VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ هر کی بیاد عید دیدنی خونمون بهش عیدی میدم.....ما هم پیر شدیم چکاریه مزاحم خانومت شم شماره کارت میدم عیدی بریز 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ عید همه ی پیر پاتالا مبارک 11 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ من که همیشه جوونم! هیچوقت پیر نمیشم! 7 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ همین که خودت اومدی خودش کلیهیکی یکی یواش یواش مخلص ددی مونم می باشیم برو بچ جدید ایشون جد بزرگمون هستن ها منم علامت میتیکمانش تعظییییییییییییییییممممممم توهمونی هستی که یه بار 4 سال پیش باشگاه مهندسان بود یااینجا دلتو شکوندم بابت تاپیک بیمحتوامعذرت فک نکنم یادت باشه ولی من یادمه ببخشید نچ دادا من اون نمی باشم اونجا ما سیاسی بودیم کلا تو اخراج به سر می بودیم من پری سبز اونجام:4chsmu1: خیلی خیلیما باز بیکار شدیم اومدیم انجمن چیرا با هویت اصلیت نمی یای پس عیدی مار و بدید پیر پاتالا:hapydancsmil: عزیزم پس رد کن بیاد 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ مخلص ددی مونم می باشیمبرو بچ جدید ایشون جد بزرگمون هستن ها منم علامت میتیکمانش تعظییییییییییییییییممممممم نچ دادا من اون نمی باشم اونجا ما سیاسی بودیم کلا تو اخراج به سر می بودیم من پری سبز اونجام:4chsmu1: چیرا با هویت اصلیت نمی یای پس عزیزم پس رد کن بیاد سبز باشی 4 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ چیرا با هویت اصلیت نمی یای پس سر من داد نزن، فمیدی؟ 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۳ سر من داد نزن، فمیدی؟ با بچم درس صوبت کن میکشمت نیم وجبی:w000: 6 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۳ سر من داد نزن، فمیدی؟ جدیدا چه بداخلاق شدی جادوگر!!:vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ با بچم درس صوبت کن میکشمت نیم وجبی:w000: چشم 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ آقا من شدیدا اعترافمندم که دیدن بعضی پیرپاتال ها، من پیرزن رو وادار کرد بیام ارادتمند ددی... سیلام ملکم سلام ، سلام خوبی؟ راه گم کردی پری خانم بیشتر سر بزن ....................... سال نو همگــــی مبارکـــــــــــــ بعد از یک هفته برگشتم خونه (انجمن). 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ سلام ، سلام خوبی؟ راه گم کردی پری خانم بیشتر سر بزن ....................... سال نو همگــــی مبارکـــــــــــــ بعد از یک هفته برگشتم خونه (انجمن). خوش اومدی سال نوت مبارک 6 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ من بوی عیدی شنیدم.. :gnugghender: محمد می خواد عیدی بده؟؟؟ اینجا؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ من بوی عیدی شنیدم.. :gnugghender:محمد می خواد عیدی بده؟؟؟ اینجا؟؟؟؟ استغفرالله همین الان دو بار غسل و سه بار نماز آیات بر شما واجب شد 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ استغفرالله همین الان دو بار غسل و سه بار نماز آیات بر شما واجب شد بذا بیاد عیدیمو بده، شما بگو برو اعتکاف میرم! :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ چقدر خاک خورده اینجا دلم برای دیدن دوستای قدیمیم اینجا تنگ شده دوستانم مث saman-88 مث yaprak مث one gear از اولی وآخری خبر دارم اما بدری جون رو هیچ خبری ازش ندارم 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ میدونی قدیمیترین دخترمن کی بود فاتیما شوهرش دادم رفت 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ میدونی قدیمیترین دخترمن کی بود فاتیما شوهرش دادم رفت فاطیما شوهر کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///////// الهی این شوهرا فدامون بشن که ما رو از دوست رفیق میندازن والا بوخدا 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ [h=4]Saba Heidari[/h][h=4] سارا-افشار[/h] [h=4]azarafrooz[/h][h=4]S a d e n a[/h] [h=4]B nam o neshan[/h][h=4]kavirsky25[/h][h=4]laden[/h][h=4]mahboobeyeshab[/h][h=6]fateme-bay[/h][h=6]...YaSss[/h] 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده