A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 هر جای دنیایی دلم اونجاست من کعبه ام رو دور تو می سازم من پشت کردم به همه دنیا تا رو به تو سجاده بندازم هر روز حسم تازه تر میشه غرق تو میشم بلکه دریا شم بیزارم از اینکه تمام عمر از روی عادت عاشقت باشم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر می ذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری یک عمر هر دردی به من دادی حس می کنم عین نیازم بود جایی که افتادم به پای تو زیباترین جای نمازم بود هرجای دنیایی دلم اونجاست من کعبه ام رو دور تو می سازم من پشت کردم به همه دنیا تا رو به تو سجاده بندازم ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 اوج آسمان امشب در سر شوری دارم امشب در دل نوری دارم باز امشب در اوج آسمانم باشد رازی با ستارگانم امشب یک سر شوق و شورم از این عالم گویی دورم از شادی پرگیرم که رسم به فلک سرود هستی خوانم در بر حور و ملک در آسمانها غوغا فکنم سبو بریزم ساغر شکنم امشب یک سر شوق و شورم از این عالم گویی دورم با ماه و پروین سخنی گویم از روی مه خود اثری جویم جان یابم زین شبها می کاهم از غمهای ماه و زهره را به طرب آرم از خود بی خبرم ز شعف دارم نغمه ای بر لبها نغمه ای بر لبها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
ماتینا 4434 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 خیلی خوب داره بهم خیلی خوش میگذره:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 4
eder 13732 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 دیروز سینوسی بود ..... بدم میاد از ایام عید همیشه همینه یه دقیقه تو اوجی:hapydancsmil: یه دقیقه ته بدبختی 5
- Nahal - 47858 ارسال شده در 24 خرداد، 2012 امروز هم شاد شدم هم ناراحت . . . خبر جداشدن یکی از بهترین دوستای دبیرستانم از شوهرش خیلی ناراحتم کرد... شنیدن خبر مرگ بی بی قصه های مجید ... چه قدر این روزا بیکارم .... 7
zahra-d 4993 ارسال شده در 24 خرداد، 2012 امشب با خواهرم رفتم پياده روي خير سرم خواستم يكم ورزش باشه برام -هم بستني خوردم هم شير قهوه 6
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2012 این چند روزه سال 91 بد نیستند، امیدوارم همینجوری پیش بره، امشب ای بد نیستم 5
alimec 23102 ارسال شده در 25 خرداد، 2012 امروز: درس/نواندیشان/مهمون/ تماشای فیلم دل شکسته از تی وی(البته قبلا دیده بودم منتها بازی جذاب شهاب حسینی..) 5
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 25 خرداد، 2012 امروز عصری یهویی فهمیدم بهار و شقایق اینها اومدند شهرمون منم رفتم پیششون کل عصر و نصفی از شب رو پیش بهار بودم...:hapydancsmil: خیلی ماه و خوبند.......... امیدوارم بهشون خوش گذشته باشه ... بازم ببینمشون 8
pesare irani 41805 ارسال شده در 25 خرداد، 2012 امروز عصری یهویی فهمیدم بهار و شقایق اینها اومدند شهرمونمنم رفتم پیششون کل عصر و نصفی از شب رو پیش بهار بودم...:hapydancsmil: خیلی ماه و خوبند.......... امیدوارم بهشون خوش گذشته باشه ... بازم ببینمشون شهرتون؟؟؟ 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 25 خرداد، 2012 امروز رفتیم مهمونی.نمی دونم چرا امسال با این سنم فامیلای دور بهم عیدی می دن تازگی ها زیاد خوابم نمی بره .یه دفه از یکساعت پیش دلم گرفت 7
سـارا 20071 ارسال شده در 25 خرداد، 2012 دو سه روزه همش مهمونی میریم و مهمون میاد...کلا کم فامیلیم اما همینا هم هی میریم خونه همدیگه عید دیدنی خیلی خوش میگذرهههههه امشب هم خونه خالم بودیم همه...وای چقدر خوب بود... 5
hasti1988 22046 ارسال شده در 25 خرداد، 2012 اولین تاپیک این مدلی هست که شرکت میکنم...اما واقعا از استارتر تشکر میکنم ...الان خیلی برای من بجا بود امشب کمی عصبانی هستم.....نمیدونم کاری که میکنم درسته یا نه....اینکه دارم شاغل میشم میدونم خیلی خوبه برای آینده کاری م و دوست هم دارم که کار کنم...اما از طرفی اگر شاغل بشم وقت چندانی برای مطالعه برای کنکور ارشد ندارم...یعنی خب شاید روزی فقط 2-3 ساعت آزاد....واسه همین فکرم مشغوله....از طرفی هم اولین باری هست که میخوام برم سر کار و خب کارم هم فکر میکنم به انرژی زیادی نیاز داره ...بعنوان مدیر داخلی یه واحد تولیدی باید همه چیز رو تحت نظر داشته باشم.......اوووووووووووووووووه ... موندم....مطالبی رو که باید آماده کنم خیلی زیادن...باید مطالعه کنم رو خیلی موارد تا 15 فروردین که شروع کارم هست......... 5
just work 12354 ارسال شده در 25 خرداد، 2012 این روزا دارم استراحت مطلق میکنم و امروز هم شاملش میشد دارم خودمو آماده میکنم برای یه سال بسیار سخت ... 4
شـاهین 8068 ارسال شده در 25 خرداد، 2012 امروز عصری یهویی فهمیدم بهار و شقایق اینها اومدند شهرمونمنم رفتم پیششون کل عصر و نصفی از شب رو پیش بهار بودم...:hapydancsmil: خیلی ماه و خوبند.......... امیدوارم بهشون خوش گذشته باشه ... بازم ببینمشون عباس اقا هم بود 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 25 خرداد، 2012 شهرتون؟؟؟ شهر گل و بلبل شهر راز شیراز یعنی تو نمی دونی؟ عباس اقا هم بود یس اف کورز تازه عیدی هم قرار نیست به تو بدهند بد مشهدی 3
ارسال های توصیه شده