Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2014 محمد تو ساکت که دلیل رفتن ها خودتی بیشین بینم بابا آقای یأس :vahidrk: 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2014 بیشین بینم بابا آقای یأس :vahidrk: خخخخ راست میگم دیگه آقای امید خخخ نکته کلفتی توی حرفم بود که نگرفتی 3
داريوش 2148 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2014 بعضی از دوستان برای دقایقی هم که شده میان و میبینن اون کسایی که میخوان نیستن میرن یا تاپیکایی خاص وا شه بیان .... خواهشن دوستان خودمون باید محفلو گرم کنیم رونق بدیم تا دوستان بیان ... می دونم وقت زیاد نیست و سرا شلوغ ولی میشه اومد .... از اون زمان که دوباره اومدم تاپیک پر باری نیومد...:icon_pf (34): 5
Valentina 13664 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2014 ما علاوه بر خودمون تالارمونم رفت جزو زیر خاکیا :دی نشاط و پویایی موج میزنه درونمون :دی 6
setare.blue 23086 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2014 Moment انگار همش یه لحظه بود،خداحافظ نواندیشان... بابا نکنین از این کــــــــــــــــارا ،چرا با احساسات ما بازی میکنید 7
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2014 بابا یه اهمی اوهومی همینجوری همه یه دفه میرین؟؟ Jozef دیگه چرا رفت؟؟؟؟ yaprak که میومد که؟؟؟ Maryam Zare بی هیچ تقدیر و تشکری.... من اعتراض دارم آقا 8
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2014 جوزف با اینکه دو روزه رفته، اما جای خالیش واقعا احساس میشه بچه هایی که شماره ش رو دارین،لطفا برش گردونید 4
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2014 چه خبره اينجا؟؟؟؟ آدم نميتونه دو روز مريض بشه!!! يهو مياي ميبيني، انجمن كن فيكون شده چرا خب؟ برا چي رفتين؟ 7
alimec 23102 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2014 تشکر تشکر تشکر زنده باشید قبل از لوگین خونده بودم لطفتون رو و بعده لوگین سعی کردم از همه تشکر کنمو یه سوبرداشت هم برطرف کنم: لحظات لذت بخشی در این انجمن سپری شد، منتها دیگه اون لذت وجود نداره وگرنه هیچ دلیل دیگه ای نداره و هر کی هر حرفی زد عسل خورد اول بار هم گفتم که من هرزگاهی سیم کارت و جیمیل رو نابود میکنم و یا علی شیپور هم زدم 14
کهربا 18089 ارسال شده در 2 خرداد، 2014 اینجا هم غریب شدیم!! اسامی کاربران آنلاین رو که نگاه می کنم کمتر اسم آشنا به چشمم می خوره نوع تاپیک ها، نوع پست ها و ... عوض شده خیلی زیاد کجان رفقایی که باهاشون شادی و غم و تنهایی و شب بیداری ها و بیکاری هامون رو تقسیم کردیم؟!!! امیدوارم جاهای خوبی باشن 13
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 3 خرداد، 2014 دل مانده قاصدکـــــــــ Iman yaprak:hanghead: متین دلنواز و جوزف:sigh::sigh::sigh::sigh: 6
Mr.Dexigner 743 ارسال شده در 4 خرداد، 2014 ای بابا هر سری ما میایم این آپ شده که! اینم جمله قشنگیه: بودن ها را قدر بدانیم! نبودن ها در همین نزدیکی است 6
ارسال های توصیه شده