خوابیدم/مهمون/نت ونواندیشان/یه دو سه ساعتی هم درد معده 9
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 امشب از اون شباس ک دلم میخواد تا صبح بیدار باشمو طبق معمول نمیتونم 7
eder 13732 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 امشب اصلا یه آدمی شده بودم مسخره به هر کی میرسیدم نصیحتش میکردم خودم شرمنده شدم دیگ این آخره شبی ای بابا در کل روز خوبی بود یه خورده ای به درسام رسیدم 6
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 26 خرداد، 2012 هفت فروردین 1391 خوب بود بد تموم شد، تا کی تحمل میکنم خدا میدونه ولی قاط بزنم بد قاط میزنم، به جان خودم بد قاط میزنم، الانش هم خیلی قاطیم دنبال سوژه هستم خالی کنم خودمو. 5
Avenger 19333 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 دیشب از او شب هایی بود که دیگه نای تکون خوردن نداشتم بعد نزدیک به 1000 کیلومتر راننده رسیدم خونه و ولو شدم رو تخت 4
alimec 23102 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 من مرد تنهای شبم مهر خاموشی بر لبم تنها و غمگین رفته ام دل از همه گسسته ام ... امروز من: نت و نواندیشان/درس/خانواده رفتن مهمونی من نمیرم آخه من مرد تنهای شبم با یکی از دوستان که اخیرا رفته خارج چت می کردم: می گفت:"علی ما تو ایران حروم شدیم بیا زندگی تازه رو تجربه کن و... 9
panisa 12132 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 امشب دارم میمیرم از خستگی... زیر چشام گودی افتاده. شدم یه پوست و استخون. چرا اینجوری شدم. 5
- Nahal - 47858 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 امروز خیلی روز خوبی بود :hapydancsmil: سال جدید می خوام از زندگی لذت ببرم امروز کلا با مامانم تو فاز رقص بودیم 9
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 امروز یه نفس داشتم کتاب می خوندم امشب تاجایی که چشام اجازه بده به خوندن ادامه میدم بهتره چشای ادم از خوندن کتاب خسته بشه و بخوابه تا اینکه از شدت گریه و اشک ریختن (درست مثل دیشب ) سارا بد شوخیی رو با خودت شروع کردی بد 11
A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 ديگر عادت كردم اين روزها!.. مشكلي ندارم انگار جزئي از زندگيم شده اند.. ديروز داشت به يكي از بهترين روزاي زندگيم تبديل ميشد كه بعد از آخرين اس يكي از بدترين ها شد.. ديشب تا ساعت 4 صبح تو بيمارستان صبحم دنبال كارهاي دادگاه و كلانتري.. و ضد حال مسئولمون كه فك كرده بود جيم شديم.. عادت كرده ام كه بايد به اين گفت زندگي! زندگي همينه! امشب رو كنار دوستان رفتيم پيتزا خاطره و خوب گذشت.. در انتهاي ركورد هنوز چشمم به صعود است.. بازم شكرت.. 10
سـارا 20071 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 امشب خیلی احساس سبکی می کنم چون تمام کارهایی رو که قرار بود انجام بدم ، انجام دادم ! کتاب خوندم هم تخصصی و هم غیر تخصصی( به شدت به خوندن کتابهای تخصصی نیاز دارم از اونجایی که خیلی اطلاعات بالاست !) ساز هم تمرین کردممممم.بسیار عالییییییییی.خوشحالم که می بینم افت نکردم چقدر خوبه آدم شب قبل خواب وقتی به روزی که گذرونده فکر میکنه ، احساس خوبی داشته باشه 6
Ehsan 112346 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 خدایا خداوندا پروردگارا. خودت امشب به حق اسی، به نوای دل دردمند این کودک خردسال گوش فرا ده. (همه با هم الهی آمین) 6
pesare irani 41805 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 تک و تنها تو خونه ام نمی دونم چرا هی احساس میکنم یکی در رو میزنه 5
A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 اگه اون که کنارته تو رو بیشتر از من میخواد اگه با همون راحتی اگه باهات راه میاد اگه روزگار بد تو رو ازم گرفته اگه خاطرات خوبمون از خاطرم نرفته خوشبختیت آرزومه حتی با من نباشی، حتی از خاطره هامون جدا شی خوشبختیت آرزومه حتی با من نباشی، حتی از خاطره هامون جدا شی از همون روزای اول میدونستم نمیمونی میدونستم نمیتونی عشقو تو چشام بخونی از همون روزای اول دل تو با دیگری بود کاش همیشه پات بمونه اونکه عشق بهتری بود خوشبختیت آرزومه حتی با من نباشی، حتی از خاطره هامون جدا شی خوشبختیت آرزومه حتی با من نباشی، حتی از خاطره هامون جدا شی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9
ارسال های توصیه شده