sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ در هـــوای ِ تــو همــیشه میـــمانـَـم هیــچ بــادی دســت ِ دلــم را از هــوای ِتــو دور نمیــــکند 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ طبیبان بر سر بالین من آهسته میگفتند که امشب تا سحر این عاشق دلخسته میمیرد ز هر جا بگذرد تابوت من غوغا بپا خیزد چه سنگین میرود این مرده از بس آرزو دارد 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ بودنت را با ساعت شنی اندازه گرفته ام ، یک صحرا گذشته است ... 5 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ رابطه ها... در دو حالت قشنگ میشن: اول..... پیدا کردن شباهتها..... دوم..... احترام گذاشتن به تفاوتها.... 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ دستانِ من نمی توانند نه نمی توانند هرگز این سیب را عادلانه قسمت کنند تو به سهم خود فکر می کنی من به سهم تو... 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ چشم که باز کردم رفته بود بکارت بوسه از لب های من. منا صایینی 5 لینک به دیدگاه
tabassom-m 171 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ چرا فکر می کردم نباشی می میمیرم!! نمی دانم شاید فکر نمی کردم 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ [h=6]بَعــد از رَفتنــت جــای خـــالیتـــ در دِلـــم مِثـــل کفشهــــای سیـندرلا انـدازه هیــچ یکــ از مَـــردم شَهـــر نشُـد حتــــی بــِـه زور...[/h] 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ زمان... طولانی می شود برای کسانی که غصه دارند کوتاه می شود برای کسانی که شاد هستند دیر می گذرد برای کسانی که در انتظارند.... زود می گذرد برای کسانی که عجله دارند اما... ابدی می شود برای کسانی که عاشقند... 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ می خواهم " ذره ذره " داشته باشمت اما برای همیشه همینقدر که سایه ات بر تنهایی ام باشد کافیست ... ... "خورشید" نمی خواهم تو را پنهان می خواهم برای خودم تنها برای خودم... 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ صف می کشند دلتنگی های من، چون دانه های تسبیح به نخ کشید شده... چقدر بگردانم دانه ها را، تا تــــو بیایی . . ؟! 8 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ زندگي در دست هاي تو به خواب مي رود ؛ جهان در چشم هاي من . 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ و من هنوز عاشقم آنقدر که می توانم هر شب بدون آنکه خوابم بگیرد از اول تا آخر بی وفایی هایت را بشمارم و در آخر همه را فراموش کنم !!! 5 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ زیبا...کوتاه...عاشقانه.... سبز....آبی....قرمز.... من...دوستت...دارم... این است تونالیته ی دوست داشتن ها.... 4 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ دستم به عشق نمیرود ای گریزان تر از دل کوچک من! ای غش غش خنده و نمک ای لب لرزه بغض و گریه... نیا پایین! نگه دار سهم خودت را ای اشک نا خوانده ! ..... جاری شو ای لحظه های بی تو مجتبی معظمی 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ به تو عادت دارم مثل پروانه به آتش ، مثل عابد به عبادت و تو هر لحظه که از من دوری ، من به ویرانگری فاصله می اندیشم در کتاب احساس ، واژه فاصله یک فاجعه معنا شده است تو توانایی آنرا داری که به این فاجعه پایان بخشی 5 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ دستت را خوانده ام دیگر بیا تمام ورق هایم برای تو "آس" دلم را پس بده! رضا کاظمی 3 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ من که با نغمه ی پر سوز تو عادت دارم باز از چشم سیاه تو شفاعت دارم گرچه لبخند تو دیریست زیادم رفته من به سرفصل نگاه تو ارادت دارم . . .:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ در اصل خدا خواست پریشان تو باشم ... 1 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ دلم برای ِ صدایت به گونه ای تنگ است....! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده