saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 10 آبان، 2012 از یک عاشق شکست خورده پرسیدم: بزرگ ترین اشتباه؟ گفت عاشق شدن گفتم بزرگ ترین شکست؟ گفت شکست عشق گفتم بزرگترین درد؟ گفت از چشم معشوق افتادن گفتم بزرگترین غصه؟ گفت یک روز چشم های معشوق رو ندیدن گفتم بزرگترین ماتم؟ گفت در عزای معشوق نشستن گفتم قشنگ ترین عشق؟ گفت شیرین و فرهاد گفتم زیبا ترین لحظه؟ گفت در کنار معشوق بودن گفتم بزرگترین رویا؟ گفت به معشوق رسیدن پرسیدم بزرگترین ارزوت؟ اشک تو چشماش حلقه زدو با نگاهی سرد گفت: (مرگ) 3
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 10 آبان، 2012 هرگز دستي را نگير وقتي قصد شکستن قلبش رو داري،هرگز نگو براي هميشه...وقتي ميدوني جدا ميشي،هرگز نگو دوست داري...اگر حقيقتا به آن اهميت نميدي،درباره احساست سخن نگو اگر واقعا وجود نداره،هرگز به چشماني نگاه نکن وقتي قصد دروغ گفتن داري،هرگز سلامي نده وقتي ميدوني خداحافظي در پيشه،به کسي نگو تنهااوست...وقتي در فکرت به ديگري فکر ميکني، قلبي را قفل نکن وقتي کليدش رو نداري ....................... 2
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 10 آبان، 2012 تنها رفتن در اين جاده در اين جاده سرد و بي انتها بدون كوله باري از عشق بدون تو دشوار است ومن تنها تر از هميشه خاطره هاي ياد تو بر دوشم سنگيني مي كند مي دانم كه نخواهي آمد اما من باز هم منتظرم! 2
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 10 آبان، 2012 مثل ان مسجد بین راهی تنهاییم!!!!!!!!!!!!!! هرکس هم که میاید مسافر است می شکند!!! هم نمازش را هم دلم را..................... 3
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 10 آبان، 2012 تقویم روزهایم شکسته و گم است بی تو چه فرقی می کند امروز چندم است 2
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 10 آبان، 2012 به چه می خندی؟ به سکوت دل من یا به پیروزی خویش؟ به نگاه که مستانه تو را باور کرد یا افسونگری شمانت که مرا سوخت و خاکستر کرد. به چه میخندی؟ به دل ساده من که دگر تا به ابد نیز به فکر خود نیست؟ خنده دار است بخند.... 3
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 10 آبان، 2012 گاهی سکوت دوست معجزه می کند و تو می آموزی که بودن همیشه در فریاد نیست. 3
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 10 آبان، 2012 هر از گاهی توقف! فرصت خوبیست برای دیدن مسیر طی شده.... و نگریستن به راه پیش رو.... گاهی برای رسیدن باید نرفت! 3
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 10 آبان، 2012 روزگارم بد نیست غم كم میخورم كم كه نه هر روز كمكم میخورم عشق از من دورو پایم لنگ بود غیمتش بسیار دستم تنگ بود گر نرفتم هر دو پایم خسته بود شیشه گر افتاد هر دو دستم بسته بود چند روز یست كه حالم بد نیست حال ما از این و آن پرسید نیست گاه بر زمین زل میزنم گاه بر حافظ تفعل میزنم حافظ فرزانه دل فالم را گرفت یك غزل آمدوحالم را گرفت مازیاران چشم یاری داشتیمخود غلط بود آنچه ماپنداشتیم 1
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 10 آبان، 2012 دله من بازم گرفته ، تو كه پيشم نمياي همه روزام غم گرفته ، تو كه پيشم نمياي گلومو يك بغضه سنگين داره هي چنگ ميزنه چشامو غبار گرفته ، تو كه پيشم نمياي من ميگم دوست دارم باز ، اما تو ناز ميكني تا ميگم بمون پيشم باز ، داري پرواز ميكني 3
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 10 آبان، 2012 بعضی آدمهــــــا یهـو میــان . . . ! یهـو زندگیـتـــــو قشنگ میکنن . . . ! یهـو میشن همــــــه ی دلخـوشیت . . . ! یهـو میشن دلیـل خنــــــده هات . . . ! یهـو میشن دلیل نفس کشیــــدنت . . . ! ... ... ... بـعــــد همینجـوری یهـو میــــــرن . . . ! یهـو گنـــــــــــد میـزنن بـه آرزوهــــات . . . ! یهـو میشن دلیل همــــــــه ی غصــه هات و همـــــــه ی اشکات . . . ! یهـو میشن سبب بالا نیـــومدن نفسـت . . . ! نمیدونم چرا یهو دلم گرفـــت.... 5
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 10 آبان، 2012 اینجا خورشید را دزدیده اند اما بگذار لبخند تو -این شعر شور انگیز- خورشید من باشد در فصل بی باران و بی لبخند بگذار تا چشم تو -این باغ عطر و رنگ- تنها دلیل روشن عاشق شدن باشد .... 4
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 10 آبان، 2012 هیچ وقت " بی خداحافظ " کسی را ترک نکن.. نمی دانی.. چه درد بدی است پیر شدن در خم... کوچه های " بی خداحافظ ".......! 6
farhatami 1390 ارسال شده در 10 آبان، 2012 پنج شهر عشق، شهر اول،نگاه و دلربائی شهر دوم،دیدار و آشنایی شهر سوم، روزهای شیرین و طلائی شهر چهارم: بهانه، فکر،جدایی شهر پنجم،بی وفایی و بی خیالی... 5
شــاروک 30242 ارسال شده در 10 آبان، 2012 مجنون همیشه مرد نیست... گاهی مجنون دخترکی تنهاست که زمانی لیلی کسی بود......... 6
azarafrooz 14221 ارسال شده در 10 آبان، 2012 کاش می فهمیدی برای این که تنهایم تو را نمی خواهم؛ برعکس... برای این که می خواهمت؛ تنهایم...! 4
anis112 24 ارسال شده در 10 آبان، 2012 بی تو حتی باران هم بوی تشنگی می دهد گاهی لال میشود آدم... حرف دارد ولی... کلمه ندارد!!! 5
anis112 24 ارسال شده در 10 آبان، 2012 هرگز به گذشته برنگرد: اگر سیندرلا برای برداشتن کفشش بر میگشت هیچ وقت یک پرنسس نمیشد... 4
شــاروک 30242 ارسال شده در 10 آبان، 2012 اینقدر...ورق های زندگیم را... بهم نریز...! حکم.. همان دل است... 4
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 10 آبان، 2012 نبودن هایت آنقدر زیاد شده اند که هر رهگذری را شبیه تو می بینم !! نمی دانم غریبه ها ” تــــــــــــــــــــو ” شده اند یا تو ” غریبـــــــــــــــــــــ ــــــه ” ؟؟ 5
ارسالهای توصیه شده