Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ محمد تو ساکت که دلیل رفتن ها خودتی 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ محمد تو ساکت که دلیل رفتن ها خودتی بیشین بینم بابا آقای یأس :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ بیشین بینم بابا آقای یأس :vahidrk: خخخخ راست میگم دیگه آقای امید خخخ نکته کلفتی توی حرفم بود که نگرفتی 3 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ بعضی از دوستان برای دقایقی هم که شده میان و میبینن اون کسایی که میخوان نیستن میرن یا تاپیکایی خاص وا شه بیان .... خواهشن دوستان خودمون باید محفلو گرم کنیم رونق بدیم تا دوستان بیان ... می دونم وقت زیاد نیست و سرا شلوغ ولی میشه اومد .... از اون زمان که دوباره اومدم تاپیک پر باری نیومد...:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ ما علاوه بر خودمون تالارمونم رفت جزو زیر خاکیا :دی نشاط و پویایی موج میزنه درونمون :دی 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۲ Moment انگار همش یه لحظه بود،خداحافظ نواندیشان... بابا نکنین از این کــــــــــــــــارا ،چرا با احساسات ما بازی میکنید 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۲ همه رفتن yaprak دلم براش خیلی تنگ شده 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۲ بابا یه اهمی اوهومی همینجوری همه یه دفه میرین؟؟ Jozef دیگه چرا رفت؟؟؟؟ yaprak که میومد که؟؟؟ Maryam Zare بی هیچ تقدیر و تشکری.... من اعتراض دارم آقا 8 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ جوزف با اینکه دو روزه رفته، اما جای خالیش واقعا احساس میشه بچه هایی که شماره ش رو دارین،لطفا برش گردونید 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ همه ما رفتنی هستیم انقدر یهویی خوب نیست 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ انقدر یهویی خوب نیست همه چی یهوییش خوبه اتفاقا 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ هادی ناصح مریم زارع علی مکانیک (Alimec) 11 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ چه خبره اينجا؟؟؟؟ آدم نميتونه دو روز مريض بشه!!! يهو مياي ميبيني، انجمن كن فيكون شده چرا خب؟ برا چي رفتين؟ 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ همه چی یهوییش خوبه اتفاقا همه چی هم نه 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ تشکر تشکر تشکر زنده باشید قبل از لوگین خونده بودم لطفتون رو و بعده لوگین سعی کردم از همه تشکر کنمو یه سوبرداشت هم برطرف کنم: لحظات لذت بخشی در این انجمن سپری شد، منتها دیگه اون لذت وجود نداره وگرنه هیچ دلیل دیگه ای نداره و هر کی هر حرفی زد عسل خورد اول بار هم گفتم که من هرزگاهی سیم کارت و جیمیل رو نابود میکنم و یا علی شیپور هم زدم 14 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ اینجا هم غریب شدیم!! اسامی کاربران آنلاین رو که نگاه می کنم کمتر اسم آشنا به چشمم می خوره نوع تاپیک ها، نوع پست ها و ... عوض شده خیلی زیاد کجان رفقایی که باهاشون شادی و غم و تنهایی و شب بیداری ها و بیکاری هامون رو تقسیم کردیم؟!!! امیدوارم جاهای خوبی باشن 13 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ خیلی ها دیگه نیستن،آدم نمیدونه اسم کی رو بنویسه ..... 10 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ دل مانده قاصدکـــــــــ Iman yaprak:hanghead: متین دلنواز و جوزف:sigh::sigh::sigh::sigh: 6 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ ای بابا هر سری ما میایم این آپ شده که! اینم جمله قشنگیه: بودن ها را قدر بدانیم! نبودن ها در همین نزدیکی است 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده