setiya 12665 ارسال شده در 18 تیر، 2012 امشب میخواستم بگم چقدر ناراحتم ولی وقتی اومدی همش یادم رفت چرا نگفتم 5
shahramg 547 ارسال شده در 18 تیر، 2012 امشب میخواستم بگم چقدر ناراحتم ولی وقتی اومدی همش یادم رفت چرا نگفتم چرا چی شده؟ 2
Saman_88 8062 ارسال شده در 18 تیر، 2012 امشب حس عجیبی دارم ... تازه از سفر برگشته ام ! اما نمیدانم چرا باز هم میخواهم به سفر بروم اما این بار به سفری که بازگشتی تداشته باشد ! نمیدانم ... شاید این آخرین پست من در این تالار و شاید در این انجمن و شاید در این دنیای مجازی باشد ! پس بگذار همین حالا بگویمت : خدانگهدار... 7
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 18 تیر، 2012 این روزها و شبها یه حس عجیبی دارم حسی که بهم میگه دارم توی یه امری موفق میشم ......... 10
Astraea 25351 ارسال شده در 19 تیر، 2012 امشب از اون شباست!!!!!!!!!!!!!!!کاش یه فردا هم مال من بود!!!! 8
شقایق31 40377 ارسال شده در 19 تیر، 2012 سه سال و اندی مدت زیادی بود با یکی قهر بودم از ظهر بدجور دلم هواش و کرده بود انقدر بیقرار بودم که شب بشه و برم دست بوسش! حدود یک ساعت التماسش و کردم و عذر خواهی کردم ازش نازش و خریدم و قول دادم که هرگز دیگه فراموشش نکنم اره امشب حس سبکبالی دارم چون از امشب دیگه تکیه گاهم دوباره کنارمه و اون کسی نیس جز خدا خدایا دیگه من و ول نکن چون فهمیدم بی تو پوچم 19
S.Ansari 109 ارسال شده در 20 تیر، 2012 سه سال و اندی مدت زیادی بود با یکی قهر بودم از ظهر بدجور دلم هواش و کرده بود انقدر بیقرار بودم که شب بشه و برم دست بوسش! حدود یک ساعت التماسش و کردم و عذر خواهی کردم ازش نازش و خریدم و قول دادم که هرگز دیگه فراموشش نکنماره امشب حس سبکبالی دارم چون از امشب دیگه تکیه گاهم دوباره کنارمه و اون کسی نیس جز خدا خدایا دیگه من و ول نکن چون فهمیدم بی تو پوچم جالب بود !!!! 2
viviyan 12431 ارسال شده در 20 تیر، 2012 امشب 2/2/1391 قلبم شکست و برای اولین بار برای خودم دل سوزوندم. 7
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 20 تیر، 2012 دلم گرفته زشت وبد از اون مدلها که با هزاربار شنیدن دوستت دارم و این حرفها هم باز نمیشه وقتی این مدلی میشم از خودم منزجر میشم خب چرا اینقدر دیر ابراز احساسات منه کله خر همیشه زمانی رو دارم که دیگه بی تفاوت همه چی میشم الان بی تفاوتم نسبت به احساسات خودم و هرکسی ................. 3
morta 3323 ارسال شده در 21 تیر، 2012 وقتي به عملكرد روز گذشتم نگاه ميكنم ميگم : خاك بر سرم ! اميدوارم فردا اين حرف رو از خودم نشنوم ... 1
MEMOLI 8954 ارسال شده در 22 تیر، 2012 لغت کم دارم و قهوه و باران را ! تمام اینها هم که باشد خودم را کم دارم ... نه ! امشب شب من نیست ... 2
Narges.Z 222 ارسال شده در 22 تیر، 2012 فردا سمینار دارم و کلی هم استرس ولی باید تا صبح بیدار بمونم. امروز و امشب اصلا باب میلم نبود و بره و دیگه برنگرده.............. 1
lorena 10304 ارسال شده در 23 تیر، 2012 ای لعنت به آدمایی که بهشون میگی چیزیو بهم یاد آوری کن بعد فردا صبحش میان طلبکارانه به آدم نگاه میکنن که چرا فراموش کردی! آخه لامصب خودت یادت بود که یادم بندازی امشب از دست این قشر فرهیخته حسابی کلافه ام! 2
ارسال های توصیه شده