هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ هادي ناصحه لاغر مردني ساكت و كم حرف لاغر هستم نه دیگه مردنی:icon_pf (34):ساکت و کم حرف رو خوب اومدی کلا ترجیح میدم تو جمع بیشتر گوش بدم تا اینکه حرف بزنم خب خب خب خب من اکثرا تصوراتی که داشتم از بچه های قدیم باشگاه بود و الانم خیلیهاشون اینجا نیستن، ینی کلا اینجا از کمتر کسی تصوری داشتم، یه سری رو قبلا عکسشونو دیده بودم که هیچ، اونای دیگه هم بخاطر کم بودن ارتباط تصور خاصی نداشتم ازشون، بعضی هارو هم حتی بعد از دیدن حضوری تازه تو سایت کشفشون میکنم :icon_pf (34): ولی از بچه هایی که تصور میکردم کلا میتونم بگم هیییییییییییییییییییییییییییییچ کدوم شبیه تصوراتم نبودن!:icon_pf (34):مثلا: شادی : یه موجود رو اعصاب و پرحرف، از این پسر سوسولای مزخرف که با همه رفیقن و ملتی رو سرکار میذارن و فولان یکی که میگفتم اگه ببینمش یقینا میزنمش و اصلا علاقه ای به دیدنش نداشتم هیچوقت!!:icon_pf (34): ینی اگه میگفتن تو فلان قرار شادی هم هست میگفتم ایششششش قحطی ادمه؟ ولی خب بعد ک دیدمش نظرم کلا نسبت بهش عوض شد! فقط تریپ سوسولیش درست بود :دی فروغ رو خیلی قبلش نمیشناختم یعنی از اینا بود که بعد از دیدار حضوری تو سایت تماسم باهاش بیشتر شد میلاد: یه ادم هیکلی و شوخ که هی وسط حرف همه میپره و اظهار وجود میکنه! حالا تو قرار تو بگو صدا از دیوار در میاد از این بشر در نمیاد! :دی آمنه: اصلا فکر نمیکردم چادری و محجبه باشه!!! یوحنا: اون رو هم خیلی نمیشناختم ولی بازم فکر نمیکردم اینقدر بچه مثبت باشه ریزه میزه و خیلی شلوغ و از این دختر فشن پرروئا تصورش میکردم!!! تبسم: نمیدونستم همون ساراییه که میشناختم تو اینجا شناختی ازش نداشتم و ندیده بودمش و برای همین خیلی جا نخوردم بعدا فهمیدم همون سارای خودمونه :دی از اون سارایی که از قبل میشناختم یه دختر خیلی ساده و سفید رو و محجبه با قد بلند و صورت لاغر و بیضی شکل و هیکل هم لاغر تو تصورم بود. از اینا که اصلا ارایشی نمیکنن! (دلیلش بماند!:دی) حمید صفا: ندیدمش ولی تصورم ازش قد بلند، چشم و ابرو مشکلی، هیکل معمولی نه چاق نه لاغر، چشمای خمار، از اینا که همش مستن و یه دستشون مشروبه و یه دست دیگه سیگار!! کم حرف از اینا که یه کوشه وای میستن و بیشتر نگاه میکنن و نهایت با بغل دستیشون میگن میخندن! اسی!!: قد بلند لاغر، صورت کشیده و گندمی، تریپ اسپرت سوسولی! خیلی شیطون و از اینا که همش وسطن و هی حرف میزنن و نقل هر مجلسین! که کلا هیچیش با تصوراتم جور در نیومد!! :دی ممد ادمین!!!! : کلا 10 تا شاخ رو سرم سبز شد وقتی دیدمش!!!!!!!!! :icon_pf (34): یه پسر توپر کمی هیکلی و چشم و ابرو مشکلی و اندکی پرحرف و قلدر تصورش میکردم و خب هیچیش به ادمین سایت که تو تصورم بود نمیخورد! دیدمش فقط میگفتم اینه؟؟؟ این ادمینه؟؟؟ نه واقعا همینه؟!؟؟ و تا یه هفته شوکه بودم!! :دی سیندخت: ندیدمش و ازش یه دختر ساده با قد متوسط، سفید رو و با ارایش ملایم و با مانتو و شال (یا مقنعه) مشکلی یا تیره یا ی رنگ روشن یکدست و ملایم تو ذهنمه! و حس میکنم ادمی باشه که خیلی ارامش داشته باشه و این ارامشو به بقیه منتقل میکنه. ساناز: ساناز رو هم ندیدم. تصورم ازش یه دختر قد بلند با تیپ تقریبا امروزی و مدروز و مارک پوش، موهای رنگ و مش کرده، خیلی جدی از اینها که یه گوشه وای میستن و بقیه رو زیر نظر دارن و نهایت یه لبخند بهت بزنن! کلا احساس میکنم تو برخورد اول نشه باهاش ارتباط برقرار کرد! :icon_pf (34): علیرضا (آرخا): علیرضا رو دوسال پیش دیدم. تا قبلش یه پسر خیلی قدبلند با هیکل معمولی، چشم و ابرو مشکلی، خیلی جدی و مغرور و خشک، سن حداقل 27-8 سال!(که به الان میشد 30 ساله!) تصور میکردم و خب هیچیش با تصوراتم جور در نیومد جز هیکل معمولیش:icon_pf (34):سنشم که فهمیدم کلا شوکه بودم اینقد کوشولو تر از تصورم بود! :دی ام فکر کنم همینا بودن. اگه یادم اومد بازم میگم پس من کوشم؟من تصورت کردم تو هم باید تصور کنی زوریه دیگه دیدمت فکر نکنی ازت نمی ترسما واسه اینکه اسپم نشه و نگار داد و بیداد نکنه الان یکی رو تصور می کنم آرش:پسری با قد بلند و خوش تیپ که ریش پروفسوری داره و یه عینک هم میزاره 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ ترسناکو خوش خنده کاملا درسته بقیم اای تصورم از شمام همیشه مثه دکترا بود از این دکترای جا افتاده و گردالی و ی نمه کچل ک خوش برخورد و مهربونن همش میگن چیزی نیست خوب میشه حمید صفدر هم یادم افتاد که تصورش نکردم Hamid CFD : پسری با قد کوتا ه و یه کم تپل و باید خیلی با نمک باشه کلا وقتی دیدمش همین جوری بود که تصورش رو می کردم حمید متین حقش بود اون تیکه رو خورد با اون حرکتی که انجام میداد هنوزم میگه که هنوز نتونسته هضمش کنه تیکه منو 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ Tabassom مینا جوجو (vina) : فکر میکنم یه دختر سبزه سرزبون دار و شر و شولوغ باشه با هیکل تپل و قد کوتاه از کسایی که تا الان منو تصوریدن سپاسگزارم ، بقیه هم خوشحال میشم بتصورن :w72: قد 172 یا 3 و وزن 58 اگه چاق و کوتاهه بس منم چاخ و کوتاهمبقیه اش درست بود منم هر وقت عکس شامهر میبینم یاد تو میفتم تصورمم ازت شادمهرهاما تصورم از میلاد جز از اون بسرایی که جلو ساکته ولی همه حرکاتتو حفظ میکنه بعد سوژه میکنه هست از اونا که اشکتو درمیاره:gnugghender: ظهر اومدم پست بدم هی خوندم هی خوندم اینقد اسپم شده بود خسته شدم پشیمون شدم! ولی خوبه دوباره راه افتاده :دی تا اندک تصوراتمو مینویسم شما لطفن منم بگین من از وقتی که تو مهندسان بودم تصورم ازت یه دختر جدی بود که هر لحظه ممکنه بیاد دعوامون کنه در مورد بگو تصورت رو...همچنین بقیه ..خوشحال میشیم... اا فروغ بانو تصوزم از فروغم یه دختر قد بلند با یه تیب زنونه شیکه هادی ناصح: یه بسر لاغر که جونش وصله به صندلیشو ..خلی هم شلوخه 7 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ هادی ناصح: یه بسر لاغر که جونش وصله به صندلیشو ..خلی هم شلوخه مینا یه دختری با ته چهره ای شبیه کره ای هایه عینک با مزه هم داره دختره شلوخ و شیطون یه کمی هم خجالتی البته 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ هیلدا:فکر میکردم خیلی مغروره اما وقتی دیدمش ، دیدم نه خیلی هم بچه ارومی 4 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ خانوم بهارو يه خانوم باشخصيت و جدي و با كلاس و مانتويي و قد بلند مهربون لطفا مارا هم بتصوريد بین دوستام جدی نیستم عزیزم...ممنون فرشته هم یه صورت گرد و چشمای درشت که موهاشو بالا میزنه 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ ساناز تو ذهن من یه چیزیه بین نیکول کیدمن و لیلا حاتمی.(اصرار نکنید!اصلا شبیه لاله افتخاری نیست)موهاش بلند و لخته!اونم فرق کج باز میکن همیریزه توی صورتش!قلمیه! پریسا هم به نظرم خیلی چاق باشه،پاها و دست هاش ورم کردن و سخت راه میره. ولی جدا از شوخی فکر کنم قدت تقریبا 165 باشه و وزنت هم 65 کیلو. شک دارم دماغت کوچیکه یا بزرگ. 7 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ ساناز: ساناز رو هم ندیدم. تصورم ازش یه دختر قد بلند با تیپ تقریبا امروزی و مدروز و مارک پوش، موهای رنگ و مش کرده، خیلی جدی از اینها که یه گوشه وای میستن و بقیه رو زیر نظر دارن و نهایت یه لبخند بهت بزنن! کلا احساس میکنم تو برخورد اول نشه باهاش ارتباط برقرار کرد! :icon_pf (34): چرا از دور لبخند میزنم،یعنی بدجنسم؟ من شمارو آدم خیلی شیطون و در عین حال خشنی تصور میکنم،چندتا پست خیلی عصبانی دیدم.:icon_pf (34): به نظرم باید ریز نقش باشی و چاق،یک چیزی مثل بهاره رهنما. 5 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ من نگار رو یه دخمل ظریف و تیریپ اسپرت موهای کچ و اینا...میتصورم 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ اونایی که منو ندیدن تصورشون رو از من بگن اسپم های تاپیک پاک شد لطفا رعایت کنید 6 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ اونایی که منو ندیدن تصورشون رو از من بگن اسپم های تاپیک پاک شد لطفا رعایت کنید موهای قهوه ای! هیکل متوسط! قیافه آروم.. عکس العملهای آروم گاهی دیگه خیلی ریلکس! تیپ نه خیلی ساده نه خیلی غیر ساده!!! 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ اونایی که منو ندیدن تصورشون رو از من بگن اسپم های تاپیک پاک شد لطفا رعایت کنید من دیدم.... اما قبلش فکر میکردم قدت کوتاه باشه..موهای کم پشت و تیره...:icon_pf (34):یه مقدار تپل...ازونا که تو جمع مرکز توجه ان... 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ موهای قهوه ای! هیکل متوسط! قیافه آروم.. عکس العملهای آروم گاهی دیگه خیلی ریلکس! تیپ نه خیلی ساده نه خیلی غیر ساده!!! خیلی از قیافه اصلیم دوره 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ vahid2007: بیبی فیس، سوسول ، خوش تیپ( البته تیپش سلیقه خانومشه) ، جدی و کم حرف و سیاست مدار شقایق : دقیقا شبیه آواتارایی که میذاره، خوش صحبت ، خجالتی senator : لاغر ، قد بلند ، ازینایی که همیشه عینک آفتابی دستشونه حتی تو هوای ابری جدی cinderella : سوسول به شدت ، کلا مارک داره همه ی لباساش شیطون ، پر حرف ، حاضر جواب mohammadreza : خجالتی ، خوش برخورد ، تیپ ساده و مردونه 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ VINAصد درصد عینکیه با توجه به آواتور قبلیش،قد متوسط،پوست سفید،لاغر lady architectبه شدت لاغر و قد بلند،باصورتی کشیده،ساده و سبزه،مودب و خجالتی 3 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ بین دوستام جدی نیستم عزیزم...ممنونفرشته هم یه صورت گرد و چشمای درشت که موهاشو بالا میزنه ممنون بهار جون تقريبا درست بوى لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ VINAصد درصد عینکیه با توجه به آواتور قبلیش،قد متوسط،پوست سفید،لاغرlady architectبه شدت لاغر و قد بلند،باصورتی کشیده،ساده و سبزه،مودب و خجالتی درسته فقط اینکه سفید نیستم تو خیلی شیطونی، قد بلند شوخ اما چاخ... علوم تحقیقات تو رو میطلبه 6 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ من تو رو خیلی خیلی آروم و خونسرد تصور می کنم...موهای خیلی بلند...اهل تفکر که ممکنه مثلا تو جمع یهو بری تو فکر و دیگه حرف نزنی... . خیلی خوب گفتی....جز موهام تقریبا درسته تقریبا انقدر اکثر مواقع تو فکرم که متوجه خیلی چیزها دورم نمیشم ساکت و آرومم هستم... من تورو یکم شبیه به خودم تصور میکردم....البته نه به ساکتی من .....و یه خانم دوست داشتنی 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها بگید تصورتون از من چی بوده و چی هست؟ 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها بگید تصورتون از من چی بوده و چی هست؟ ارومی ولی زیرزیرکی شیطنت داری لاغری...قد متوسط...چشم و ابروی و موهای تیره...جدی به نظر میای و خودتم قبلا گفتی خجالتی....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده