meytim 716 ارسال شده در 11 مهر، 2020 در در 12 خرداد 1399 در 20:59، lexi 5n گفته است : پیر پاتال ک نیستیم دیگه . همه تو سی و خورده هستیم . هنوز مجرد .. این لنگه ما کجاس پیدامون کنه .. ما که تو سن شما بودیم تازه عضو این باشگاه شدیم؛ منظورش به ماست ? 1
Rose6 877 ارسال شده در 11 مهر، 2020 در 43 دقیقه قبل، meytim گفته است : ما که تو سن شما بودیم تازه عضو این باشگاه شدیم؛ منظورش به ماست ? آها چ جالب 1
armstrong 2214 ارسال شده در 30 بهمن، 2020 گذشته را میتوان دید ولی نمیتوان لمسش کرد. و هرچه را که میبینی، تیره و تار است. (در حال و هوای عشق) 3
peyman sadeghian 30245 ارسال شده در 15 دی، 2023 خیلی سال گذشته اما هنوز وقتی میام اینجا دلم میگیره یادش بخیر...دوستانی که زمانی فعال بودند و حالا به دلایل عدیده و موجه فعال نیستند کاش میشد گاهی به گذشته برگشت و بعضی کارها رو نکرد و شاید بعضی کارها رو انجام داد 2
Essi Stanley 392 ارسال شده در 21 خرداد نواندیشان بخش عجیبی در زندگی من بود. از اون بخش ها که هم میخوام از گوشه ذهنم پاکش کنم و هم نمیخوام! یک صندوق قدیمی که روی آن غبار فراوان ریخته و نه دلت میخواهد بازش کنی نه صندوق را دور بیندازی توصیف بهتری برای خاطرات آن است. 2
Essi Stanley 392 ارسال شده در 28 خرداد معلم سوم دبیرستان یک روز به ما گفت اینقدر فکر رفیق بازی تو این سنین نباشید. الان وقت کنکور است و بشینید درس هاتون رو بخونین. چند سال دیگه اونیکه براتون میمونه درس و تخصص و کار شما خواهد بود نه این رفیق بازی ها. واقعا هم امروز خبر خاصی از دوستی های آن روزهای پشت نیمکت نیست! وقتی کامنت های اینجا رو مرور کردم دیدم چه دوستی ها و پیگیری های برقرار بوده ولی الان تقریبا خبری از هیچکدام نیست و هرکس گرفتار زندگی شخصی خودش است. 2
Mohammad Aref 120568 ارسال شده در 29 خرداد 14 ساعت قبل، Essi Stanley گفته است: معلم سوم دبیرستان یک روز به ما گفت اینقدر فکر رفیق بازی تو این سنین نباشید. الان وقت کنکور است و بشینید درس هاتون رو بخونین. چند سال دیگه اونیکه براتون میمونه درس و تخصص و کار شما خواهد بود نه این رفیق بازی ها. واقعا هم امروز خبر خاصی از دوستی های آن روزهای پشت نیمکت نیست! وقتی کامنت های اینجا رو مرور کردم دیدم چه دوستی ها و پیگیری های برقرار بوده ولی الان تقریبا خبری از هیچکدام نیست و هرکس گرفتار زندگی شخصی خودش است. ولی برای من بعضی از این دوستیا، شدن نزدیکترین دوستیها که چه تو خوشیها و چه تو گرفتاریها پشت هم هستیم. 2
Essi Stanley 392 ارسال شده در 29 خرداد در ۱۳۹۴/۱۱/۱۳ در 00:01، The Idealist گفته است: یاد آن بحث ها و گفتگوها در این جستار گفتگوی آزاد می افتم، بحث هایی که یک پای ثابتش Essi بزرگوار بود (هر کجا که باشد، آرزوی تندرستی و پویایی برایش دارم). با وجود این که در برخی موضوعات با ایشان اختلاف نظر داشتم، اما همواره سواد و منطق ایشان را می ستودم... انسان ها در هر سنی و شرایطی نیاز به یادگیری دارند، آن موقع ها بسیار خام و ناپخته بودم، اما آن گفتگوها و گاهی جدل های لفظی در این جستار، به مثابه در رفتن یک گلوله از تفنگ خط نگهدار شروع مسابقه بود که موجب استارت خوردن شکل گیری اندیشه و فکر بنده شد... سپاس از لطف دوست قدیمی 🌹 خوشبختانه یکی از باورهایی که در من تغییر نکرده باور به این موضوع است که جامعه ما به شدت نیاز به گفتگو و بردباری در برابر تضارب آرا دارد. فضای فرومهای ایرانی تقریبا داشت این سبک گفتگو رو باب میکرد که با کج سلیقگی مسئولین وقت حکومت و سختگیری های بیش از حد این ظرفیت از بین رفت و به فضاهایی مثل توییتر و اینستاگرام واگذار شد. جایی که افراد اغلب در تریبون های یک طرفه اعلام موضع میکنند و لشکر کشی و برچسب زنی و حذف مخالف با بلاک به راحتی اتفاق می افتد. افسوس که این فضای مثبت فرومها راحت از بین رفت و نتوانستیم آن را احیا کنیم. 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری