*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها یه بار دیگه پست اولو بخونیدا قرار نیست آه بکشیم و ناراحت باشیم که. قراره با انرژی زیاد بریم رو مخ بچه هایی که نیستن :gnugghender: با این انرژی بخواین برین که به در بسته می خورین :icon_pf (34): آوردن این اسما واسه این نیست که فقط بگیم یادشون بخیر. واسه اینه که به کمک هم کاری کنیم که برگردونیمشون. پس با انرژی بیاین راست میگه دیگه دهه 6 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ منم دلم برای فرنازم یه ذره شده بهش زنگ میزنم برای اسی هم تنگ شده ولی هیچ راه ارتباطی ندارم... امیدوارم زودی بازم بیان پیشمون جاشون خالیه 14 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها یه بار دیگه پست اولو بخونیدا قرار نیست آه بکشیم و ناراحت باشیم که. قراره با انرژی زیاد بریم رو مخ بچه هایی که نیستن :gnugghender: با این انرژی بخواین برین که به در بسته می خورین آوردن این اسما واسه این نیست که فقط بگیم یادشون بخیر. واسه اینه که به کمک هم کاری کنیم که برگردونیمشون. پس با انرژی بیاین اینو به جلادت بگو این وسط اومده میگه منم میرم تو لیست:vahidrk: ای بابا 5 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ هیلدا رضا نسیمی سحر نایتینگل اسی شیخ ادر ززهرا نمیشناسم اما دیروز دیدم مدت هاست نیومده 17 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ آخه چقدر من کاربر خوبی هستم که شما رو به زحمت نمیندازم کسانی که جای خالی شون بدجور احساس میشه........AMIN,Essi,Farnaz T,Yuhana,روشنفکر جوان که بعد ها تغییر نام داد، بابک،داداش رضا....یاقوت سفید که همیشه نسبت به کاربرا محبت داشت مهناز دیگه آخه کی رفت سمیرای صنایعی.......... مهسای صولتی هم گاهی سر میزنه.......... سپیده و علیرضا...مونا سنندیپیتی ......بدجور دلم واسشون تنگ شده 18 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ خو ماشالا تعداد زیاده ..کم کم یادم میاد...هیلدای عزیزم.......zzahra هم خواهرزاده گلم.........ستیا....... 12 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ علیرضا رو کسی گفت؟ ارخا...ایییییییش اونم کتک لازمه..یواشکی میاد و میره 11 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ غير از اينايي كه بقيه گفتن چيزي يادم نمياد ولي از بين همينا هركدومو كه راه ارتباطي داشته باشم باهاش ميتركونم 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ دلم برای خیلی ها تنگیده مامان سیتی ، خاله اورمان ، بابا مهرداد ، یه محمد ی بود عکس علی صادقی آواتارشه ، حاج اسی ، حتی حمید اخراجی......و ... یادم نمیاد فعلا اسمهاشون کلا همشون کچل بشوند اگر نیومدند...... 16 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ :w58: مهناز کی رفت دلم برای مریم هم تنگ شده اما هیچ راه ارتباطی باش ندارم 11 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها یه بار دیگه پست اولو بخونیدا قرار نیست آه بکشیم و ناراحت باشیم که. قراره با انرژی زیاد بریم رو مخ بچه هایی که نیستن :gnugghender: با این انرژی بخواین برین که به در بسته می خورین آوردن این اسما واسه این نیست که فقط بگیم یادشون بخیر. واسه اینه که به کمک هم کاری کنیم که برگردونیمشون. پس با انرژی بیاین من همش میگم به امین بیاد به اون ارمینم میگم اما نمیان دلیل سمیرا هم واسم منطقی بود اما به هیلدا میگم نیا منم دلم برای فرنازم یه ذره شدهبهش زنگ میزنم برای اسی هم تنگ شده ولی هیچ راه ارتباطی ندارم... امیدوارم زودی بازم بیان پیشمون جاشون خالیه من نباشم بیا گریه کنا 11 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ waffen که بعد از امتحاناش میاد، علیرضا آرخا جاش خالیه 9 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ fahim من شماره ی این بی معرفت رو دارم. همه ش میگه سرم شلوغه!:vahidrk: 11 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی مرده اینم که خودمو خفه هم کنم باز شما ساز خودتونو می زنین می گم قراره بریم تلپ شیم سرشون باز هی بیاین فقط با آه و ناله هی بگین فلانی جاش خالیه دیگه قاطی می کنم ها گفته باشم.... من یه متن اس ام اس رو برای هر کی شمارشو داشتم فرستادم سلام دوست عزیزم دل منو خیلی های دیگه از بچه های انجمن برات تنگ شده کاش بازم بر می گشتی تا کنار هم و با هم بازم لحظه های خوبی داشته باشیم... دلمون برات تنگ تنگ شده... منتظریم حدا اقل همینو که می تونین کپی کنین!!! بشتابید تا بیابید گم گشته را هر که بیابد جایزه دارد.... 20 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ پری جان شاید بد نباشه رو یه پروژه ای کار کنی با عنوان "روانشناسی محیطهای مجازی" 10 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ خیلیها....که دلم هم خیلی تنگ شده براشون.... اگر خود من یه مدت طولانی نبودم پس یعنی خوشحال تر هستم... پس اسم کسی رو نمیگم به این امید که اگر نیستن یه جایی سرشون گرمه زندگیشونه و مطمئنن خوشحالن...و دورادور جویای احوالشون میشم... 10 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها یه بار دیگه پست اولو بخونیدا قرار نیست آه بکشیم و ناراحت باشیم که. قراره با انرژی زیاد بریم رو مخ بچه هایی که نیستن :gnugghender: با این انرژی بخواین برین که به در بسته می خورین :icon_pf (34): آوردن این اسما واسه این نیست که فقط بگیم یادشون بخیر. واسه اینه که به کمک هم کاری کنیم که برگردونیمشون. پس با انرژی بیاین چطوررررررررررر؟! 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ سحر بانو Nightingale ... که بهش اس ام اس دادم ... منتظر جوابشم ... اگر شمارش عوض نشده باشه .... یکتا بانو Yekta.M هم مدتیه نیستش ... از طریق مسنجر باهاش در ارتباطم ، که امیدوارم زودی برگرده ... جای این دوستان هم در سایت خالی هستش ...: zzahra /m f s/ RezaMTJAME /pesar-mashhadi / yuhana/ هیلدا ... 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده