VINA 31339 ارسال شده در 20 خرداد، 2014 هر کی بیاد عید دیدنی خونمون بهش عیدی میدم.....ما هم پیر شدیم چکاریه مزاحم خانومت شم شماره کارت میدم عیدی بریز 6
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 25 خرداد، 2014 همین که خودت اومدی خودش کلیهیکی یکی یواش یواش مخلص ددی مونم می باشیم برو بچ جدید ایشون جد بزرگمون هستن ها منم علامت میتیکمانش تعظییییییییییییییییممممممم توهمونی هستی که یه بار 4 سال پیش باشگاه مهندسان بود یااینجا دلتو شکوندم بابت تاپیک بیمحتوامعذرت فک نکنم یادت باشه ولی من یادمه ببخشید نچ دادا من اون نمی باشم اونجا ما سیاسی بودیم کلا تو اخراج به سر می بودیم من پری سبز اونجام:4chsmu1: خیلی خیلیما باز بیکار شدیم اومدیم انجمن چیرا با هویت اصلیت نمی یای پس عیدی مار و بدید پیر پاتالا:hapydancsmil: عزیزم پس رد کن بیاد 8
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 25 خرداد، 2014 مخلص ددی مونم می باشیمبرو بچ جدید ایشون جد بزرگمون هستن ها منم علامت میتیکمانش تعظییییییییییییییییممممممم نچ دادا من اون نمی باشم اونجا ما سیاسی بودیم کلا تو اخراج به سر می بودیم من پری سبز اونجام:4chsmu1: چیرا با هویت اصلیت نمی یای پس عزیزم پس رد کن بیاد سبز باشی 4
spow 44202 ارسال شده در 26 خرداد، 2014 سر من داد نزن، فمیدی؟ با بچم درس صوبت کن میکشمت نیم وجبی:w000: 6
Ssara 14644 ارسال شده در 26 خرداد، 2014 سر من داد نزن، فمیدی؟ جدیدا چه بداخلاق شدی جادوگر!!:vahidrk: 6
setare.blue 23086 ارسال شده در 28 خرداد، 2014 آقا من شدیدا اعترافمندم که دیدن بعضی پیرپاتال ها، من پیرزن رو وادار کرد بیام ارادتمند ددی... سیلام ملکم سلام ، سلام خوبی؟ راه گم کردی پری خانم بیشتر سر بزن ....................... سال نو همگــــی مبارکـــــــــــــ بعد از یک هفته برگشتم خونه (انجمن). 3
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 28 خرداد، 2014 سلام ، سلام خوبی؟ راه گم کردی پری خانم بیشتر سر بزن ....................... سال نو همگــــی مبارکـــــــــــــ بعد از یک هفته برگشتم خونه (انجمن). خوش اومدی سال نوت مبارک 6
pari.v 10304 ارسال شده در 29 خرداد، 2014 من بوی عیدی شنیدم.. :gnugghender: محمد می خواد عیدی بده؟؟؟ اینجا؟؟؟؟ 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 29 خرداد، 2014 من بوی عیدی شنیدم.. :gnugghender:محمد می خواد عیدی بده؟؟؟ اینجا؟؟؟؟ استغفرالله همین الان دو بار غسل و سه بار نماز آیات بر شما واجب شد 5
pari.v 10304 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 استغفرالله همین الان دو بار غسل و سه بار نماز آیات بر شما واجب شد بذا بیاد عیدیمو بده، شما بگو برو اعتکاف میرم! :icon_pf (34): 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 چقدر خاک خورده اینجا دلم برای دیدن دوستای قدیمیم اینجا تنگ شده دوستانم مث saman-88 مث yaprak مث one gear از اولی وآخری خبر دارم اما بدری جون رو هیچ خبری ازش ندارم 5
VINA 31339 ارسال شده در 20 شهریور، 2014 میدونی قدیمیترین دخترمن کی بود فاتیما شوهرش دادم رفت فاطیما شوهر کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///////// الهی این شوهرا فدامون بشن که ما رو از دوست رفیق میندازن والا بوخدا 3
Lean 56970 ارسال شده در 20 شهریور، 2014 [h=4]Saba Heidari[/h][h=4] سارا-افشار[/h] [h=4]azarafrooz[/h][h=4]S a d e n a[/h] [h=4]B nam o neshan[/h][h=4]kavirsky25[/h][h=4]laden[/h][h=4]mahboobeyeshab[/h][h=6]fateme-bay[/h][h=6]...YaSss[/h] 4
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری